Supernatural (2005- )
+13
MissShinigami
ivan49x
AnGel_Peroni
THUNDER_DINIX
Dreamer Deceiver
Teo
cale
House
Hate
Prop
9
Tidy_Zlocesta
Neukrotivi pastuh
17 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 1 / 21.
Stranica 1 / 21. • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Supernatural (2005- )
Supernatural - Lovci na natprirodno (2005-) - meni jedna od najboljih serija..
Žanr: drama, fantasy, horor
http://www.imdb.com/title/tt0460681/
Prije dvadeset i tri godine Sam (Padalecki) i Dean Winchester (Ackles) zbog tajanstvene su i demonske natprirodne sile ostali bez majke. Otac ih je odgojio kao vojnike. Naučio ih je sve o paranormalnom zlu koje postoji u mračnim zakucima i na zabačenim cestama Amerike... i naučio ih je kako da ga ubiju.
Praćeni krvavim tragedijama na njihovoj opasnoj i nadnaravnoj misiji braća Sam i Dean Winchester putuju iz divljine Colorada u nizine Nebraske pa sve do jezera u Wisconsinu, a na svojem putovanju susreću bića za koje mnogi vjeruju da postoje samo u narodnoj predaji, praznovjerju i noćnim morama. Na dan Svih svetih 1983. godine, kada je Sam Winchester bio dojenče, a stariji mu brat Dean imao četiri godine, njihova je majka Mary brutalno umorena. Njihov otac John je stigao kući tek da vidi grozan prizor: njegova supruga Mary rasporena I prikovana za strop krvari po kolijevci u kojoj se nalazi Sam.
Trenutak kasnije, Mary je planula, a John ju je neuspješno pokušao spasiti. Nakon što je vidovnjak otkrio Johnu da je za smrt njegove supruge kriv demon, on postaje opsjednut željom da ga pronađe i osveti se za suprugino krvavo umorstvo. Upoznajući se sve više sa svijetom paranormalnog koji je, na prvi pogled neprimjetan, okruživao obitelj, John je sinove učio kako prepoznati i kako se boriti s nadnaravnim te su braća postali iskusni borci protiv demona i ostalih nadnaravnih stvorenja.
Sam Winchester svojski se trudio pobjeći od sablasne obiteljske povijesti. Za razliku od svog starijeg brata Deana Sam je odbio očev suludi zahtjev da otkriju zle sile koje su uzele život njihovoj majci. Pokušavši se što više udaljiti od obitelji, Sam se odselio nedugo nakon mature kad je otišao na studij. U njegov novi život ušla je prelijepa djevojka, a planira i studirati pravo na sveučilištu Stanford. Izvor:mojtv.hr
Žanr: drama, fantasy, horor
http://www.imdb.com/title/tt0460681/
Prije dvadeset i tri godine Sam (Padalecki) i Dean Winchester (Ackles) zbog tajanstvene su i demonske natprirodne sile ostali bez majke. Otac ih je odgojio kao vojnike. Naučio ih je sve o paranormalnom zlu koje postoji u mračnim zakucima i na zabačenim cestama Amerike... i naučio ih je kako da ga ubiju.
Praćeni krvavim tragedijama na njihovoj opasnoj i nadnaravnoj misiji braća Sam i Dean Winchester putuju iz divljine Colorada u nizine Nebraske pa sve do jezera u Wisconsinu, a na svojem putovanju susreću bića za koje mnogi vjeruju da postoje samo u narodnoj predaji, praznovjerju i noćnim morama. Na dan Svih svetih 1983. godine, kada je Sam Winchester bio dojenče, a stariji mu brat Dean imao četiri godine, njihova je majka Mary brutalno umorena. Njihov otac John je stigao kući tek da vidi grozan prizor: njegova supruga Mary rasporena I prikovana za strop krvari po kolijevci u kojoj se nalazi Sam.
