Adobe Reader
+3
walter
evitaa
Neu
7 posters
Stranica 1 / 1.
Adobe Reader
Vjerovatno svi koristite ovaj program koji služi za čitanje PDF-ova. Koliko ste zadovoljni? Koliko često vam taj program zatreba?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Adobe Reader
Da koristim ga i ja sam zadovoljna njime. Koristim ga po potrebi,nekada manje nekad više.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
adobe koristim po potrebi...međutim najčešće upravo za čitanje pdf-ova...iz ratloga što se večina književnih natječaja...obavijesti i sl....isključivo može otvoriti preko Adobe-a
walter- Domaćin foruma
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Dosta je glomazan i spor... Ali izgleda da su ga poboljšali u novijim verzijama.
Btw jeste li znali da Adobe reader automatski svima instalira preloader u Windows startup - to je trik koji Adobe koristi da se učita u pozadini svaki put kada startate Windowse tako da kad za stvarno pokrenete Adobe reader većina njega je već u memoriji tako da mu netreba puno da se pokrene. No to vam zato usporava bootanje Windowsa. Ako ne koristite Adobe reader baš svaki put kad upalite komp, dobro bi bilo da si to maknete iz startupa.
Btw jeste li znali da Adobe reader automatski svima instalira preloader u Windows startup - to je trik koji Adobe koristi da se učita u pozadini svaki put kada startate Windowse tako da kad za stvarno pokrenete Adobe reader većina njega je već u memoriji tako da mu netreba puno da se pokrene. No to vam zato usporava bootanje Windowsa. Ako ne koristite Adobe reader baš svaki put kad upalite komp, dobro bi bilo da si to maknete iz startupa.
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
spor je,da,srećom ne koristim ga baš često tak da nemam puno muke s njim,
i naravno,izbacio sam ga iz startupa.
i naravno,izbacio sam ga iz startupa.
Gost- Gost
super je program, nije bas do kraja kako bi trebao biti, ali sluzi svrsi. sad sam ga tek poceo koristiti malo vise kad sam na fa krenio
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Ne koristim taj Adobe Reader. Odličan program kao zamjena za njega je Foxit Reader.
Gost- Gost
ja ga samo koristim na stranicama ZET-a
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Stalno koristim. Sva predavanja s faksa su mi u PDF formatu, pa e-knjige, skripte, ZETov red vožnje...
Preloader naravno uključen
Preloader naravno uključen
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.