Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić

+27
eva kant
rider331
sinek
Dr.Kiyu
Iron Man
PennyLane
diabolik.
Mass
Prop
Teo
Lu.
Stevo Largo
Hate
FALKON 2
KaTe
Turrican
GUSTI
walter
evitaa
THUNDER_DINIX
Neukrotivi pastuh
Love
Layla
Hell
tanuki
Neu
31 posters

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić

Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 I_vote_lcap47%Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 I_vote_rcap 47% 
[ 9 ]
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 I_vote_lcap21%Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 I_vote_rcap 21% 
[ 4 ]
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 I_vote_lcap21%Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 I_vote_rcap 21% 
[ 4 ]
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 I_vote_lcap11%Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 I_vote_rcap 11% 
[ 2 ]

Ukupno glasova : 19

Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty Re: Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić

Postaj by THUNDER_DINIX sri pro 21, 2011 8:06 am

dobra je moja punica Very Happy

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty889 / 999889 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty Re: Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić

Postaj by evitaa sri pro 21, 2011 8:58 pm

Naravno , cista komercijala.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned stu 25, 2012 10:13 am

Naravno da hoću. Radujem se kupovini i darivanju.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty999 / 999999 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Dr.Kiyu pon pro 09, 2013 6:16 pm

pih...nikad ne kupujem...ove god cu napravit iznimku i frendici kupit ovu ogrlicu
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 T2e_C16_ZHJGQE9no_Mb_Zu4_BROLq_KJg4_60_3
i nek bude sritna sto je uopce i to dobila tuka Laughing
Dr.Kiyu
Dr.Kiyu
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty51 / 99951 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man pon pro 09, 2013 6:21 pm

Već sam nekim i kupio smajlić

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty336 / 999336 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by  pon pro 09, 2013 6:33 pm

Darth Kiyu je napisao/la:pih...nikad ne kupujem...ove god cu napravit iznimku i frendici kupit ovu ogrlicu

i nek bude sritna sto je uopce i to dobila tuka Laughing
Čitam između redova. Razz

Inače, kupujem poklone samo malim bratićima, ali nemam pojma što ću im uzeti ove godine. Znam samo da ovaj stariji neće dobiti knjigu jer nije pročitao još ni onu od Uskrsa.  hh1

Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty30 / 99930 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Dr.Kiyu pon pro 09, 2013 6:37 pm

haha pa da knjigu za bozic Laughing

i nemas sto za citat izmedu redova Laughing
Dr.Kiyu
Dr.Kiyu
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty51 / 99951 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by  pon pro 09, 2013 6:45 pm

Ma to se ja zezam jer mi je bilo nekako simpatično što prijateljici tepaš "tuka". Very Happy Ali vjerujem u muško-ženska prijateljstva pa ako ti kažeš da je tako, onda je tako. smajlić

Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty30 / 99930 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Dr.Kiyu pon pro 09, 2013 6:48 pm

e i ja mislim xD
i ne tepam joj tuka neg stvarno je tuka...svaki dan mi zivce sve pokida Laughing
Dr.Kiyu
Dr.Kiyu
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina pon pro 09, 2013 7:19 pm

Da,klincima i muzu....
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by sinek uto pro 10, 2013 1:06 am

Svi važni datumi za mene i moje najbliže su u prosincu, to je vrijeme darivanja.

sinek
Trajno baniran/a

Registriran/a : 07.12.2013
Broj postova : 34
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 33
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto pro 10, 2013 8:50 am

Vec kupljeno Wink

Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 uto pro 10, 2013 10:02 am

Ako budem sa svojima ta dva tjedna onda sigurno hoću. Ako ne budem onda neću moći pa sigurno neću. Inače volim darivati i primati poklone... smajlić

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant uto pro 10, 2013 1:16 pm

hoću..

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty92 / 99992 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina uto pro 10, 2013 1:25 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Vec kupljeno Wink

blago tebi...ja više ne znam šta da kupim...
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 10, 2013 2:01 pm

bum , bum ...........
nekaj bum im kupio , sinu , kčeri i ženici .......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty14 / 99914 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica uto pro 10, 2013 5:13 pm

ocu sam darovala dezodorans, a mami ću kupit jednu majicu  kjutic migic 

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by chahiksichahiks sri pro 11, 2013 1:44 am

Volim darivati, volim i dobiti dar.

chahiksichahiks
Trajno baniran/a

Registriran/a : 10.12.2013
Broj postova : 34
Reputacija Reputacija : 1
Godina imam : 93
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Love pet pro 20, 2013 9:16 pm

bome istrošila sam se na poklone jučer i sve fino zamotala i jedva čekam da ih podijelim
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty672 / 999672 / 999Hoćete li kupiti svojim najdražima poklone za Božić - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

[Vrh]

- Similar topics