Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse)

+52
Psi
Angie
m
Sunrise25
pustinja
blue dolphin
WEYLAND-YUTANI
Ly
Neukrotivi pastuh
bokaso1
Bubalina
cokakoka
Stevo Largo
scorpio57
Tidy_Zlocesta
Ive
shakti
AryMan
walter
Marko 4
TheMe
eva kant
blu-blu
Alien
KaTe
Amyicha
Mr.Cooly
evitaa
Hell
Love
Iron Man
BAGIRA
Sinister
THUNDER_DINIX
tanuki
Mass
blackdevilles
gio_deluxe
ursa
diabolik.
wjewerica
tekilinho
Sasuke
osijekjug
bittersweet
Purgy
nana_du
Neu
Achilles
ylangylang
House
Pinkica01
56 posters

Stranica 10 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty Re: Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse)

Postaj by vili sub oľu 02, 2013 10:13 am

Od kada znam za sebe smatram da su psi životinje koje pokazuju maksimalnu privrženost svojoj obitelji i to ih čini posebnima, kućni ljubimci koji mijenjaju život na bolje te bi ih iz tog razloga preporučio svakome.
Osobno imam nekoliko kućnih ljubimaca, a među njima su i psi, točnije dva mala njemačka lovna terijera. Naravno ne služe svojoj prvobitnoj namjeni nego su jednostavno kućni ljubimci koji uživaju sva prava koja iz toga proizilaze kjutic migic
vili
vili
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 22.10.2010
Broj postova : 43
Reputacija Reputacija : 3
Godina imam : 54
Započeo/la tema :
Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty0 / 9990 / 999Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty Re: Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse)

Postaj by Neu pet svi 31, 2013 12:04 pm

joj pilić mali, danas sam držala u krilu malu bebu bernardinca, crmo - bijelog, kako je cadak, kako je mekan, kako je meden. osvojio me. tako me izlizo, tako je bio drag i umiljat...... šmrrrrrrrrrc, zašto ja ne mogu imat takvog Sad(((((

ajoj što je sladak a ja ga ne mogu imat Crying or Very sad plaki jadnicak mali

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty999 / 999999 / 999Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica uto lip 04, 2013 10:30 am

svoga psića skoro svaki dan češljam zbog linjanja dlaka, a kad ga idem otuširat onda pažljivo ga sa ručnikom otarem.

Neu, razumin te, meni je prosle godine dolutao jedan smišni mali psić, takodjer bio umiljat i volio se mazit, ali sam ga trebala dat drugome. a cili je smisan bija, buco.

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2783
Reputacija Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty0 / 9990 / 999Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub sij 17, 2015 10:25 pm

Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 10447010

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty999 / 999999 / 999Psi i psići (kinologija, pasmine pasa, obuka pasa, dresura pasa, lovački psi, kućni psi, hranidba pasa, slike pasa, Vaša najdraža pasmina pasa, izložbe pasa, šetanje pasa, kupanje pasa, perilica za pse, hrana za pse) - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

[Vrh]

- Similar topics