The Vampire Diaries - Vampirski dnevnici (2009–)
+12
AnGel_Peroni
kici
m
daka
Narco
Dr.Kiyu
Hunnerkongen
Iron Man
Mass
Prop
scorpio57
9
16 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 12 / 21.
Stranica 12 / 21. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: The Vampire Diaries - Vampirski dnevnici (2009–)
Nina Dobrev, poznatija kao Elena i Katherine iz 'Vampirski dnevnika' prihvatila je ulogu u filmu Stephena Chboskyja 'The Perks of Being a Wallflower'. Film se bazira na romanu objavljenom 1999. godine te govori o introvertiranom mladiću Charlieju, a Nina tumači njegovu stariju sestru. Osim te uloge obožavatelji će glumicu moći vidjeti i u filmu 'The Kiling Game' u kojem glumi s Kellanom Lutzom i Samuelom L. Jacksonom. Gledatelji na Doma TV-u trenutno mogu pratiti prvu sezonu 'Vampirskih dnevnika'. Glumica Dobrev je u stvarnom životu u vezi s Ianom Somerhalderom, zločestim Damonom iz serije. Ovaj glumac se već s deset godina počeo baviti manekenstvom, a bio je model za Calvina Kleina, Dolce & Gabannu, Gucci, Versace itd. Zanimljiv je podatak kako je Ian bio uvjeren da je prokockao ulogu u 'Vampirskim dnevnicima'. Naime prema njegovim tvrdnjama za audiciju je saznao tek u 22 sata navečer, a do jutra je trebao naučiti tekst što mu se činilo nemogućom misijom. Izgleda da je Ian očarao producente koju su mu dali ulogu. Izvor: doma.tv
Jeste vi znali da su Elena i Dejmon u RL zajedno?
Jeste vi znali da su Elena i Dejmon u RL zajedno?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ja sam znao
nisam još pogledao novu epku, danas ću...
nisam još pogledao novu epku, danas ću...
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
ak si znao, što nisi reko, sunce ti?
Započeo/la tema :
Evo i ja pogledao s03e19, također mi je bila odlična epizoda.
nadam se da braća salvatore potječu od klausa tj da je on pretvorio rose jer bi mi bilo stvarno žao ako nije pa ga ubiju i samim time taylor umre...
frendica mi je rekla neki dan da će se vratit taylor, jeremy i kol tak da me to nije iznenadilo.
@Neu mislio sam da sam to za Elenu i Damona u RL već napisao u ovoj temi.
nadam se da braća salvatore potječu od klausa tj da je on pretvorio rose jer bi mi bilo stvarno žao ako nije pa ga ubiju i samim time taylor umre...
frendica mi je rekla neki dan da će se vratit taylor, jeremy i kol tak da me to nije iznenadilo.
@Neu mislio sam da sam to za Elenu i Damona u RL već napisao u ovoj temi.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Izašla je nova epizoda, Vampire Diaries S03E20, no još uvijek nije prevedena.
Započeo/la tema :
Pogledala upravo Vampire Diaries S03E20, jako tužna epizoda, malo sam cmoljila... Uglavnom epizoda je puna neočekivanih obrata, preokreta, iznenadnih stvari, emotivnih odnosa, svi su tu i svi su nekako povezani, ujedinjeni, zbliženi... Još samo dvije epizode trebaju izać. I bome će te dvije epizode bit jako napete s obzirom na to kako je završila ova 20-ta epizoda.
Veliki spojler najvažnijeg dođađaja u epizodi.
Veliki spojler najvažnijeg dođađaja u epizodi.
- Spoiler:
- Alaric je postao vampir i nahranio se na Bonie. Ostali svi misle da je Alaric umro. A ja sam cmoljila za Alarickom misleći kako zaista umire.
Započeo/la tema :
Stavio na skidanje TVD s03e20 i e21 pa ću pogledat sad za vikend, i onda još samo 1 epizoda koju gledam slj vikend
CW obnovio The Vampire Diaries!
http://www.serijala.com/drama/cw-obnovio-supernatural-the-vampire-diaries-i-90210/
CW obnovio The Vampire Diaries!
http://www.serijala.com/drama/cw-obnovio-supernatural-the-vampire-diaries-i-90210/
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
pogledala upravo vampire diaries s03e21. čudna je epka, sve je nekako drugačije, i boje su drugačije i sve.
