Zoran Milanović
+9
damfisk
Neu
rihanna
evitaa
Hell
tanuki
scorpio57
Layla
Spirit
13 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Milanović - zvao sam jakovčića da bude ministar turizma
politika i isti igrači, zašto mene nije zvao?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Re: Zoran Milanović
a koje to znanje imaš o turizmu da bi bio ministar istog?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
dovoljno neu, pa da vidim kako jadran živi na staroj slavi socijalističkog turizma, kada je marka bila zakon, a niži sloj njemačkih turista su pušili ponudu od smeča!Neu je napisao/la:a koje to znanje imaš o turizmu da bi bio ministar istog?
sada se gotovo ništa nije promjenilo, osim što je ponuda postala bezobrazno skupa, a ponuda očajna,
obitelji koje žive uz granicu u sloveniju odlaze na obiteljski ručak!
u hrvatskoj funkcioniraju birtije i kafiči sa improviziranim toaletima, nedograđenim, sa kvarovima popravljenim selotep trakama i sa najnovijim biserom o pušačkim birtijama koje su dobile atest da se smije pušiti, ali eto u zakonu ne stoji da trebaju i koristiti te ugrađene ventilatore! i to odaje prvu sliku strancu koji uđe u hrvatsku:
jebeni balkan
jadran je naše bogatstvo i filozofija- uzmi papku što više jer je papak!
da moje znanje o turizmu je jače od bivšeg ministra mog sugrađanina bajsa!
npr u ex yu je jadran bio turistički raj za nudiste, vrsar je bio vrhunska destinacija za bogate nudiste europe, ali eto sada propada ili da ti možda prišapnem o jahtingu, da su aci marine preuzele monopol, da ti šapnem na uho o interesima i korupciji ili da te pitam koliko je recimo putem ministarstva uloženo u skijanje, u slijeme i zlatnu lisicu, a zagrepčani odlaze skijatina belu, skijalište u sloveniji koji ima uvjete daleko bolje od sljemena,a u gorskom kotaru ne postoji prihvatljivo skijalište!
da mislim da sam puno kompetentniji od bivšeg ministra bajsa a vjerujem i od ovih ministara!
Započeo/la tema :
Kako ste zadovoljni s Milanovićem i njegovom vladom?
Započeo/la tema :
Sukob Milanović - Josipović: Na čijoj ste strani?
Sukob Milanović - Josipović: Na čijoj ste strani?
sve više napukao je odnos premijera i predsjednika. Sve češće u medijima iznose suprotna stajališta. Iako neki kažu da tu nikada nije bilo velike ljubavi...
Sukob Milanović - Josipović: Na čijoj ste strani?(24 sata)
sve više napukao je odnos premijera i predsjednika. Sve češće u medijima iznose suprotna stajališta. Iako neki kažu da tu nikada nije bilo velike ljubavi...
Sukob Milanović - Josipović: Na čijoj ste strani?(24 sata)
Započeo/la tema :
obojcu staviti u avion, sa navigacijom na pusto ostrvo, pa neka budu zajedno sretni kao robinson i petko,
tko će biti koji neka sami odluče!
nitko ama baš nitko u vrhu hrvatske politike nije mi simpatičan!
antipatična ruža(hrvatske) za koju sam pomislio i jednom trenutku da je dosljedna i propagira logiku protiv ujedinjenje hrvatske u evropu sada predstavlja hrvatsku u istoj, sudbina nas je spasila od bahatog čaćiča, jer bi nam u protivnom i dalje debelo srao!
linić kao povlači radikalne poteze, hvali se sa boljim punjenjem državne kase, a državni dug se povećava!
pitam se dali će se linić i dalje kurčiti,kada pola pravnih subjekata propadne,jer do sada su egzistirali upravo zato što su malo varali državu da bi uspjeli preživjet jer uz uništenu privredu i poreze najveće u evropi može preživjeti samo veliki kapital, velike tvrtke koje najmanje pune državnu kasu!
tko će biti koji neka sami odluče!
nitko ama baš nitko u vrhu hrvatske politike nije mi simpatičan!
antipatična ruža(hrvatske) za koju sam pomislio i jednom trenutku da je dosljedna i propagira logiku protiv ujedinjenje hrvatske u evropu sada predstavlja hrvatsku u istoj, sudbina nas je spasila od bahatog čaćiča, jer bi nam u protivnom i dalje debelo srao!
linić kao povlači radikalne poteze, hvali se sa boljim punjenjem državne kase, a državni dug se povećava!
pitam se dali će se linić i dalje kurčiti,kada pola pravnih subjekata propadne,jer do sada su egzistirali upravo zato što su malo varali državu da bi uspjeli preživjet jer uz uništenu privredu i poreze najveće u evropi može preživjeti samo veliki kapital, velike tvrtke koje najmanje pune državnu kasu!
Započeo/la tema :
Mislim da je Milanovic apsolutno najgori premijer u povijesti ove drzave.
Apsolutno bez konkurencije. A imali smo ih 11!
