Supernatural (2005- )
+13
MissShinigami
ivan49x
AnGel_Peroni
THUNDER_DINIX
Dreamer Deceiver
Teo
cale
House
Hate
Prop
9
Tidy_Zlocesta
Neukrotivi pastuh
17 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 11 / 21.
Stranica 11 / 21. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Re: Supernatural (2005- )
Za sada je obnovljeno jos za 8. sezonu.
Znaci,na jesec pocinje.
a do tada mozes pogledat ponovo jos 3 puta
Znaci,na jesec pocinje.
a do tada mozes pogledat ponovo jos 3 puta
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Zavrsio jucer sa serijom.
Odlicno,cak mi je i 7. dobra.
Mislim da mi se nije svidjela na prvo gledanje zbog toga sto su imali puno pauza,i sto su epizode izlazile tjedno,pa nekak zaboravis sto se desilo...
Dick je savrseno odglumio svoj dio u seriji,jedan od drazih likova.
evo intro iz season finale-a svake sezone. (Carry On Wayward Son / The Road So Far)
s1x21
s1x22 finale
s2x22 finale
s3x16 finale
s4x22 finale
s5x22 finale
s6x22 finale
s7x23 finale
Zadnja sezona ima nekoliko rupa u prici,al o tome kad ary dode
nadam se da ce one koji nisu gledali parem malo privuci i dati seriji sansu
i da,jos malo vise od mjesec dana do nove sezone. jedva cekam
Odlicno,cak mi je i 7. dobra.
Mislim da mi se nije svidjela na prvo gledanje zbog toga sto su imali puno pauza,i sto su epizode izlazile tjedno,pa nekak zaboravis sto se desilo...
Dick je savrseno odglumio svoj dio u seriji,jedan od drazih likova.
evo intro iz season finale-a svake sezone. (Carry On Wayward Son / The Road So Far)
s1x21
s1x22 finale
s2x22 finale
s3x16 finale
s4x22 finale
s5x22 finale
s6x22 finale
s7x23 finale
Zadnja sezona ima nekoliko rupa u prici,al o tome kad ary dode
nadam se da ce one koji nisu gledali parem malo privuci i dati seriji sansu
i da,jos malo vise od mjesec dana do nove sezone. jedva cekam
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Vratio sam se!!! baš ste mi nedostajali
vidim da nema neu, ona i dinix su očito još na moru...
dovršio sam 5. sezonu, znači pogledao sam u međuvremenu od 5x14-5x22 (nešto sam malo i preskočio), uglavnom bilo je tu dobrih i lošijih epizoda. točno se vidi da je autor SPN-a planirao 5 sezona, jer onim sranjem s apokalipsom se vidi da je finale S05 svojevrstan kraj jednog poglavlja, a drugo počinje u 6 sezoni.
6x01 - Exile on Main St.
Ocjena: 3/5
prošla je godina dana, a Dean je odustao od lova te živi s Lisom i njenim sinom Benom. Sam se misteriozno oslobodio iz svog kaveza u paklu, pronalazi Deana i govori da mu da se treba ponovno pridružiti borbi te upoznaje Deana s obitelji za koju nije ni znao da postoji - Campbelle (obitelj njegove mame), čija je glava njihov djed Samuel.
6x02 - Two and a Half Men
Ocjena: 5/5
Sam istražuje slučaj o nestalim bebama čiji su roditelji ubijeni. Deanu zaista super pristaje beba
6x03 - The Third Man
Sam i Dean pozivaju Castiela upomoć dok istražuju slučaj o nekoliko mrtvih policajaca koje je ubila pošast.
6x04 - Weekend at Bobby's
Ocjena: 3.5/5
kad Bobby otkrije da mu Crowley nema namjeru vratiti dušu mora uzeti stvari u svoje ruke. nakon što otkrije jednu od Crowleyjevih najdubljih tajni zove Sama i Deana upomoć, ali i optuži ih preko telefona da je on uvijek tu za njih, ali kad njemu treba pomoć da nema nikoga...
vidim da nema neu, ona i dinix su očito još na moru...
dovršio sam 5. sezonu, znači pogledao sam u međuvremenu od 5x14-5x22 (nešto sam malo i preskočio), uglavnom bilo je tu dobrih i lošijih epizoda. točno se vidi da je autor SPN-a planirao 5 sezona, jer onim sranjem s apokalipsom se vidi da je finale S05 svojevrstan kraj jednog poglavlja, a drugo počinje u 6 sezoni.
6x01 - Exile on Main St.
Ocjena: 3/5
prošla je godina dana, a Dean je odustao od lova te živi s Lisom i njenim sinom Benom. Sam se misteriozno oslobodio iz svog kaveza u paklu, pronalazi Deana i govori da mu da se treba ponovno pridružiti borbi te upoznaje Deana s obitelji za koju nije ni znao da postoji - Campbelle (obitelj njegove mame), čija je glava njihov djed Samuel.
