The Vampire Diaries - Vampirski dnevnici (2009–)
+12
AnGel_Peroni
kici
m
daka
Narco
Dr.Kiyu
Hunnerkongen
Iron Man
Mass
Prop
scorpio57
9
16 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 16 / 21.
Stranica 16 / 21. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re: The Vampire Diaries - Vampirski dnevnici (2009–)
Super je GIF, siđa mi se. I stvarno je fora prsten, kao za bakice.
Ne znam tko je ta u ljibičastoj. Možda neka nova?
Ne znam tko je ta u ljibičastoj. Možda neka nova?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
joj, da nije možda Meredith? al ne liči mi na nju na toj slici.
navodno se ipak vraća Alaric.
premijeru 4x01 gledalo je 3.18 milijuna gledatelja, više nego 3x01 prošle godine (3.10 milijuna).
navodno se ipak vraća Alaric.
premijeru 4x01 gledalo je 3.18 milijuna gledatelja, više nego 3x01 prošle godine (3.10 milijuna).
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Meredith? Tko je to, zaboravila sam.
Kako se vraća?
Kako se vraća?
Započeo/la tema :
za Alarica ne znam, ali piše na wikipediji da je među sporednim glumcima u S04.
Meredith
Meredith
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ahaaa, to je ona doktorica što je bila s Alaricom? Ona mi smrdi, mislim da nešto krije. Ti?
Započeo/la tema :
da, to je ta. ne znam jel ona na onoj promo slici, ali mislim da je, svi tamo drugačije izgledaju.
ma ona je sva mračna nekako...
ma ona je sva mračna nekako...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
danas nova ep
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Super, sutra očekujemo prijevod?
Započeo/la tema :
Izašao prijevod!
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Jeij, oćeš danas gledati da zajedno kom? Ja bum prije spavanja.
Započeo/la tema :
neću danas, gledam Fringe, ostalo mi još par epizoda...
mislim da ću u nedjelju, a moram pogledat i Homeland i Revolution
mislim da ću u nedjelju, a moram pogledat i Homeland i Revolution
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Upravo sam pogledala The Vampire Diaries - 04x02 - Memorial i dobra je epka ali mi je prošla bila puno bolja.
Bili su na sahrani od svećenika na kojoj je između ostalih bio i novi lovac na vampire i vukodlake koji je ranio svećenikovu kćer kako bi namamio vampire njezinom krvlju. Elena, pošto je nova vampirica nije mogla izdržati. Osjećala je veliku žeđ. Pomogao joj je Mat tako da joj je dao da pije njegovu krv na sahrani.
Najbolji dio epizode mi je kad je Dejmon otišao na grob Alaricka i pričao mu kako čuva djecu, kako su oni svi vrlo neozbiljni itd.. A Alarickov duh je na to sve rekao 'i ti meni nedostaješ druže'
Elena je u ovoj epki stalno cmizdrirala, nekako imam filing da će isključiti ljudskost. Što ti veliš Ary?
I svidjela mi se scena u kojoj Elena pije Damonovu krv a Dejmon se uživio kao da doživljava orgazam.
Pogledaj mu usta. Kao da mu Elena puši.
Stefan i Elena su se skoro poseksali, ljubili si se divlje, Elena ga je zajašila ali postalo joj je muka i morala je rigat - krv. Nikako joj ne sjeda životinjska krv koju joj Stefan daje. Treba joj krv iz vene.
Ary, što misliš hoće li se Jeremy pridružit Connoru jer je on vidio njegovu tetovažu a ostali ju ne vide i kako to da je on vidio?
Connor je novi l ovac, kao što sam već rekla.
Connor i Jeremy tetovaža
Jeremy
Bili su na sahrani od svećenika na kojoj je između ostalih bio i novi lovac na vampire i vukodlake koji je ranio svećenikovu kćer kako bi namamio vampire njezinom krvlju. Elena, pošto je nova vampirica nije mogla izdržati. Osjećala je veliku žeđ. Pomogao joj je Mat tako da joj je dao da pije njegovu krv na sahrani.
Najbolji dio epizode mi je kad je Dejmon otišao na grob Alaricka i pričao mu kako čuva djecu, kako su oni svi vrlo neozbiljni itd.. A Alarickov duh je na to sve rekao 'i ti meni nedostaješ druže'
Elena je u ovoj epki stalno cmizdrirala, nekako imam filing da će isključiti ljudskost. Što ti veliš Ary?