Mozda i politicar.Rojs, Jambo, Kerum i ostali
showbizz politicari ove drzave znaju sloziti dvije suvisle reeenice.
Zoran Milanovic je najveca tragedija u povijesti hrvatske drzave
i sramota za socijaldemokraciju,
Apsolutno bez konkurencije. A imali smo ih 11!
Mozda i politicar.Rojs, Jambo, Kerum i ostali
showbizz politicari ove drzave znaju sloziti dvije suvisle reeenice.
Zoran Milanovic je najveca tragedija u povijesti hrvatske drzave
i sramota za socijaldemokraciju,
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
smijenila bi ga prije kraja mandata
rihanna- Nevina dušica
- Registriran/a : 24.12.2008
Broj postova : 188
Reputacija : 9
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Zorana Milanovića sustigla je najgora kletva. Postao je isti kao Jadranka Kosor.Njezini slavni premijerski gafovi, verbalne akrobacije, promašene metafore i šuplje izjave uveseljavale su svakog onog koga nisu neviđeno iritirale. Čak i onda kad bi pokušala, a nekad i uspjela, izgovoriti nešto posve ozbiljno, čak i posve ozbiljnog izraza lica, nitko više nije obraćao pažnju. A gubitak povjerenja u politici jednak je smrtnoj presudi. Milanović je izgubio povjerenje u javnosti, u stranci, među biračima. Svi jedva čekaju da napokon ode, kao što svi jedva čekaju njegov sljedeći gaf. Otprilike onako kako su to činili i za vrijeme Jadranke Kosor", piše Tomislav Klauški. » 24sata
Započeo/la tema :
Premijer Zoran Milanović potvrdio je da izdvajanja pomoćnih poslova u javnom i državnom sektoru neće biti. ''Radnici će raditi do mirovine, a nakon njih novih zapošljavanja neće biti', naglasio je Milanović. Upitan o reformi lokalne samouprave, Milanović je rekao kako je on govorio samo o fiskalnoj reformi. ''O ukidanju općina i županija nikada nismo govorili. Ljudi žele svoje općine, one su potrebe, ali ih treba drugačije financijski ustrojiti'', rekao je Milanović. » Net, T-Portal
Započeo/la tema :
Pa zato i jest kukavička pička.
P.S. Da napomenem kako nisam mislio da će eliminirat SVE općine, već samo one koje su nepotreban višak; a takvih je, objektivno, jako puno.
P.S. Da napomenem kako nisam mislio da će eliminirat SVE općine, već samo one koje su nepotreban višak; a takvih je, objektivno, jako puno.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Tu kod nas u Međimuruju stvarno bi te općine trebali smanjiti, od 3 grada koje Međimurje ima oko 25 općina. Joša jde da sve posluju s dobitkom. Taj broj bi se lijepo mogao prepoloviti.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Mi smo jedina brana od povratka kriminalne zadruge na vlast, rekao je premijer Milanović sinoć dok je njegov kandidat Ivo Josipović gubio predsjedničke izbore. Slično gleda ministrica Vesna Pusić koja je rekla da je "Vlada u ovom trenutku jedina sigurna brana od nacionalizma i ekstremizma, od korupcije, od povratka u 90-te". Na najave Grabar-Kitarović da će brže-bolje sazvati sjednicu Vlade rekao je kako ne zna kako bi izgledao sastanak Vlade koji sazove predsjednik. "Mi smo bili teret Josipoviću, mi smo u teškom poslu, onaj tko nema kičmu to ne treba raditi. Kampanja je bila sektaška. Kolinda Grabar Kitarović se predstavljala kao militantni vojnik svoje stranke. Ovo je bila kampanja u sedam rečenica, koje je stalno ponavljala", osvrnuo se na kampanju. » HRT, Novi list
Započeo/la tema :
Zoran Milanović je gotov.
Nemo- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 10.01.2015
Broj postova : 2099
Reputacija : 163
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
"Šef SDP-a do pobjede namjerava doći rekomponiranjem i pojačavanjem svoje dosadašnje koalicije. Kani je proširiti i politički drugačije ustrojiti. Trenutno baca udice na sve strane, prema OraHu, laburistima, strankama i listama koje nemaju nikakve veze s ljevicom, ukratko prema svemu što već nije pod HDZ-ovim skutom. Takozvanoj 'domoljubnoj koaliciji' okupljenoj oko HDZ-a Zoran Milanović namjerava suprotstaviti koaliciju narodnog otpora, i to otpora HDZ-ovim mrakovima. Kukuriku je mrtav! Ubijen je nesposobnošću aktualne vlasti. Ali, Milanović sada na strahu od HDZ-a pokušava izgraditi neki novi politički savez, ostanemo li kod njemu dragih metafora i erektivnog diskursa, svojevrsnu Karamba koaliciju!", piše Jutarnji
Započeo/la tema :
nIšta on to neće uspit okupit, čak ce mu i IDS otici iz koalicije.
Započeo/la tema :
S.O.S. za Jadran pozdravlja najavu premijera Milanovića da Vlada provede referendum o eksploataciji nafte na Jadranu, ali samo pod pretpostavkom da se prije referenduma organizira kvalitetno informiranje javnosti te osigura korektna procedura.
