Koji browser koristite?
+66
moremore
Zločesti Ivek
rider331
Chulpan
Iron Man
lilly2004
silver fox
µFUCK3R
zbracun
SAS
Watcher
The Guardian
ne_zna_se
tomtomy
zagi988
egea
makaj
Hunnerkongen
Hate
Shepard
Goran81
Prop
AryMan
Neyra
Stevo Largo
stitch
Nessie
Ecstasy
mentalistica
Turrican
Narco
Amante
scorpio57
Točkica
eva kant
GUSTI
evitaa
Amyicha
walter
wjewerica
Neukrotivi pastuh
Arnold Šrafncinger
KOLERIN
sanjich
tanuki
karlo2105
Arkannen
Hell
Sinister
Mass
bittersweet
Purgy
Sasuke
Hitman
Neu
ylangylang
goc
THUNDER_DINIX
Max007
House
Achilles
Clank
fernando torres
mrkyblu
Optimyst
Love
70 posters
Stranica 2 / 7.
Stranica 2 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Arkannen- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 12.01.2009
Broj postova : 553
Reputacija : -2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Re: Koji browser koristite?
Neukrotiva je napisao/la:joj opera je prestrašna. jednoj mojoj legici je opera the best prežalosno
meni je isto opera najbolja..
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Prežalosno
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
U posljednje vrijeme Firefox se uzdiže do nebesa, a s druge zapostavlja se stari ratnik među browserima. Riječ je o Operi ! Mogu ustvrditi kako je upravo Opera jedan od najsigurnijih, najbržih browsera dostupnih na Internet „planeti“.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Stranica www.howtocreate.co.uk, koja se bavi web programiranjem i općenito izradom web stranica, objavila je vrlo detaljne testove brzine svih dostupnih web preglednika, s prilično iznenađujućim rezultatima.
Testovi brzine web preglednika obavljeni su na Linux, Mac i Windows platformi, i to na starijem računalu (800 MHz Intel Pentium 3, 256 MB RAM) na kojem se razlike u brzini puno bolje osjete nego na današnjim brzim strojevima. Riječ je zapravo o starijem testu koji se stalno obnavlja novim rezultatima, a posebno zanimljiv je postao s dolaskom posljednje verzije Opere.
Rezultati na Windows platformi, gdje je testirano preko 20 web preglednika (uključujući i više različitih verzija nekog preglednika), pomalo su iznenađujuće jednoglasni. Naime, apsolutni pobjednik u svim kategorijama, i to uglavnom s ozbiljnom prednošću, jest web preglednik Opera. Najnovija verzija Opere, 9.0, najbrže se pokreće, najbrže prikazuje slike na web stranicama i najbrže pokreće raznorazne skripte, a malo joj nedostaje da bude najbrža i u prikazivanju CSS sadržaja i tablica, gdje je od nje brža Opera 6.03.
Primjera radi, na testnom se računalu Opera 9.0 pokreće za 2.48 sekundi, dok Internet Exploreru 6.0 (podsjetimo se, Windowsi su posebno optimizirani za brzo pokretanje IE-a) treba 6.99 sekundi, a Firefoxu 1.5 čak 17.26 sekundi.
Naravno, valja imati na umu da će na brzim računalima ove razlike gotovo nestati, no u određenim uvjetima i na starijim konfiguracijama Operina brzina može biti poprilična prednost.
Testovi brzine web preglednika obavljeni su na Linux, Mac i Windows platformi, i to na starijem računalu (800 MHz Intel Pentium 3, 256 MB RAM) na kojem se razlike u brzini puno bolje osjete nego na današnjim brzim strojevima. Riječ je zapravo o starijem testu koji se stalno obnavlja novim rezultatima, a posebno zanimljiv je postao s dolaskom posljednje verzije Opere.
Rezultati na Windows platformi, gdje je testirano preko 20 web preglednika (uključujući i više različitih verzija nekog preglednika), pomalo su iznenađujuće jednoglasni. Naime, apsolutni pobjednik u svim kategorijama, i to uglavnom s ozbiljnom prednošću, jest web preglednik Opera. Najnovija verzija Opere, 9.0, najbrže se pokreće, najbrže prikazuje slike na web stranicama i najbrže pokreće raznorazne skripte, a malo joj nedostaje da bude najbrža i u prikazivanju CSS sadržaja i tablica, gdje je od nje brža Opera 6.03.