I svidjela mi se scena u kojoj Elena pije Damonovu krv a Dejmon se uživio kao da doživljava orgazam.
Pogledaj mu usta. Kao da mu Elena puši.
Stefan i Elena su se skoro poseksali, ljubili si se divlje, Elena ga je zajašila ali postalo joj je muka i morala je rigat - krv. Nikako joj ne sjeda životinjska krv koju joj Stefan daje. Treba joj krv iz vene.
Ary, što misliš hoće li se Jeremy pridružit Connoru jer je on vidio njegovu tetovažu a ostali ju ne vide i kako to da je on vidio?
Connor je novi l ovac, kao što sam već rekla.
Connor i Jeremy tetovaža
Jeremy
Započeo/la tema :
Pogledao 4x02, meni je jednako dobra kao i prošla.
Damon&Elena
@Neu: pa da, znaš kako vampirima godi kad im netko sisa krv
Elena se izrigala, ne podnosi životinjsku krv, pitam se kako će se kontrolirati pred ljudima kad ne bude nikoga pored nje...
Damon na groblju Fora kako su ubacili Alarica. A s obzirom da njegova serija (Cult) počinje tek na zimu ili proljeće 2013., ima vremena snimiti VD jer za ovu je zasad snimio samo pilot-ep.
Što se tiče Jeremyja, pa on je jedini vidio Annu i Vicki (duhove), pa valjda i tetovažu tako vidi. Nije ni on baš običan čovjek, nadaren je valjda...
Damon&Elena
@Neu: pa da, znaš kako vampirima godi kad im netko sisa krv
Elena se izrigala, ne podnosi životinjsku krv, pitam se kako će se kontrolirati pred ljudima kad ne bude nikoga pored nje...
Damon na groblju Fora kako su ubacili Alarica. A s obzirom da njegova serija (Cult) počinje tek na zimu ili proljeće 2013., ima vremena snimiti VD jer za ovu je zasad snimio samo pilot-ep.
Što se tiče Jeremyja, pa on je jedini vidio Annu i Vicki (duhove), pa valjda i tetovažu tako vidi. Nije ni on baš običan čovjek, nadaren je valjda...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Imaš pravo, on ima moć da vidi duhove. Vidjela sam negdje najavu četvrte epke i bit će prejebena, onda će bit to s tetovažama. Kad izlazi treća, u nedjelju je na torrentima i s prijevodom, jel'? Jedva čekam.
evo slika treće epke
evo slika treće epke
Započeo/la tema :
sutra je na torrentima (rano ujutro), četvrtkom ide u SAD-u.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
The Vampire Diaries - 04x03 - The Rager - sam pogledala upravo i dobra je epka. Iako, Klaus je htio ubiti lovca na vampire i onda je odjednom uz pomoć nekog znaka na drvenom redmetu shvatio da je lovac jedan od petorice. E sad, št je tu mislio nemam pojma ali jedva čekam saznati.
Elena stalno zamišlja Dejmona, pa čak i kad se ljubi s Stefanom.
Elena stalno zamišlja Dejmona, pa čak i kad se ljubi s Stefanom.
Započeo/la tema :
Pogledao i ja 4x03, dobra ep. Rebeka je prava kučka, Klaus mi je baš zakon, nešto tipa Damona. Njih dvoje zajedno
i mene zanima za tog lovca, moćan je, sigurno ostaje duže u ovoj sezoni.
a Elena je zamišljala Damona zbog otrova.
i mene zanima za tog lovca, moćan je, sigurno ostaje duže u ovoj sezoni.
a Elena je zamišljala Damona zbog otrova.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Da, Dejmon i Klaus su najjači muški likovi u seriji. Oštroumni, smisao za humor romantika.
Zbog otrova? Kojeg otrova?
Slika za iduću epku
Zbog otrova? Kojeg otrova?
Slika za iduću epku
- Spoiler:
And the king of course
izvor slika:spojler.tv/bellazon
Započeo/la tema :
gledam kasnije novu ep, neu kad ćeš ti gledat?
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledala upravo The Vampire Diaries - 04x04 - The Five i super je epizoda. Vratili su se u prošlost ali su istovremeno bili i u sadašnjosti. Prošlost je temeljena na sjećanjima dok se sadašnjost sada odvijala. Elena i Dejmon su bili na partiju i grickali su raznoraznne ljude, a budući da su svi bili maskirani nisu morali brisati krv koja im je bila oko usta kad su nekog ugrizli. Divlje su plesali.
U ovoj epizodi mi je žao Rebeke jer ju je Klaus 'ubio' nakon što je priznala gdje je zakopala svpju ljubav prije više od 1000 godina. Naime, njezina ljubav je bio lovac od petorke koji je imao važan mač za čitanje tetovaža.
Ovaj lovac je osvoji srce od Rebeke ali ju je izdao.
U ovoj epizodi mi je žao Rebeke jer ju je Klaus 'ubio' nakon što je priznala gdje je zakopala svpju ljubav prije više od 1000 godina. Naime, njezina ljubav je bio lovac od petorke koji je imao važan mač za čitanje tetovaža.
Ovaj lovac je osvoji srce od Rebeke ali ju je izdao.
Započeo/la tema :
Pogledao i ja 4x04, dobra epizoda.
inače ne volim kad se vraćaju u prošlost ali ovo mi je podnošljivo jer nije cijela epka bila o tome, a i dosta se stvari otkrilo/razjasnilo.
bila mi je kul ta scena s Damonom i Elenom, šteta što ih je Bonnie prekinula jer tko zna šta bi tu bilo
Kako je brutalan onaj ćelavi lovac na kraju
inače ne volim kad se vraćaju u prošlost ali ovo mi je podnošljivo jer nije cijela epka bila o tome, a i dosta se stvari otkrilo/razjasnilo.
bila mi je kul ta scena s Damonom i Elenom, šteta što ih je Bonnie prekinula jer tko zna šta bi tu bilo
Kako je brutalan onaj ćelavi lovac na kraju
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
DA, BRUTALAN JE. A kakve on veze ima s profesorom? kontam i da je prof lovac?!
Započeo/la tema :
ne bi me čudilo
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
The Vampire Diaries - 04x05 - The Killer - super epizoda.
Elena je počinila svoje prvo ubojstvo. Ubila je lovca na vampire. Bila je izrazito agresivna i odlučna. Pokazala je snagu i autoritet a to sve kako bi spasila svog brata koji je sada postao lovac, pojavile su mu se tetovaže lovca na tijelu. Stefan je rekao Dejmonu zašto je želio spasiti lovca, zato jer je on bio lijek protiv vampririzma, koji bi mogao izliječiti Elenu i učiniti je čovjekom, a ne vampirom.
U ovoj epizodi mi je nedostajalo flerta i zavođenja Elene - Dejmona.
Elena je počinila svoje prvo ubojstvo. Ubila je lovca na vampire. Bila je izrazito agresivna i odlučna. Pokazala je snagu i autoritet a to sve kako bi spasila svog brata koji je sada postao lovac, pojavile su mu se tetovaže lovca na tijelu. Stefan je rekao Dejmonu zašto je želio spasiti lovca, zato jer je on bio lijek protiv vampririzma, koji bi mogao izliječiti Elenu i učiniti je čovjekom, a ne vampirom.
U ovoj epizodi mi je nedostajalo flerta i zavođenja Elene - Dejmona.
Započeo/la tema :
Upravo sam pogledao TVD S04E05, vrlo dobra epka...
Nije me toliko šokiralo saznanje da je Jeremy lovac, i mislio sam da će postati.
Dobro mi je bilo Elenino prvo ubojstvo, kao i kraj (ova prva slika kad umisli da joj je netko u kupaonici punoj krvi na ogledalu napisao UBOJICA). znači Elena će zauvijek ostati vampirica.
Nije me toliko šokiralo saznanje da je Jeremy lovac, i mislio sam da će postati.
Dobro mi je bilo Elenino prvo ubojstvo, kao i kraj (ova prva slika kad umisli da joj je netko u kupaonici punoj krvi na ogledalu napisao UBOJICA). znači Elena će zauvijek ostati vampirica.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 16 / 21. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Similar topics
» Lesbian Vampire Killers(2009)
» Film 2009 godine -BEST of 2009 -TOP LISTA najboljih filmova 2009
» Buffy the Vampire Slayer - Buffy - Ubojica Vampira (1997–2003)
» The Carrie Diaries (2012- )
» Vampire knight
» Film 2009 godine -BEST of 2009 -TOP LISTA najboljih filmova 2009
» Buffy the Vampire Slayer - Buffy - Ubojica Vampira (1997–2003)
» The Carrie Diaries (2012- )
» Vampire knight
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 16 / 21.