Započeo/la tema :
Skinem ja i upalim s03e20 i skužim da sam tu epku već pogledao ovih dana (prije 1. maja), valjda mi je nekako isparilo
tako da sam upravo pogledao i s03e21 i mogu reći da mi je prepredobra epizoda, napeta, a odnosi među likovima na kraju su baš lijepi. nadam se da su se stvarno riješili klausa, ali pitanje je što sad. čime će se baviti sljedeća sezona. što se mene tiče, možda bolje da je ovo bila zadnja sezona. inače će se serija neizbježno pretvorit u sapunicu... i da, zašto li se elena onesvijestila na kraju?!
Najava finalne epizode
Kako se osloboditi prijetnje koju ne možeš ubiti? Finale sezone „Vampirskih dnevnika“ proučava upravo to pitanje, dok su braća Stefan (Paul Wesley) i Damon (Ian Somerhalder) u potrazi za načinom da kontroliraju Klausa (Joseph Morgan). Epizoda prepuna flashbackova također će nam prikazati sudbonosan dan u kojem su poginuli Elenini (Nina Dobrev) roditelji, ali nemojte pretpostavljati da se naslov posljednje epizode treće sezone („Pokojni“) odnosi na njihovu smrt. Zapravo, dva glavna lika naći će se u ozbiljnoj opasnosti i oboje će izaći malo „drukčiji“, s druge strane svojih trauma. I da, dogodit će se neki važan poljubac.
tako da sam upravo pogledao i s03e21 i mogu reći da mi je prepredobra epizoda, napeta, a odnosi među likovima na kraju su baš lijepi. nadam se da su se stvarno riješili klausa, ali pitanje je što sad. čime će se baviti sljedeća sezona. što se mene tiče, možda bolje da je ovo bila zadnja sezona. inače će se serija neizbježno pretvorit u sapunicu... i da, zašto li se elena onesvijestila na kraju?!
Najava finalne epizode
Kako se osloboditi prijetnje koju ne možeš ubiti? Finale sezone „Vampirskih dnevnika“ proučava upravo to pitanje, dok su braća Stefan (Paul Wesley) i Damon (Ian Somerhalder) u potrazi za načinom da kontroliraju Klausa (Joseph Morgan). Epizoda prepuna flashbackova također će nam prikazati sudbonosan dan u kojem su poginuli Elenini (Nina Dobrev) roditelji, ali nemojte pretpostavljati da se naslov posljednje epizode treće sezone („Pokojni“) odnosi na njihovu smrt. Zapravo, dva glavna lika naći će se u ozbiljnoj opasnosti i oboje će izaći malo „drukčiji“, s druge strane svojih trauma. I da, dogodit će se neki važan poljubac.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
zato što je izgubila puno krvi. a jel da da je drugačija epka?
Započeo/la tema :
e da, vidiš, sigurno zato.
pogledaj promo za iduću epizodu, predobar je (prvi video) u mom zadnjem postu.
htio sam to komentirat, da drugačija je bila ta epka, ali baš dobra. meni se gledajući činilo kao da se serija privodi kraju, ali bit će i 4. sezona.
pogledaj promo za iduću epizodu, predobar je (prvi video) u mom zadnjem postu.
htio sam to komentirat, da drugačija je bila ta epka, ali baš dobra. meni se gledajući činilo kao da se serija privodi kraju, ali bit će i 4. sezona.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
da i meni se činilo. a ona scena kad klaus pokušava ući u kuću elene je glupa, kad je svirala ona glazba,. trash. jel da?
Započeo/la tema :
Pogledao finale treće sezone - s03e22!
Predobra je epizoda, nije baš tako "mračna" i podsjeća na prvih nekoliko epizoda prve sezone.
Radnja kroz drugi dio epizode je baš napeta, a pogotovo posljednjih nekoliko sekundi!
