Top Gear (2002 - )
+4
zbracun
Neu
Prop
Iron Man
8 posters
Stranica 1 / 1.
Top Gear (2002 - )
Top Gear je BBC-jeva dokumentarna serija o motornim vozilima, ponajprije o automobilima. Emitira se od 1977., kada je pokrenuta kao konvencionalna mozaična emisija o vozilima, no s vremenom, a osobito nakon što je ponovno pokrenuta 2002., poprima originalan, humoristični ton. Emisiju trenutno vode Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, a u njoj sudjeluju barem tri probna vozača koji su poznati kao Stig.
imdb
Gleda li tko ovo? Meni je poprilično dobro
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Top Gear (2002 - )
Gledam kad god uhvatim, meni je to odlično, zabavni su i zanimljivi.
Uostalom, ja aute ne volim nešto posebno, a gledam ju, to nešto govori.
Uostalom, ja aute ne volim nešto posebno, a gledam ju, to nešto govori.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Nikad čula, a nemam želju gledat. Ako je ovo serija, što radi u filmovima, pobogu?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Nikad čula, a nemam želju gledat. Ako je ovo serija, što radi u filmovima, pobogu?
Slučajno sam stavio, mislio sam na serije.
Ovo mi je odlično, preludi su
Započeo/la tema :
Izvrsna, jako zabavna serija. Prije sam ju gledao redovito, kad je bila u prihvatljivom vremenu. Kad su promjenili vrijeme emitiranja, pogledam je gdje koji puta.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Gledam obavezno svaku epizodu,zakon su mi i emisija im je za 10+
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Gledam show od samog pocetka. Prva sezona sa "buckom" je bila ok, a puni procvat dozivljava u drugoj sezoni dolaskom Maya. Ovu emisiju ne shvacajte ozbiljno, jer se necete dobro provesti. Prije gledanja je pozeljno imat iskustvo s britanskim humorom. Kvaliteta im je u zadnjih par sezona opala, ali jos uvijek su gledljivi.
Ako zelite ozbiljan auto magazin preporucam Fifth Gear, a Top Gear je show zabavne tematike i ne shvacajte ozbiljno cak i podatke koje daju o autima, jer i tu znaju izvest zajebanciju.
Zvijezda showa su "The News" i challenge sekcije.
Ako zelite ozbiljan auto magazin preporucam Fifth Gear, a Top Gear je show zabavne tematike i ne shvacajte ozbiljno cak i podatke koje daju o autima, jer i tu znaju izvest zajebanciju.
Zvijezda showa su "The News" i challenge sekcije.
John Kimble- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 17.10.2012
Broj postova : 267
Reputacija : 21
Započeo/la tema :
Odličan show, prije sam gledao nešto malo preko YT-a, a sad pratim na HTV-u, pogledam skoro svaku epizodu.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Ma kad su preludi, ima spaljenih scena
Započeo/la tema :
clarkson mi je najjači mora on uvijek bit bolji i prvi u svemu
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Ovo mi je odlična emisija. Preludi su
Započeo/la tema :
Jedva čekam. Najvjerojatnije ću ići pratiti uživo
Top Gear dolazi u Hrvatsku!
Nakon 21 televizijske sezone i više od dvanaest godina emitiranja na BBC-ju, Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond i Stig dolaze u Hrvatsku.
Top Gear se emitira u više od 170 država svijeta, a predviđa se da emisiju svaki tjedan prati oko 350 milijuna gledatelja. Top Gear Live, automobilistički show koji prati emisiju, ove godine održati će se u Hrvatskoj, a zvijezde serije posjetit će zasad nepoznatu lokaciju u Lijepoj našoj. Službeni datum događaja također još nije određen, a event je dobio i službenu stranicu, te kratki teaser.
Top Gear dolazi u Hrvatsku!
Nakon 21 televizijske sezone i više od dvanaest godina emitiranja na BBC-ju, Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond i Stig dolaze u Hrvatsku.
Top Gear se emitira u više od 170 država svijeta, a predviđa se da emisiju svaki tjedan prati oko 350 milijuna gledatelja. Top Gear Live, automobilistički show koji prati emisiju, ove godine održati će se u Hrvatskoj, a zvijezde serije posjetit će zasad nepoznatu lokaciju u Lijepoj našoj. Službeni datum događaja također još nije određen, a event je dobio i službenu stranicu, te kratki teaser.
Započeo/la tema :
Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May i Stig dolaze u Zagreb povodom Top Gear Live showa! Automobilistički show koji dijeli ime i voditelje sa popularnom britanskom auto-moto emisijom održat će se u zagrebačkoj Areni.
Kažu organizatori, “Top Gear Live nudi spektakularni automobilistički show s nevjerojatnim vratolomijama i automobilima koji će se zabijati, razbijati i goriti, a sve je začinjeno poznatim britanskim humorom Top Geara.”
Trojac voditelja će voditi program, a 3. svibnja biti će održana dva nastupa — od 18 te 21.30 sati. Ulaznice će u prodaju s početkom od ponedjeljka, 14. travnja, a ukoliko ste ostavili svoju mail adresu na www.topgearlive.com.hr, vjerojatno ste već dobili link kojim možete iskoristiti pravo prvokupa od petka, 11. travnja. Cijene se kreću od 240 do 950 kuna.
Do danas je Top Gear show održan ispred više od 1.8. milijuna fanova diljem svijeta, a da bi se show održao, svake godine potrebno je 135 šlepera, 3 broda, 1 transportni avion, 94 automobila te više od 150 pari guma.
Kažu organizatori, “Top Gear Live nudi spektakularni automobilistički show s nevjerojatnim vratolomijama i automobilima koji će se zabijati, razbijati i goriti, a sve je začinjeno poznatim britanskim humorom Top Geara.”
Trojac voditelja će voditi program, a 3. svibnja biti će održana dva nastupa — od 18 te 21.30 sati. Ulaznice će u prodaju s početkom od ponedjeljka, 14. travnja, a ukoliko ste ostavili svoju mail adresu na www.topgearlive.com.hr, vjerojatno ste već dobili link kojim možete iskoristiti pravo prvokupa od petka, 11. travnja. Cijene se kreću od 240 do 950 kuna.
Do danas je Top Gear show održan ispred više od 1.8. milijuna fanova diljem svijeta, a da bi se show održao, svake godine potrebno je 135 šlepera, 3 broda, 1 transportni avion, 94 automobila te više od 150 pari guma.
Započeo/la tema :
Similar topics
» Metal Gear Solid: Rising
» Metal Gear Solid serijal (PS3)
» Metal Gear Solid movie (2012)
» Equilibrium (2002)
» The Mothman Prophecies (2002)
» Metal Gear Solid serijal (PS3)