Trenutak kasnije, Mary je planula, a John ju je neuspješno pokušao spasiti. Nakon što je vidovnjak otkrio Johnu da je za smrt njegove supruge kriv demon, on postaje opsjednut željom da ga pronađe i osveti se za suprugino krvavo umorstvo. Upoznajući se sve više sa svijetom paranormalnog koji je, na prvi pogled neprimjetan, okruživao obitelj, John je sinove učio kako prepoznati i kako se boriti s nadnaravnim te su braća postali iskusni borci protiv demona i ostalih nadnaravnih stvorenja.
Sam Winchester svojski se trudio pobjeći od sablasne obiteljske povijesti. Za razliku od svog starijeg brata Deana Sam je odbio očev suludi zahtjev da otkriju zle sile koje su uzele život njihovoj majci. Pokušavši se što više udaljiti od obitelji, Sam se odselio nedugo nakon mature kad je otišao na studij. U njegov novi život ušla je prelijepa djevojka, a planira i studirati pravo na sveučilištu Stanford. Izvor:mojtv.hr
- Spoiler:
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Re: Supernatural (2005- )
Napeto. Isplati se to gledat.
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
odlicna serija,sad su stali s prikazivanjem 5. sezone do tam sredine prvog.
valjda,nisam ih brojao,ima 5 sezona i mislim da ce peta biti zadnja,pogledaj
ja sam 2 sezona pregledao kroz par dana
valjda,nisam ih brojao,ima 5 sezona i mislim da ce peta biti zadnja,pogledaj
ja sam 2 sezona pregledao kroz par dana
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Ju obozavam ih!Gledala sam ga,super horor-serija... ja volim osim horor serija i film... Evo rep+
Tidy_Zlocesta- Junior
- Registriran/a : 29.12.2009
Broj postova : 591
Reputacija : 114
Godina imam : 136
Započeo/la tema :
9- Junior
- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Prva epizoda me nije zadivila i tu sam stao ... Kraj je tako očit!
Al' nastavim jednom!
Al' nastavim jednom!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
lol.sad treba krenut 6, sezona.
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
cwtv.com
9- Junior
- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija : 49
Započeo/la tema :
Gledala sam prvu sezonu.... Sad više nisam ni sigurna do kuda su
došli...
Jel uopće izašla druga sezona?
došli...
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Dao sam šansu prvim dvima epizodama i odustao, nije mi sjelo...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
dobro su mi pokazali jahače apokalipse... gledam i dalje....
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Započeo/la tema :
Bella Cullen je napisao/la:Gledala sam prvu sezonu.... Sad više nisam ni sigurna do kuda su
došli...
krenula je 6. sezona
House je napisao/la:dobro su mi pokazali jahače apokalipse... gledam i dalje....
predobra scena
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Započeo/la tema :
nevolim anime,al da su pravili u cg-u,mozd bi i pogledao
ev ti rep +
ev ti rep +
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
"Weekendat Bobby's" - Jim Beaver as Bobby in SUPERNATURAL on The CW. Photo:Jack Rowand/The CW ©2010 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.
"Weekendat Bobby's" - Jim Beaver as Bobby in SUPERNATURAL on The CW. Photo:Jack Rowand/The CW ©2010 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.
"Weekendat Bobby's" - Jared Padalecki as Sam, Jensen Ackles as Dean inSUPERNATURAL on The CW. Photo: Jack Rowand/The CW ©2010 The CW Network,LLC. All Rights Reserved.
"Weekendat Bobby's" - Jim Beaver as Bobby and Kim Rhodes as Sheriff Mills inSUPERNATURAL on The CW. Photo: Jack Rowand/The CW ©2010 The CW Network,LLC. All Rights Reserved.
"Weekendat Bobby's" - Shaw Madson as Agent Adams, Jim Beaver as Bobby, KimRhodes as Sheriff Mills in SUPERNATURAL on The CW. Photo: JackRowand/The CW ©2010 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.
"Weekendat Bobby's" - Jim Beaver as Bobby, Mark Sheppard as Crowley inSUPERNATURAL on The CW. Photo: Jack Rowand/The CW ©2010 The CW Network,LLC. All Rights Reserved.
"Weekendat Bobby's" - Mark Sheppard as Crowley in SUPERNATURAL on The CW.Photo: Jack Rowand/The CW ©2010 The CW Network, LLC. All RightsReserved.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nisam ni počela drugu gledat.... Nit neću skoro
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Započeo/la tema :
dobra je serija
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Ubedljivo najbolja serija ovoga zanra!!!!
Odakle im samo toliko puno ideja... stvarno..
Ima dosta iznenadjenja u novom serijalu...
Odakle im samo toliko puno ideja... stvarno..
Ima dosta iznenadjenja u novom serijalu...
cale- Nevina dušica
- Registriran/a : 26.01.2010
Broj postova : 48
Reputacija : 17
Započeo/la tema :
pogoršala se malo kako sezone odmiču, i to samo zato jer je megapopularna na CW-ju a oni "nisu ludi" da ukinu kad su im ostale serije (osim vampire diaries) žešći trash. tako da se radnja razvodnila i uveli su previše glupave i nepotrebne priče..
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
sljedeći petak nova sezona, hoće gledat netko?
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ja sam si nešt kontala bacit oko ali o čem se tu radi uopće?
Započeo/la tema :
evo ukratko sadržaj prve sezone koja je odlična, znači ovako sve počinje:
Na dan Svih svetih 1983. godine, kad je Sam Winchester bio dojenče, a stariji mu brat Dean imao četiri godine, njihova je majka Mary brutalno umorena. Njihov otac John stigao je kući tek da vidi grozan prizor: njegova supruga Mary rasporena i prikovana za strop krvari po kolijevci u kojoj se nalazi Sam. Trenutak kasnije, Mary je planula, a John ju je neuspješno pokušao spasiti. Nakon što je vidovnjak otkrio Johnu da je za smrt njegove supruge kriv demon, on postaje opsjednut željom da ga pronađe i osveti se za suprugino krvavo umorstvo. Upoznajući se sve više sa svijetom paranormalnog koji je, na prvi pogled neprimjetan, okruživao obitelj, John je sinove učio kako prepoznati i kako se boriti s nadnaravnim te su braća postali iskusni borci protiv demona i ostalih nadnaravnih stvorenja.
i trailer 1. sez, pošto još nije postavljen u ovu temu
Na dan Svih svetih 1983. godine, kad je Sam Winchester bio dojenče, a stariji mu brat Dean imao četiri godine, njihova je majka Mary brutalno umorena. Njihov otac John stigao je kući tek da vidi grozan prizor: njegova supruga Mary rasporena i prikovana za strop krvari po kolijevci u kojoj se nalazi Sam. Trenutak kasnije, Mary je planula, a John ju je neuspješno pokušao spasiti. Nakon što je vidovnjak otkrio Johnu da je za smrt njegove supruge kriv demon, on postaje opsjednut željom da ga pronađe i osveti se za suprugino krvavo umorstvo. Upoznajući se sve više sa svijetom paranormalnog koji je, na prvi pogled neprimjetan, okruživao obitelj, John je sinove učio kako prepoznati i kako se boriti s nadnaravnim te su braća postali iskusni borci protiv demona i ostalih nadnaravnih stvorenja.
i trailer 1. sez, pošto još nije postavljen u ovu temu
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Sadržaj mi djeluje zanimljiv, je l' to onda nešto na foru Heroes?
Započeo/la tema :
nije definitivno, meni bar ne liči. ovo je baš horor, a ima i trilera/SF-a. ova serija još nekako valja do pete sezone, a sad već u sedmu ulazi i postaje dosadna...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
sedma sezona pocela sinoc weeeeeeee
uzbuden sam.
nemas pojma sto pricas ary. svaka sezona je odlicna
5. mi je jos najbolja.
al bas me zanima kak ce se sad odvijat prica. new god.
tko nije pogledao,obavezno pogledat.
evo video da mal zavirite
uzbuden sam.
nemas pojma sto pricas ary. svaka sezona je odlicna
5. mi je jos najbolja.
al bas me zanima kak ce se sad odvijat prica. new god.
tko nije pogledao,obavezno pogledat.
evo video da mal zavirite
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 21. • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» Hex (2004 - 2005)
» Doctor Who (2005– )