Elena je
Elena je poljubila
Zahvaljujući flashbackovima saznali smo da je Elena
Tyler, Klaus i Rick
Predobra je epizoda, nije baš tako "mračna" i podsjeća na prvih nekoliko epizoda prve sezone.
Radnja kroz drugi dio epizode je baš napeta, a pogotovo posljednjih nekoliko sekundi!
Elena je
- Spoiler:
- postala vampirica! Ili je to ipak Katherine na kraju otvorila oči?
Elena je poljubila
- Spoiler:
- Stefana! Znao sam kad sam pročitao spojlere da će ovaj put njega poljubit jer je to veće iznenađenje s obzirom da je Damona već ljubila
Zahvaljujući flashbackovima saznali smo da je Elena
- Spoiler:
- prvo upoznala Damona - uoči automobilske nesreće u kojoj su joj poginuli roditelji! Ali on joj je odmah izbrisao sjećanja jer se još nije smjelo znati da je on u gradu (Mistic Fallsu). Ako Elena postane vampirica, znači da će se automatski toga sjetiti, i - bye bye Stefan!
Tyler, Klaus i Rick
- Spoiler:
- su mrtvi! o.O Jeremy je na kraju vidio Rickov duh.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
isuse ja ušla u prvi spojler, slučajno :0
ari jel ima prijevod?
neću sad čitat spojlere dok ne pogledam do kraja
ari jel ima prijevod?
neću sad čitat spojlere dok ne pogledam do kraja
Započeo/la tema :
Aa, pa nemoj čitat spojlere! Ja sam ih napisao ne da ih vi pročitate sad, nego kasnije, jer ću možda zaboravit dok vi pogledate...
Uglavnom, sad sam siguran da je
Ima prijevod na prijevodi-online, ja skinuo u 18:30h
Uglavnom, sad sam siguran da je
- Spoiler:
- to na kraju Elena. da je bila Katherine, Alaric bi preživio..ovako mora biti Elena jer ona i Alaric su povezani i kad Elena umre umire Alaric..tako da 100 posto je Elena
Ima prijevod na prijevodi-online, ja skinuo u 18:30h
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
pogledala upravo The Vampire Diaries - 03x22 - The Departed jebeno dobra epizoda.
glazba mi je predobra u ovoj epki, i dobro si rekao, sve je povezano s prvom sezonom
- Spoiler:
- da, elena je postala vampirica, pošto je umrla s vampirskom krvljuu sebi. no ako je oživila kao vampir, kako to da i rick ne oživi? dejmon ju je ipak prvi upoznao, samo šteta što joj je obrisao sjećanje. baš je bila tužna epka. klasu nije umro, njegovo tijelo je ali njegov duh je u tejloru. a tejlor je mrtav ili se može vratit?
glazba mi je predobra u ovoj epki, i dobro si rekao, sve je povezano s prvom sezonom
Započeo/la tema :
ma ne ide to tako neu. uglavnom glumac koji igra alarica je otišao iz serije (možda se pojavi još jeremyju kao duh), i onaj koji igra klausa je otišao. Tyler će se vratit izgleda
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Znači njih dvoje više definitivno neće bit? A tko ostaje u seriji? Oće doć netko nov?
Započeo/la tema :
ja to provjerio na wikipediji na stranicama glumaca piše im 2009-2012 a onima koji ostaju piše 2009-present. ne znam za nove, sigurno će ih biti, makar u gostujućim ulogama..
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:pogledala upravo The Vampire Diaries - 03x22 - The Departed jebeno dobra epizoda.
- Spoiler:
da, elena je postala vampirica, pošto je umrla s vampirskom krvljuu sebi. no ako je oživila kao vampir, kako to da i rick ne oživi? dejmon ju je ipak prvi upoznao, samo šteta što joj je obrisao sjećanje. baš je bila tužna epka. klasu nije umro, njegovo tijelo je ali njegov duh je u tejloru. a tejlor je mrtav ili se može vratit?
- Spoiler:
- Nije ona oživila kao vampir. Vampiri su mrtvi ljudi. Zar to još ne znaš do sad? Znači kad ona umre - umire i Alaric, a da postaneš vampir prvo trebaš umrijet. Da, Klaus je sad u Tylerovom tijelu. Tyler je znači mrtav i nema ga više... Michael Trevino ostaje, ali kao Klaus. Ne sviđa mi se to. Nema Tylera više...