6x02 - Two and a Half Men
Sam istražuje slučaj o nestalim bebama čiji su roditelji ubijeni. Deanu zaista super pristaje beba
6x03 - The Third Man
Sam i Dean pozivaju Castiela upomoć dok istražuju slučaj o nekoliko mrtvih policajaca koje je ubila pošast.
6x04 - Weekend at Bobby's
kad Bobby otkrije da mu Crowley nema namjeru vratiti dušu mora uzeti stvari u svoje ruke. nakon što otkrije jednu od Crowleyjevih najdubljih tajni zove Sama i Deana upomoć, ali i optuži ih preko telefona da je on uvijek tu za njih, ali kad njemu treba pomoć da nema nikoga...
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Skinuo i ja 4 sezone dosad, pa da vidim o čemu je riječ...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Iron Man je napisao/la:Skinuo i ja 4 sezone dosad, pa da vidim o čemu je riječ...
Super, nećeš požalit, odgledat ćeš sigurno.
6x05 - Live Free or Twihard
Kad nekoliko djevojaka nestane Sam i Dean shvate da su se vampiri nastanili u malom gradu. Nakon borbe s dva vampira, Dean je ugrižen i pretvoren u vampira. Samuel govori Deanu da ga može "vratiti" (da opet postane čovjek), ali mora uzeti krv od vampira koji ga je promijenio.
Braća su bili smiješni kad su sprdali Sumrak sagu i googlali Roberta Pattinsona, Kristen Stewart i Taylora Lautnera, a kad je Sam pitao koliko slova 't' ima u Pattinson
6x06 - You Can't Handle the Truth
Sam i Dean istražuju niz samoubojstava i otkrivaju da je žrtvama rečena brutalna istina koja ih je izludjela (npr. curi s početka su svi s kojima je kontaktirala rekli samo negativne stvari, a sestra joj je preko telefona rekla "Zašto se već jednom ne ubiješ", i ova se stvarno upucala!)
Saznaju da netko doziva Božicu istine, Veritas, koja prisiljava da budu surovo iskreni protiv svoje volje. Dean je sljedeća žrtva i prisiljen je reći Samu istinu o svojim osjećajima oko njegovog povratka iz pakla.
6x07 - Family Matters
Ocjena: 2/5
Ovu sam epizodu dosta premotao, bila mi je dosadnjikava.
uglavnom, Dean postaje sumnjičav prema Samuelovim motivima, a Sam ne misli da njihov djed čini išta loše. braća idu u lov zajedno s obitelji...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
6x08 - All Dogs Go to Heaven
Sam i Dean istražuju nešto što se čini kao ubojstva vukodlaka, ali se ispostavi da se muškarci pretvaraju u obiteljske pse (vučjake) kako bi se osvetili neprijateljima svojih vlasnika. Jedini način da sve to zaustave je pronaći i ubiti Alfu.
6x09 - Clap Your Hands If You Believe
Ocjena: 2.5/5
Meni je ovo nezanimljiva epizoda... Sam i Dean istražuju pojavu UFO-a, Deana naganjaju krugovi u žitu. Međutim, kad se probudi, otkriva da se ne bori s izvanzemaljcima, nego vilama. No samo Dean može vidjeti vilu koja ga napada što otežava potragu i zaustavljanje. Braća postaju još zbunjeniji kad ih Samova istraga dovede u svijet prepun vilenjaka i patuljaka.
6x10 - Caged Heat
Meg otima Sama i Deana i pokušava ih prisiliti da joj otkriju gdje se Crowley skriva. Sam postiže dogovor s njom - pomoći će joj pronaći Crowleya ako ona obeća da će izmusti informacije o tome kako vratiti Samovu dušu.
6x11 - Appointment in Samarra
Dean traži Smrt kako bi pomogla vratiti Samovu dušu. Smrt govori Deanu da će pomoći Samu ako Dean pristane glumiti Smrt kroz 24 sata. U međuvremenu Sam odlučuje da ne želi svoju dušu natrag i zatraži Balthazara za zaštitnu čaroliju koja bi zadržala dušu van njegovog tijela. Balthazar kaže Samu da za tu čaroliju treba krv njegovog oca, ali s obzirom da je John Winchester mrtav, Sam odluči da je Bobby sljedeći dobar izbor.
6x12 - Like a Virgin
Ocjena: 4/5
Dean i Bobby nestrpljivo čekaju da se Sam probudi da vide je li Smrt uspjela vratiti njegovu dušu bez da Sam izgubi pamćenje. U međuvremenu Dean i Bobby istražuju nestanak djevica i otkrivaju da se zmajevi kriju iza otmica. Bobby šalje Deana liječnici koja posjeduje jedino oružje na svijetu koje može zaklati zmaja.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
6x13 - Unforgiven
Godinu dana prije... Sam počinje imati flashbackove na slučaj na kojem je radio sa Samuelom prije nego što se ponovno spojio s Deanom. Sam dobiva misterioznu poruku s koordinatama u malom gradu pa braća odluče istražiti. Dean je iznenađen kad mu stanovnici počnu pričati neke stvari koje je Sam radio dok je tamo živio.