Dodaju kako posebno podržavaju stav kako ova Vlada, a ni bilo koja u budućnosti, ne bi smjela sama donositi ovako važne i dugoročne odluke.
"Podsjećamo, kako je ministar Vrdoljak, nažalost, sebi prigrabio ovlasti nad upravljanjem Jadranom te smatra kako on ima pravo donijeti takvu odluku i štoviše, da ju je već donio. Također, premijer je u krivu o kvaliteti najavljenih koncesionara. Nama se nisu javili 'najrenomiraniji svjetski istraživači', nego osrednje tvrtke s nizom incidenata u prošlosti. Privid kako se bušenju nafte u Jadranu protivi samo glasna manjina prvenstveno je posljedica dosadašnje netransparentne procedure te činjenice kako se nije kvalitetno konzultiralo širu javnost", priopćili su iz S.O.S. za Jadran.
Smatraju da je slično demokratsko izražavanje volje građana i građanki potrebno osigurati i za najavljena istraživanja nafte na kopnu.
Podsjećamo, kampanju S.O.S. za Jadran zajednički vode Zelena akcija (Zagreb), Sunce (Split), Zelena Istra (Pula), Žmergo (Opatija) i BIOM (Zagreb), Greenpeace Hrvatska i WWF Adria, a njen je cilj očuvati cijeli Jadran od naftnog zagađenja, ne samo zaustavljanjem planiranih aktivnosti u Hrvatskoj, već i ubrzanim privođenjem kraju postojeće proizvodnje na talijanskoj strani.
HM ČEKA LI NAS TO MOGUĆI JOŠ JEDAN REFERENDUM, AKO ZNAMO DA SU DVA NA OCJENI USTAVNOSTI ŠTO BI ZNAČILO DA BI(AKO OVA DVA BUDU USTAVNA) OVE GODINE TREBALO BITI ODRŽANO 3 REFERENDUMA?
Dodaju kako posebno podržavaju stav kako ova Vlada, a ni bilo koja u budućnosti, ne bi smjela sama donositi ovako važne i dugoročne odluke.
"Podsjećamo, kako je ministar Vrdoljak, nažalost, sebi prigrabio ovlasti nad upravljanjem Jadranom te smatra kako on ima pravo donijeti takvu odluku i štoviše, da ju je već donio. Također, premijer je u krivu o kvaliteti najavljenih koncesionara. Nama se nisu javili 'najrenomiraniji svjetski istraživači', nego osrednje tvrtke s nizom incidenata u prošlosti. Privid kako se bušenju nafte u Jadranu protivi samo glasna manjina prvenstveno je posljedica dosadašnje netransparentne procedure te činjenice kako se nije kvalitetno konzultiralo širu javnost", priopćili su iz S.O.S. za Jadran.
Smatraju da je slično demokratsko izražavanje volje građana i građanki potrebno osigurati i za najavljena istraživanja nafte na kopnu.
Podsjećamo, kampanju S.O.S. za Jadran zajednički vode Zelena akcija (Zagreb), Sunce (Split), Zelena Istra (Pula), Žmergo (Opatija) i BIOM (Zagreb), Greenpeace Hrvatska i WWF Adria, a njen je cilj očuvati cijeli Jadran od naftnog zagađenja, ne samo zaustavljanjem planiranih aktivnosti u Hrvatskoj, već i ubrzanim privođenjem kraju postojeće proizvodnje na talijanskoj strani.
HM ČEKA LI NAS TO MOGUĆI JOŠ JEDAN REFERENDUM, AKO ZNAMO DA SU DVA NA OCJENI USTAVNOSTI ŠTO BI ZNAČILO DA BI(AKO OVA DVA BUDU USTAVNA) OVE GODINE TREBALO BITI ODRŽANO 3 REFERENDUMA?
Započeo/la tema :
Milanovic nije nisi pametan.
Nije ni (dovoljno) pametan za premijera.
Nije karizmaticna osoba.
To je u politici jako vazno (onda slobodno bude i nisi pametan.)
Jedna od vaznih stvari, koje bi trebao napraviti je, uzeti savjetnika, koji razumije stvari.
I razdvojiti duznosti premijera i predsjednika stranke.
To cine svi premijeri modernih drzava.
(Ne razumijem ovaj forum, tri puta napisem poruku, tri puta mi se iskrivi text.)
Nije ni (dovoljno) pametan za premijera.
Nije karizmaticna osoba.
To je u politici jako vazno (onda slobodno bude i nisi pametan.)
Jedna od vaznih stvari, koje bi trebao napraviti je, uzeti savjetnika, koji razumije stvari.
I razdvojiti duznosti premijera i predsjednika stranke.
To cine svi premijeri modernih drzava.
(Ne razumijem ovaj forum, tri puta napisem poruku, tri puta mi se iskrivi text.)
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
(Mislim da razumijem, vjerojatno postoji nekakav filter, koji filtrira odredjene rijeci... i razj**** text. Necu vise ispravljati. )
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :