Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog

4 posters

Go down

Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog

Postaj by shaka.zulu sub vel 06, 2010 9:13 am

Čuo sam da se može priječi iz jedne mreže u drugu s tim da se zadrži stari broj u potpunosti-dakle sa predbrojem stare mreže. Dakle ako imam npr broj 091-123456 i želim na tomato taj isti broj mi i ostaje.
No postavlja se sad pitanje-kad me zove netko sa VIP mreže koliko če mu koštati minuta razgovora? On če prepoznati istu mrežu i razgovarati kao da plača 1 kn po minuti ili čak i ništa-zavisi od paketa koji koristi. A ono malo morgen. Dođe mu astronomski račun jer nije znao da sam sad na drugoj mreži ( sretnicima sa bonovima če samo iscuriti bon, dok če se oni na pretplati dobrano češkati iza uha). Što znate o tome? Je li postoji kakva zaštita od problema takve vrste?
shaka.zulu
shaka.zulu
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 20.11.2009
Broj postova : 343
Reputacija Reputacija : 31
Godina imam : 60
Započeo/la tema :
Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty20 / 99920 / 999Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty

[Vrh] Go down

Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty Re: Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog

Postaj by Neu sub vel 06, 2010 9:18 am

hmmm... to znam i ja da se može preć s jedne mreže na drugu a sad cijena poziva je slična koliko ja znam, ako te zove neko ko je preko granice, ide pola na tvoj a pola na njegov račun i mislim da on mora znat da imaš drugu mrežu jer ako zoveš na 091 a ti si se kao prebacio na 098 mislim da bi mu bio nevaljan broj. jer ti bi trebao taj 091 isključit i ostavit 098. ne znam...

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty999 / 999999 / 999Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty

[Vrh] Go down

Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty Re: Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog

Postaj by Prop sub vel 06, 2010 9:31 am

Kakav je problem u pitanju, ne kontam te, činjenice su jednostavne, ti si promijenio operatera i to je to, činjenica da ti je predbroj 091 umjesto 092 ne mijenja na stvari, to je čisto opcija da ne mijenaš broj mobitela, čime ne moraš svekolikom pučanstvu obznaniti da imaš novi broj! Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog 847672
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty108 / 999108 / 999Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty

[Vrh] Go down

Postaj by 9 uto svi 04, 2010 3:13 pm

Je li postoji kakva zaštita od problema takve vrste? Ne. Moguće je sve.
9
9
Junior
Junior

Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty0 / 9990 / 999Promjena mobilnog operatera sa predbrojem i brojem starog Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics