Komentari na djela/pjesme od forumaša
+19
mala_lutkica
Mr.Cooly
silent
eva kant
Haxxo
Turrican
Hrc@
fosforica
demo
tanuki
Love
stidljiva ljubičica
FALKON 2
Prop
Neu
THUNDER_DINIX
sunrise
john blue
goc
23 posters
:: Kultura i Zabava :: Knjige, časopisi, stripovi, književnost i gramatika :: Literalni kutak forumaša CroFriends foruma
Stranica 9 / 11.
Stranica 9 / 11. • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Komentari na djela/pjesme od forumaša
Što si sad htio reći s ovime?!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
silent je napisao/la:
Rasprava o religiji na forumu nije moguca i postoji razlog zasto je zabranjena na nekim forumima. Iskreno samo sam jednom svratio u temu o religiji ovdje na forumu i jedna stranica je bila dovoljna da razmislim trebam li otici s ovog foruma.
Zar ti mislis da se o religiji ne raspravlja? Sto rade svi oni teolozi i svecenici? Nikome, koliko ja znam, nije zabranjeno ici za svecenika ili studirati teologiju. Zar je moguce da nitko od njih ne postavi pitanje i ne raspravlja. Zasto mislis da ce ti netko ovdje pruziti bolje odgovore od svecenika u tvojoj zupi?
Na jednom forumu s kojeg sam dosao ima tema "svi ste vi megaretardirani" nemam pojma o cem govori ali mislim da ce posluziti za ono sto zelim reci. S kim ti to tocno zelis raspravljati o religiji? S mladim(najcesce vrlo mladim i dosta nekulturnim) ljudima koji nevjeruju i kojim je jednostavno cool vrijedati i pljuvati po svemu.
Nije to rasprava o putu na mjesec pa da mi je svejedno ako neko kaze svi ste vi naivni i glupi sto vjerujete da je covijek bio na mjesecu. Ljudima, vjernicima je stalo do njihove vjere. Njihov Bog je njihov otac.
Probaj to shvatit kao raspravu o recimo necijoj mami i tati(do kojih je tom nekom, nadam se, stalo i nezeli da ih se vrijedja i spominje negativno po forumu).
Jeli njegov tata stvarno onaj koji ga je napravio ili je njegova mama bila laka dama koju su mnogi imali, a mozda je i nastao od neke zivotinje. Super rasprava. Uopce tom nekom nesmeta tako pricati o njegovim roditeljima.
Uostalom nemozes nikog natjerat, uvjerit da vjeruje ako nezeli. Svatko ima slobodnu volju.
Ali nevjernici najcesce idu s tim ajd mi dokazi pa ako nemozes onda si glup i naivan sto vjerujes u nesto sto nemozes dokazati.
Povlace se. Da kad vidis da s nekim nevrijedi raspravljat jer njemu je jedina namjera prikazati te glupim i naivnim sta drugo napravit? Gubiti vrijeme i dah na nekoga koji na svaku tvoju rijec gleda kao na dodatni matrijal kojim ce te prikazati glupim.
Svakome kome nije nesto jasno ili nesto nezna moze to i saznati ako je dovoljno kulturan i pristojan, spreman poslusati, a na kraju krajeva i malo vjerovati jer kao sto sam vec rekao rijec je o vjeri, ne o putu na mjesec i fizici.
prop_ovednik je napisao/la:Divan post, silent, zaključak kojeg je taj da su svi ateisti nekulturni, nepristojni i zatucani Kaže, o vjeri se ne rasravlja i onda se raspiše u obranu vjere i napadne ateiste
Ispricavam se sto sam zakljucio da su svi ateisti nekulturni, nepristojni i zatucani. Zao mi je. Molim te, oprosti.
Ispricavam se sto sam raspravljao o vjeri. Zao mi je. Molim te, oprosti.
Ispricavam se sto sam tim postom branio vjeru. Zao mi je. Molim te, oprosti.
Ispricavam se sto sam tim postom napao ateiste. Zao mi je. Molim te, oprosti.
Ja sam htio reci da se o vjeri ne raspravlja na forumu i nadao sam se da ce se to zakljuciti iz mog posta.
Zanimljivo kako si i ti primjetio,
a nisi zakljucio da bi u raspravi "treba li o vjeri raspravljat" to "o vjeri se ne rasravlja" ujedno bio i moj zakljucak.prop_ovednik je napisao/la:...Kaže, o vjeri se ne rasravlja i...
Ako se neki ateist nasao uvrijedjen i napadnut mojim postom ja mu se duboko i iz sveg srca ispricavam
jer zaista mi nije bila namjera povrijedit pripadnike krscanske vjere, islama, hinduizma, budizma, neke druge vjere ili pak ateiste. Ja sam govorio o ljudima na forumu koji raspravljaju o vjeri bili oni pripadnici krscanske vjere, islama, hinduizma, budizma, neke druge vjere ili pak ateisti. Kad sam rekao nevjernici pritom nisam mislio iskljucivo na ateiste(iako mi je potpuno jasno zasto si to zakljucio) niti na bilo koju drugu vjersku skupinu u cijelini vec iskljucivo na one koji vrijedjaju krscansku vjeru(nazvavsi ih nevjernicima pretpostavljajuci da nisu krscanski vjernici). Da li su osobe koje vrijedjaju krscansku vjeru bili pripadnici ove ili one vjere ili pak ateisti to zaista neznam. Ako svi ateisti, po definiciji, prilikom rasprave o krscanskoj vjeri dodju na forum, psuju i vrijedjaju krscansku vjeru onda moguce da sam napao sve ateiste u cijelini. Iako sam prilicno siguran da sam htio opisati kako ce upravo krscani biti vrijedjani od strane pojedinih forumasa kada krene rasprava o vjeri pa neznam kako se to protumacilo kao napad na bilo koga.
Mozda ce netko mislit da se sprdam ali ako je stvarno netko vidio moj post ovako kako ga je prop_ovednik opisao s pravom moze biti povrijedjen i ja mu se ispricavam. Meni jednostavno nije bila namjera da ljudi vide post u tom svijetlu i da izvuku te zakljucke.
Tekst je pisan na forumu, odnosio se na rasprave u forumu(konkretno o vjeri) i na forumase koji vrijedjaju i cine raspravu besmislenom. Ne na pripadnike ove ili one vjere u cijelini niti ateiste. Ja kazem na forumu, u kontekstu rasprave o vjeri, nekulturne najcesce mlade forumase koji vrijedjaju, a ti cujes ateisti. To je jednostavno pogresno i ja mislim da upravo ti takvim zaključcima vrijedjas ateiste. Ja niti jednom rijecju nisam spomenuo ateiste u prvom postu, a ti napises "napada ateiste". Jesi li ti u nekulturnim forumasima koji vrijedjaju prepoznao ateiste?
Kada sam govorio o nekulturnim ljudima govorio sam o ljudima koji dodju i nesudjeluju argumentirano u raspravi vec vrijedjaju. "zatucani i nepristojni" nisam pronasao u svom postu.
Ja nisam rekao da su svi(niti sam rekao da su ateisti) koji nevjeruju u krscanstvo nekulturni, nepristojni i zatucani.Ja sam prozvao nekulturnima (ponavljam "nepristojnim i zatucanim" nisam nasao u svom postu) one forumase koji se ukljuce u takve rasprave samo kako bi vrijedjali(sad ako ti u tim nekulturnim forumasima koji vrijedjaju prepoznajes ateiste meni je, jos jednom, jako zao). Ja sam govorio iz iskustva kako te "rasprave" idu i da kad netko pocne vrijedjat, sad bio on pripadnik krscanske vjere, islama, hinduizma, budizma, neke druge vjere ili pak ateist, smatram da je to nekulturno.
Inace nisam ni shvatio da sam branio vjeru.
No mozda si u pravu. Zalaganjem za ne raspravljanje o vjeri, na neki nacin, mozda i jesam. Svaka cast.
Gledam bas za ono nepristojan. Spomenuo sam "svatko pristojan...". Mozda kad ja kazem svatko, ti cujes ateist? Takodjer imao sam dojam da raspravljam o tome treba li raspravljati o vjeri, a ne da sam raspravljao o vjeri. Kuzis kao predigra za raspravu o vjeri, a i ako si zaista citao moj post
silent je napisao/la:
Zar ti mislis da se o religiji ne raspravlja? Sto rade svi oni teolozi i svecenici? Nikome, koliko ja znam, nije zabranjeno ici za svecenika ili studirati teologiju. Zar je moguce da nitko od njih ne postavi pitanje i ne raspravlja. Zasto mislis da ce ti netko ovdje pruziti bolje odgovore od svecenika u tvojoj zupi?
ja nisam govorio da se o vjeri ne raspravlja. Ja sam rekao itekako se raspravlja, samo na forumu s nekulturnim balavcima koji vrijedjaju to nema puno smisla.
Moja prva recenica. Uoci boldano.
Sad ako ti, po tko zna koji put, u recenici "na forumu s nekulturnim balavcima koji vrijedjaju" uspijes prepoznati ateiste..silent je napisao/la:Rasprava o religiji na forumu nije moguca i...
No dobro, takodjer imam dojam da ti dobro znas sta sam htio reci i da znas kako te rasprave zavrse samo se malo pravis. pusa.
silent- Nevina dušica
- Registriran/a : 03.07.2009
Broj postova : 90
Reputacija : 69
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Znam da si puno mudriji već što želiš dokazat ili pokazat,ali evo,
pročitaj svoja dva posta kao dvije rečenice,ili evo i to ću uradit za tebe:
pročitaj svoja dva posta kao dvije rečenice,ili evo i to ću uradit za tebe:
Dovoljna za krasan suživot sa prekrasnom osobom u kojemu se ništa ne propušta.ALI
Ima ih puno koji su završili drugačije, pa ne vidim da se zaključak donosi kako je ljubav sjajna stvar?!
Haxxo- Privremeno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2009
Reputacija : 4
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:pa prije pet godina sam živio u iluzijama , i vjerovao da je ljepota prave ljubavi neprolazna, ali nakraju se sve promijeni, tako da sa vremenom uvidiš da je sve prolazno.....
FALKON 2 je napisao/la:pa nepričam ja o sebi, već općenito....... puno imam istih primjera koji su na isti način završili.....
prop_ovednik je napisao/la:Ima ih puno koji su završili drugačije, pa ne vidim da se zaključak donosi kako je ljubav sjajna stvar?!
Nadam se da si moj boldani post sagledao u ovom kontekstu u kojom je napisan... mislim da je očito sad kako sve stoji što sam izrekao kao stabilna izjava!
Započeo/la tema :
Mila majko, pa zar nisi vidio smajliće u mom postu , samo sam se mali tija našaliti...
A ti uzvrati kilometarskim postom na mene
Zaslužio si rep+, volim elokventne ljude!
A ti uzvrati kilometarskim postom na mene
Zaslužio si rep+, volim elokventne ljude!
Započeo/la tema :
Jesam,sve sam pročitao,samo mislim da ipak ti nisi shvatio ono što sam
ja htio reć,a to je da nemoš po osobnom iskustvu tvrdit da si potpuno u pravu.
Točno je da ima puno ljudi koji su završili tako kako ti navodiš,ali ima ih puno
i koji nisu tako sretno prošli,naravno da se nemože generalizirat kakva je ljubav!
Tebi je ljubav ono što si rekao
Točno je da ima puno ljudi koji su završili tako kako ti navodiš,ali ima ih puno
i koji nisu tako sretno prošli,naravno da se nemože generalizirat kakva je ljubav!
Tebi je ljubav ono što si rekao
i tako će bit dok traje,nadam se i želim da ti bude doživotno tako,ali vjerujem da je i falkon tako mislio dok je trajala,btw to je i rekaoprop_ovednik je napisao/la:
Haxxo je napisao/la:
dovoljna za što?
Dovoljna za krasan suživot sa prekrasnom osobom u kojemu se ništa ne propušta.
FALKON 2 je napisao/la:
pa prije pet godina sam živio u iluzijama , i vjerovao da je ljepota prave ljubavi neprolazna, ali nakraju se sve promijeni, tako da sa vremenom uvidiš da je sve prolazno.....
Započeo/la tema :
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Haxxo je napisao/la:Jesam,sve sam pročitao,samo mislim da ipak ti nisi shvatio ono što sam
Tebi je ljubav ono što si rekaoi tako će bit dok traje,nadam se i želim da ti bude doživotno tako,ali vjerujem da je i falkon tako mislio dok je trajala,btw to je i rekaoprop_ovednik je napisao/la:
Haxxo je napisao/la:
dovoljna za što?
Dovoljna za krasan suživot sa prekrasnom osobom u kojemu se ništa ne propušta.FALKON 2 je napisao/la:
pa prije pet godina sam živio u iluzijama , i vjerovao da je ljepota prave ljubavi neprolazna, ali nakraju se sve promijeni, tako da sa vremenom uvidiš da je sve prolazno.....
Nemoguće je po pitanju ljubavi biti potpuno u pravu! To je samo stav, za kojega vjerujem da je ispravan i branim ga, ništa loše!
Započeo/la tema :
ti stavovi su ok, ali to je prolazno..........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Eto, vidiš, Haxxo, kako Falkon i ti gorljivo branite svoj stav!
Započeo/la tema :
ma puno i opširno bi ja mogo oko toga pisati, ali jednostavno mi se neda.............
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Ajde, izazivam te!
Započeo/la tema :
neću, nije fer prema osobama koje bi se mogle nać u toj priči..........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Pa kamufliraj malo
Započeo/la tema :
nemogu toliko,........... bitno da se završi da koliko god jaka ljubav bila da jednom pukne,.............
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Znači, i moj brak će puknuti, to hoćeš reći?! I brak mojih roditelja, koji traje 20 godina? I moje susjede, koji traje nekih 65 godina?!
Započeo/la tema :
sunrise je napisao/la:
Onaj tko se oslanja samo na izgled, i ljepotu određene osobe..taj je površan. jer s vremenom, s godinama ljepota izblijedi...i ostaje nam ono što nas je zadržalo kod te osobe...njeno ponašanje: način na koji nas gleda, zajedničke uspomene imamo..i ono najvažnije... kako nas uspijeva još uvijek iznenaditi ugodno, nakon svega što smo prošli..?
ljepota može, ali ne mora biti prolazna. u nečijim očima ona uvijek može biti isto lijepa. isto tako je i sa ostalim kvalitetama. i one su isto releativne. osobine koje su nas nekad tako jako privlačile kod neke osobe, odjednom mogu postati zastrašujuće mane, ovisno o promjenama koje su se dešavale u nama i oko nas. ono što smo danas, nećemo biti i sutra. u toku života, čovjeka obilježavaju razna iskustva. i prema njima formiramo, korigiramo i mijenjamo konstantno svoje stavove.
eva kant- Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja) - Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Eto vidiš kako znaš što ja hoću reć,svatko ima svoj stav koji je nastao iz vlastitog iskustvaprop_ovednik je napisao/la:Nemoguće je po pitanju ljubavi biti potpuno u pravu! To je samo stav, za kojega vjerujem da je ispravan i branim ga, ništa loše!
Naravno da branim svoj stav,ja ga smatram ispravnim,ti ne al zato braniš svoj,prop_ovednik je napisao/la:Eto, vidiš, Haxxo, kako Falkon i ti gorljivo branite svoj stav!
što je sasvim u redu,ako smo na suprotnim stranama nemora značit da obojica nemamo pravo!
Započeo/la tema :
Istina, ali ja duboko vjerujem kako ćeš ti ipak prijeći na moju stranu prije nego li ja na tvoju!
Započeo/la tema :
eva ovo si pravo napisala, i to je stvarno tako................. rep + od mene..........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
A ja se nadam da ćeš pogodit,iako ja sam na tvojoj strani bio,o promjenio mišljenje
Započeo/la tema :
Mr.Cooly- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova : 4748
Reputacija : 253
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
cool rep + za ovu izjavu...........
ali nekom je nešta loše tj dobro.........
ali nekom je nešta loše tj dobro.........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
wow!! kolumna je za 100!!
jako mi se sviđa,eva svaka čast
mislim da ljudi trpaju romantiku s običnom glumom u isti koš,mnogi dečki djevojci čak i na prvom spoju kupuju ruže kako bi ju osvojili a cure ko cure;naivne padaju na to. ali to je gluma,a ne romantika,zna se kome se poklanja ruža,djevojci koju voliš,a ne nekom na prvom spoju.
jako mi se sviđa,eva svaka čast
mislim da ljudi trpaju romantiku s običnom glumom u isti koš,mnogi dečki djevojci čak i na prvom spoju kupuju ruže kako bi ju osvojili a cure ko cure;naivne padaju na to. ali to je gluma,a ne romantika,zna se kome se poklanja ruža,djevojci koju voliš,a ne nekom na prvom spoju.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 9 / 11. • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Komentari na temu vaši Everest rezultati (pitanja, odgovori,komentari...)
» Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
:: Kultura i Zabava :: Knjige, časopisi, stripovi, književnost i gramatika :: Literalni kutak forumaša CroFriends foruma
Stranica 9 / 11.