Odjeća za motoriste
5 posters
Stranica 1 / 1.
Odjeća za motoriste
Dakle što motoristi odijevaju kada idu na vožnju svojim motorom?
Postajte slike odjeće...Dal vam se sviđa ta odjeća za motoriste?
Postajte slike odjeće...Dal vam se sviđa ta odjeća za motoriste?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Odjeća za motoriste
nevolim odjece za motoriste,ali jako puno vrijedi,stiti od hladnoce,vjetra i kiše pa cak i od padova...mislim da tu par clanova motorista bi trebali znati vise od mene..evo za pocetak cu ja stavit neku sliku sa prijatelja google
Gost- Gost
vidi sta joj ljepo stoji
oprema spasava, ja bez jakne i kacige nigdje ni po ljeti, za malo duze rute, tu su i hlace i cizme
oprema spasava, ja bez jakne i kacige nigdje ni po ljeti, za malo duze rute, tu su i hlace i cizme
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
joj tako crno bijelo odijelo bi i ja volio imati. i c-b Hondu CBR 600
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
prvo bi trebalo kupit opremu pa onda motor..... skupo je sve to... ali će ti spasit glavu,, i ostale djelove tjela što lako znaju krckat..... koža je zakon.........
zrinčica- Nevina dušica
- Registriran/a : 29.10.2009
Broj postova : 26
Reputacija : 5
Započeo/la tema :
slazem se sa zrincicom ..da skupo je to..ali za ozbiljno motorista..koji cesto putuje i ide na motosusrete i tako...pozeljno je..naravno ako finacijisku dopustaju da si kupi neko bolje odjelo onda neka kupi sto kvalitetnije...ali za ove motoriste koji se voze na malim realacijama...ima nekog slabijeg motora...mislim da je dovoljna samo kaciga..
Gost- Gost
zrine89 je napisao/la:...ali za ove motoriste koji se voze na malim realacijama...ima nekog slabijeg motora...mislim da je dovoljna samo kaciga..
i na maloj relaciji mozes dobro najebat, a mogu reci da je mene oprema spasila vec dva puta da ne najebem vise nego je potrebno...
a i mozda je naj opasnije kad si blizu kuci jer onda se onda zna cesta, pa to dovodi od opustanja i manje koncentracije na voznju...
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Ovisi o kojem je motoru riječ.
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
The guardina@ istina sto kazes da mozes najebati kada najmanje ocekujes...ali ja sam mislio manje motore do nekih 125 ccm..mada i njih ima jako puno..uglavno ih voze klinci zbog zakona...
Gost- Gost
bez veze su mi ti motocikli od 125 ccm. bolje skuter kupit od 125
Započeo/la tema :
bolje taj motocikl od 125 ccm nego skuter...ja sam se uvjerio..a za tebe neznam...jer su meni skuteri nestabilni motori..
Gost- Gost
ma ovo su drlje ti motocikli od 125
Započeo/la tema :
ma nije bitno uopće di si... ja san jela juhu na slamku tjedan ipo dana jer san bila u mistu i išla samo u dućan,i naravno ne treba mi kaciga... haha.. pa san se dobro zajebala... kaciga,rukavice i čizme..... spasit će te...
zrinčica- Nevina dušica
- Registriran/a : 29.10.2009
Broj postova : 26
Reputacija : 5
Započeo/la tema :
Similar topics
» Vunena odjeća
» Odjeća za bebe
» Želim ovo!! (Odjeća i obuća)
» Odjeća za kućne ljubimce
» Odjeća iz kojeg razdoblja vam se najviše sviđa?
» Odjeća za bebe
» Želim ovo!! (Odjeća i obuća)
» Odjeća za kućne ljubimce
» Odjeća iz kojeg razdoblja vam se najviše sviđa?
Stranica 1 / 1.