Primjera radi, na testnom se računalu Opera 9.0 pokreće za 2.48 sekundi, dok Internet Exploreru 6.0 (podsjetimo se, Windowsi su posebno optimizirani za brzo pokretanje IE-a) treba 6.99 sekundi, a Firefoxu 1.5 čak 17.26 sekundi.
Naravno, valja imati na umu da će na brzim računalima ove razlike gotovo nestati, no u određenim uvjetima i na starijim konfiguracijama Operina brzina može biti poprilična prednost.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Ajd,molim te još samo napiši KAD su rađeni ti testovi,IE 7 je već(minimalno)2 godine u upotrebi-izašo IE8 beta,masiello88 je napisao/la:
Firefox najnovija verzija trenutno 3.0.6izašo 3.1 beta???
Gost- Gost
Firefox rula,ostao me ne zanima
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Yup, Opera je definitivno najbrža.
Arkannen- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 12.01.2009
Broj postova : 553
Reputacija : -2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Probaj Firefox 3.0.6Arkannen je napisao/la:Yup, Opera je definitivno najbrža.
Gost- Gost
opera je za mene smeće. ni malo mi se ne sviđa,i nije brza.
Započeo/la tema :
Naravno da nije sve je stvar navike...ja sam jednom čisto probao Operu i ostao sam zatečen tromošću,sučeljem,beskorisnim add-onsima... Firefox ju pere na mrtvo,tu se nema šta raspravljati.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
opera rula..moshte rec sta ocete al tako je
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Upišite pojam the best browser u google
http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
http://ptech.allthingsd.com/20080605/mozilla-firefox-30-is-the-best-browser-for-web-for-now/
http://hubpages.com/hub/What-is-the-best-browser
Interesantno kako svugdje piše isto
http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
http://ptech.allthingsd.com/20080605/mozilla-firefox-30-is-the-best-browser-for-web-for-now/
http://hubpages.com/hub/What-is-the-best-browser
Interesantno kako svugdje piše isto
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
jea rajt..gle..mislim da i mala djeca znaju da IE nije ni za ku***..e sad, izmedju opere i firefoxa su razlike nikake za nase oko, znaci ostaje ono na koga si naviko..ja sam naviko na operu i brze se snalazim u njoj i naviko sam na hrpu kratica koje ima..
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Pa zato i kažem da je sve stvar navike...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
da, vidim da si to reko..ja napisem da je meni oper najbolja a ti odgovoris 'prezalosno'
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Ma pročitaj post prije toga,mislio sam da je jasno da je to zajebancija
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
ajde nemojte se sekirat oko browsera,prebacite se svi na IE ipak je to daleko iznad opere i mozile
Započeo/la tema :
ie imam ja i radi mi odlično!zaboli me kaj tko misli
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Do 2005. sam koristio Internet Explorer 6.0 jer nisam znao sa alternativne browsere do tada osim Netscape-a koji mi se bas nije svidio. Te godine sam otkrio postojanje Mozille Firefox i od tada sam na njemu. Najvece predonsoti Firefox-a su sto je redovno azuriran, ima dosta pluginova i lako ga je prilagoditi osobnom ukusu.
karlo2105- Nevina dušica
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 27
Reputacija : 2
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Ja sam prije bila na mozilli i onda sam se prebacila na ie
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
mi macovci smo poćeli sa netscapeom, koji je prije 15 g bio zakon, ali poćeo je zaostajati, pa smo prešli na explorer- sada koristim mozilu, safari ( koji je u os-u) i operu- međutim, opera na macu radi savršeno a ima neke cake na koje sam se navikao- tako da preferiram operu-mislim da je svaki browser dobar koji prati trendove, ( naravno u tom smislu eksplorer je mrtav) a stvar je navike i poznavanja browsera!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
ti linux imas? kakav je safari?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Nemam linux već os x- dakle jaguara- a safari je u sistemu i nije loš- ali kao što rekoh, volim operu- jer je jednostavno kompatibilna mom naćinu rada- pogotovo me oduševljava opcija speed dial- a ništa slično nisam vidio na drugim browserima!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Koji servis za upload fotografija koristite
» Koji dezodorans koristite?
» Koji audio player koristite?
» Koji program koristite za obrađivanje slika?
» Koji antivirus koristite? (recenzije o antivirusima)
» Koji dezodorans koristite?
» Koji audio player koristite?
» Koji program koristite za obrađivanje slika?
» Koji antivirus koristite? (recenzije o antivirusima)
Stranica 2 / 7.