6x14 - Mannequin 3: The Reckoning
Ocjena: 4.5/5
Ben zove Deana i govori mu da je Lisa u nevolji. Dean pusti Sama da samostalno istraži slučaj i juri kući kako bi spasio Lisu...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
gledam i ja od sutra, ne da mi se večeras
Započeo/la tema :
6x15 - The French Mistake
Ocjena: 100/10
ODLIČNA EPIZODA! Balthazar je poslao Sama i Deana u alternativni svijet gdje je njihov život TV serija "Supernatural" kako bi ih zaštitio od iznenadnog napada Raphaela. Malo humora i zafrkancije nije na odmet
Sam i Dean, tj. Jared i Jensen bili su super sa svojim forama, odlično glume i dobro glume da ne znaju glumit Prefora epizoda, definitivno jedna od najboljih u 6. sezoni, a jedna od najjačih stvari je ona sa Samom i Ruby koji su u stvarnom životu u braku
Autor i showrunner serije Eric Kripke (njegovu novu seriju Revolution jedva čekam)
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
6x16 - And Then There Were None
Ocjena: 4.5/5
Super epizoda, iako je bilo par dosadnih trenutaka i dijaloga. One crne 'stvari' u ušima, brrr...
6x17 - My Heart Will Go On
Balthazar izmijeni povijest i spasi Titanic od potonuća, a Sudbina intervenira i počinje ubijati potomke ljudi koji su trebali poginuti na brodu. Castiel govori Samu i Deanu da je Sudbina jako uzrujana zbog njih dvoje i da je jedini način da ostanu živi taj da Titanic ipak potone.
6x18 - Frontierland
Ocjena: 0/5
Preskočio.
Zadnja promjena: AryMan; sri kol 08, 2012 6:00 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Jao, moram početi ovo gledati
Započeo/la tema :
Iron Man je napisao/la:Jao, moram početi ovo gledati
No, jesi pogledao? Nemoj toliko odgađati, super su u početku!
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Neka da završim drugu sezonu Sherlocka Holmesa
Započeo/la tema :
6x19 - Mommy Dearest
Sam, Dean, Bobby i Castiel odlaze do malog grada u Oregonu kako bi upoznali Eve, a tamo otkriju da se ljudi pretvaraju u demone iako se prave da umiru. Kad napokon upoznaju Eve ona odluči mučiti braću pretvarajući se u njihovu mamu Mary kao demon.
Crowley nije mrtav...
Castiel?!?!??!
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Cemu cudenje,zar nisi gledao do kraja?
Jefferson Starships xD
Jefferson Starships xD
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Jedva čekam pogledat iduću epizodu, pogledao sam promo... Idemo malo prošetat pa nastavljam!
Narco je napisao/la:Jefferson Starships xD
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Srijeda?
Vise mi je pasao termin petkom
i tko ce docekat 10. mjesec ffs
Vise mi je pasao termin petkom
i tko ce docekat 10. mjesec ffs
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Evo me!
Još manje od dva mjeseca do S08...
to je čudan potez da se serija s petka pomiče na neki drugi dan osim vikenda. ne znam kako za CW, ali na drugim američkim nacionalnim televizijama petak je "dan smrti" i tada se emitiraju serije koje imaju manju gledanost.
Još manje od dva mjeseca do S08...
to je čudan potez da se serija s petka pomiče na neki drugi dan osim vikenda. ne znam kako za CW, ali na drugim američkim nacionalnim televizijama petak je "dan smrti" i tada se emitiraju serije koje imaju manju gledanost.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nisam znao za to.
Tko zna,mozda im je opet krenulo,mozda ce biti i 9,10 sezona
Tko zna,mozda im je opet krenulo,mozda ce biti i 9,10 sezona
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
6x20 - The Man Who Would Be King
Castiel priča svoju priču...
6x21 - Let It Bleed
Ben, Dean & Lisa
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
maltene i šesta sezona gotova, bravo ari, zaista si br a ti narco pogotovo!
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
ja sam zavrsio prije vise od tjedan dana
i jos sam falling skies pogledao
i pola sezone house md.a
i pola sezone house md.a
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Narco je napisao/la:ja sam zavrsio prije vise od tjedan dana
i pola sezone house md.a
pa i ja u međuvremenu gledam par serija
između ostaloga pogledao sam cijelu 1. sezonu nove HBO-ove serije Girls i skoro cijelu 2. sezonu Wilfreda...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
6x22 - The Man Who Knew Too Much (season finale)
Prosječno finale sezone, razočaran... sve do zadnjih, ono, 15 sekundi. Castiel je Bog, WTF?!
Čitao sam da je sedma sezona znatno bolja od šeste, nadam se... Ne sviđa mi se baš ovo s Čistilištem :/
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 11 / 21. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Similar topics
» Hex (2004 - 2005)
» Doctor Who (2005– )
» A Haunting (2005–2007)
» A History of Violence (2005)