Crkva i izbori
+11
FALKON 2
Hell
fosforica
Neukrotivi pastuh
Prop
Mr.Cooly
Neu
THUNDER_DINIX
eva kant
Amante
diabolik.
15 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Crkva i izbori
Vratimo se na crkvu i izbore.
Večeras je show
Večeras je show
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
ne vjerujem, nisu nikada do sada takvo miješanje svećenika u politiku i huškanje vjernika osuđivali, pa ne vidim razlog da sad digne svoj glas.skofik je napisao/la:Čini mi se da mi malo previsoko prema Bozaniću tamburamo, a najvjerojatnije se u ovoj novinskoj vijesti radi o izdvojenim slučajevima koji moža niti nemaju za to potporu Kaptola, pa ćemo prvo morati viditi hoće li Bozanić, ili netko iz vrha Crkve to osuditi.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:
ne vjerujem, nisu nikada do sada takvo miješanje svećenika u politiku i huškanje vjernika osuđivali, pa ne vidim razlog da sad digne svoj glas.
Crkva sve svoje probleme, pa tako i problem svećenika koji se malo zanesu na misi, pa odu predaleko u politiku, ne rješava javno, raznim priopćenjima, ili izjavama za javnost, već se to riješi unutar institucije.
Baš radi toga se javnosti čini da se ništa ne dešava.
Kod njih sve idelaganim tempom. Prelagnini.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
istina,imaju oni zakone za sve situacije,tipa CrimenSollicitationisskofik je napisao/la:Crkva sve svoje probleme, pa tako i problem svećenika koji se malo zanesu na misi, pa odu predaleko u politiku, ne rješava javno, raznim priopćenjima, ili izjavama za javnost, već se to riješi unutar institucije.
Baš radi toga se javnosti čini da se ništa ne dešava.
Kod njih sve idelaganim tempom. Prelagnini.
Gost- Gost
Neukrotiva je napisao/la:prop_ovednik je napisao/la:De mi reci zakaj?
Zato jer je Josipović sav umjetan, priča skriptirane priče, odgovara na baš svako pitanje punom rečenicom, djeluje mi preštreberski, i ko da puno priča a malo toga bi proveo u praksu. I još mi izgleda kao da boluje od albinizma.
Dok Bandić, on mi je spaljen,djeluje prirodno i iskreno.
aj priznaj od kuda si c/p ovaj post?
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
fosforica je napisao/la:Neukrotiva je napisao/la:prop_ovednik je napisao/la:De mi reci zakaj?
Zato jer je Josipović sav umjetan, priča skriptirane priče, odgovara na baš svako pitanje punom rečenicom, djeluje mi preštreberski, i ko da puno priča a malo toga bi proveo u praksu. I još mi izgleda kao da boluje od albinizma.
Ovo je udarac ispod pojasa.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
fosforica je napisao/la:aj priznaj od kuda si c/p ovaj post?
iz glave
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ja nebi spaljenog predjednika, jer kada nas predstavlja u svijetu mora imati neke kulture, a ne seljači obraz...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
pa to je dokaz da su današnji izbori bili totalno nezanimljivi čak i političarima, pa se novinari našli novo o čemu će pisati, i izdvajati pojedinačne slučajeve,...... kod nas se nije ni spominjalo izbore iako smo politički jako problematično mjesto po pitanju stranačkih opredjeljenja
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
fosforica je napisao/la:Neukrotiva je napisao/la:prop_ovednik je napisao/la:De mi reci zakaj?
pa normalno da se stavlja c/p ti kao to ne radiš
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
tebi to fos djeluje ko c/p?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Jel to copy-paste
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
al ne tuđe postovescorpio57 je napisao/la:pa normalno da se stavlja c/p ti kao to ne radiš
99% isti takav post sam ja negdje pročitao samo neznam gdje,THUNDER_DINIX je napisao/la:tebi to fos djeluje ko c/p?
na indexu ak se ne varam,zato je pitala
Gost- Gost
mozda je netko od neu c/p, niste to pomislili?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Šta vam je, nisam ja to kopirala, to su moje izjave i još uvijek to mislim. BTW, što mislite oće se u iduće izbore upetljati KC?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ovdje dugo nije nitko ništa postao , osim Neu , a bliže se izbori pa bi po meni tema trebala bit zanimljiva , posebice ako ste jučer slušali ili čitali poslanicu kardinala Bozanića građanima
Po meni uopće ne treba slušati gluposti koje se izreknu s oltara , s te pripovjedaonice , posebice kad se izreknu gluposti , Crkva bi se trebala bavit propovjedanjem vjere , pomaganjem nemoćnih i potrebitih ... nikako komentarima dnevnopolitičkih zbivanja , posebice s propovjedanjem i zastrašivanjem građana nekim povratkom komunizma ... i ostalih gluposti , znači da me se pogrešno ne razumije , CRKVA odjebi od POLITIKE
Po meni uopće ne treba slušati gluposti koje se izreknu s oltara , s te pripovjedaonice , posebice kad se izreknu gluposti , Crkva bi se trebala bavit propovjedanjem vjere , pomaganjem nemoćnih i potrebitih ... nikako komentarima dnevnopolitičkih zbivanja , posebice s propovjedanjem i zastrašivanjem građana nekim povratkom komunizma ... i ostalih gluposti , znači da me se pogrešno ne razumije , CRKVA odjebi od POLITIKE
makaj- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
iz ono malo povjesti koliko je meni poznato je jasno vidljivo da kad god
se crkva počela petljat u politiku, počinjali su i ratovi, većina se ratoova i vodila zbog religije pa mislim i nadam se, iskreno, da se ovaj put neće petljat đe im mjesto nije.
se crkva počela petljat u politiku, počinjali su i ratovi, većina se ratoova i vodila zbog religije pa mislim i nadam se, iskreno, da se ovaj put neće petljat đe im mjesto nije.
Gost- Gost
makaj je napisao/la:ovdje dugo nije nitko ništa postao , osim Neu , a bliže se izbori pa bi po meni tema trebala bit zanimljiva , posebice ako ste jučer slušali ili čitali poslanicu kardinala Bozanića građanima
pesek o čemu ti laprdaš,da je potebi ti bi mi sada dojio
Započeo/la tema :
kaj to znaci?
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
koje?
Započeo/la tema :
to o dojenju
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
to je upućeno pesu makaju zna on šta treba dojit
Započeo/la tema :
a ha...to ona poznata biblijska retorika bogu milih.
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Katolička Crkva
» Katolička Crkva part II
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
» Katolička Crkva part II
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
Stranica 3 / 4.