SuperGals (2001–2002)
2 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Animirane serije
Stranica 1 / 1.
SuperGals (2001–2002)
"Superklinke" ( jap. "Super Gals! Kotobuki Ran" ) je japanska anime serija, spoj komedije i drame, koja je 2001. snimljena po mangi koja se je originalno zvala samo "Gals".
Radnja se vrti oko glavne junakinje, Ran Kotobuki, 14-godišnje djevojke koja je samu sebe prozvala "najvećom klinkom svijeta". Kao tinejdžerka koja živi u Shibuyi, ona je odlučila posvetiti svoj život modi, zabavi, ljepoti i dečkima. Ona živi u obitelji sa dugom tradicijom bavljenja u policiji, pa ju otac i majka, koji su također policajci, nagovaraju da nastavi njihov put. Yamato, njen stariji brat, je već postao policajac, a mlađa sestra Sayo stalno mašta da je detektiv. Ranine najbolje prijateljice su Miyu, plavokosa djevojka koja je nekada bila vođa ulične bande i stalno se tukla, i Aya, jedna od najboljih učenica škole koja se je nakratko tajno bavila tzv. "Enjo kosai" (za novac je izlazila na spoj sa starijim muškarcima).
Radnja se vrti oko glavne junakinje, Ran Kotobuki, 14-godišnje djevojke koja je samu sebe prozvala "najvećom klinkom svijeta". Kao tinejdžerka koja živi u Shibuyi, ona je odlučila posvetiti svoj život modi, zabavi, ljepoti i dečkima. Ona živi u obitelji sa dugom tradicijom bavljenja u policiji, pa ju otac i majka, koji su također policajci, nagovaraju da nastavi njihov put. Yamato, njen stariji brat, je već postao policajac, a mlađa sestra Sayo stalno mašta da je detektiv. Ranine najbolje prijateljice su Miyu, plavokosa djevojka koja je nekada bila vođa ulične bande i stalno se tukla, i Aya, jedna od najboljih učenica škole koja se je nakratko tajno bavila tzv. "Enjo kosai" (za novac je izlazila na spoj sa starijim muškarcima).
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: SuperGals (2001–2002)
Nisam gledao al evo sin mi kaže da je gledao i da je serija jako dobra
a ja kao otac virujem djetetu
a ja kao otac virujem djetetu
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Similar topics
» The Job (TV Series 2001–2002)
» 2001: A Space Odyssey - 2001: Odiseja u svemiru (1968), 2010 (1984)
» Hello Kitty (1993- 2001)
» Equilibrium (2002)
» Top Gear (2002 - )
» 2001: A Space Odyssey - 2001: Odiseja u svemiru (1968), 2010 (1984)
» Hello Kitty (1993- 2001)
» Equilibrium (2002)
» Top Gear (2002 - )
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Animirane serije
Stranica 1 / 1.