AryMan je napisao/la:ma ne ide to tako neu. uglavnom glumac koji igra alarica je otišao iz serije (možda se pojavi još jeremyju kao duh), i onaj koji igra klausa je otišao. Tyler će se vratit izgleda
False. Neće se Tyler vratit.
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
ok, uglanom
- Spoiler:
- elena je sad vampir?
Započeo/la tema :
De sakri to u spojler srećo. To je praktički sam kraj sezone. Da, je. Nisu normalni. Sad jedva čekam 4. sezonu.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
pa niko ne gleda osim nas troje seriju, za kog da sakrivam?
Započeo/la tema :
Gledajte što sam našao na nekom forumu, kao detalji za 4. sezonu. meni to kao i nisu neki spojleri, kontam da su djeca opsjednuta pisala, a i nije se još ni počela snimati...
Neu, ja sam ti stavio pod spoiler. nikad ne znaš kad će se netko novi registrirat ko prati VD
- Spoiler:
- - Elena će popiti krv i postati vampir, mada će se prvo oko toga raspravljati
- Matt će preživjeti automobilsku nesreću
- Damon bi prvo spasio Elenu
- Braća Salvatore neće biti tako bliska kao što su bila u trećoj sezoni zbog onoga što se desilo sa Elenom
- Elena će se sjetiti svega što joj je Damon rekao i opčinio je da zaboravi
- Stefan i Elena će biti “par” neko vrijeme
- Magija koju je Bonnie uradila sa Klausom je ista kao i čin koja je omogućila Klausu da zaposjedne Alarica, i Ester Rebeku
- Klausovo tijelo nije izgorjelo u potpunosti, tako da će se on pojavljivati vjerovatno u četvrtoj sezoni, ne u “flashbackovima”
- Damon, Stefan i Caroline potiču od Klausa
- Tyler će preživjeti
- Caroline će biti ljuta na Klausa, koji će raditi svašta sa njom sve dok je u Taylerovom tijelu
- Fokus prve epizode bit će na članovima vijeća koji sada znaju šta su Caroline i Tyler ustvari
- Upoznat ćemo nove članove vijeća
- Bonnie će dobiti veliku priču u sljedećoj sezoni
- Originalni, Tyler i Caroline, i netko od Salvatore braće nećeE napuštati grad nakon onoga što se desilo Eleni
- Svi će mrziti Rebeku zbog onoga što je uradila, uključujući Klausa
- Elijah će se pojavljivati tu i tamo
- Pojavit će se novi neprijatelj
Neu, ja sam ti stavio pod spoiler. nikad ne znaš kad će se netko novi registrirat ko prati VD
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
O super Ary - neke stvari smo već znali, a neke ne.
Nego zato ja i vičem stalno za spojlere - nikad ne znaš tko nam se može pridružit u gledanju serije, a ne želiš da ga otjeraš odma iz teme sa svim tim detaljnim opisima iz serije. (A ako je znatiželjan neka čita na svoju odgovornost)
Nego zato ja i vičem stalno za spojlere - nikad ne znaš tko nam se može pridružit u gledanju serije, a ne želiš da ga otjeraš odma iz teme sa svim tim detaljnim opisima iz serije. (A ako je znatiželjan neka čita na svoju odgovornost)
- Spoiler:
- Otkad je Elena postala vampirica - eh kako da najjednostavnije to kažem? Sezona tek završila, a ja ne mogu dočekat sljedeću? Damn...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 12 / 21. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Similar topics
» Lesbian Vampire Killers(2009)
» Film 2009 godine -BEST of 2009 -TOP LISTA najboljih filmova 2009
» Buffy the Vampire Slayer - Buffy - Ubojica Vampira (1997–2003)
» The Carrie Diaries (2012- )
» Vampire knight
» Film 2009 godine -BEST of 2009 -TOP LISTA najboljih filmova 2009
» Buffy the Vampire Slayer - Buffy - Ubojica Vampira (1997–2003)
» The Carrie Diaries (2012- )
» Vampire knight
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 12 / 21.