Kladioničarska parlaonica - rasprave o utakmicama i pogodnostima u klađenju
+8
Purgy
gio_deluxe
scorpio57
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
goc
Prop
Ive
12 posters
:: Sport :: Ostali sportovi :: Kladionica i klađenje
Stranica 1 / 5.
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Kladioničarska parlaonica - rasprave o utakmicama i pogodnostima u klađenju
Dakle, u ovoj temi možemo raspravljati o raznim utakmicama, o tome kakva su naša razmišljanja o rezultatima tih utakmica koji bi mogli biti, ozljedama igrača uoči utakmice, te također i o mogućim sistemima igre u kladionici... dakle rasprave o svemu što se tiče igranja klade...
Imamo već teme koje se tiču naših listića, kao i temu koja se tiče zicera, ali tamo navodimo samo ono što smo igrali odnosno zicere bez ikakvih objašnjenja i sl. , a ovu temu možemo koristiti za same rasprave pri slaganju naših listića i odlučivanju koje ćemo parove i kako igrati :smajlić:
Imamo već teme koje se tiču naših listića, kao i temu koja se tiče zicera, ali tamo navodimo samo ono što smo igrali odnosno zicere bez ikakvih objašnjenja i sl. , a ovu temu možemo koristiti za same rasprave pri slaganju naših listića i odlučivanju koje ćemo parove i kako igrati :smajlić:
Ive- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: Kladioničarska parlaonica - rasprave o utakmicama i pogodnostima u klađenju
Ovaj vikend je bija užasan što se kladionice tiče, pet listića, svaki pao za par
Ajmo malo raspravljati sada o ligi prvaka i europskoj ligi, da čujem, što predlažete, koje parove?!
Ajmo malo raspravljati sada o ligi prvaka i europskoj ligi, da čujem, što predlažete, koje parove?!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Pa mislim da bi Barca svakako doma trebala dobiti Dynamo Kyiv, iako su se u zadnjem prvenstvenom kolu ozlijedili Henry i Čingrinski, no Barcelona je u velikom naletu, a i Dynamo nije neka velika europska momčad, samo je pitanje kakav će biti koeficijent, sumnjam da će biti veći od 1,30 na Barcu... tako da se to niti ne isplati baš igrat... a možda bude i manji koef čak.. ja bi se ovdje čak usudio igrati hendikep možda...
Onda Manchester United također doma dočekuje njemačkog prvaka Wolfsburg-a, koji je prvu utakmicu u Ligi prvaka također dobio (doma protiv CSKA Moskve) , međutim mislim da se na Old Traffordu ipak neće tako dobro snaći, debitanti su, i iako imaju par dobrih igrača sumnjam da mogu izdržati svih 90 minuta protiv Uniteda bez primljenog gola...
Arsenal doma također ne bi trebao imati problema protiv Olympiacosa, koji je doma dosta čvrsta momčad, a u gostima i nije toliko. Također Olympiacos je prije 10-ak dana promijenio trenera, sada je došao Zico, međutim sumnjam da je uspio još unijeti nešto u momčad u tako kratkome razdoblju... Arsenal doma neprikosnoven i protiv jačih momčadi, tako da mislim da je ovo prilično siguran par za odigrati...
Tu bi još spomenuo Milan - Zurich, pobjeda domaćina naravno, i Real Madrid - Marseille također, jednostavno ne vidim načina na koji bi ovi gosti mogli iznenaditi... to bi bili neki izraziti ziceri zapravo...
Danas je tek nedjelja tako da je još malo prerano za iznositi neke prognoze za utorak i srijedu, biti će do onda još više informacija pa možemo nešto bolje raspraviti o tome... i budem iznio mišljenja uskoro o ostalim utakmicama...
Onda Manchester United također doma dočekuje njemačkog prvaka Wolfsburg-a, koji je prvu utakmicu u Ligi prvaka također dobio (doma protiv CSKA Moskve) , međutim mislim da se na Old Traffordu ipak neće tako dobro snaći, debitanti su, i iako imaju par dobrih igrača sumnjam da mogu izdržati svih 90 minuta protiv Uniteda bez primljenog gola...
Arsenal doma također ne bi trebao imati problema protiv Olympiacosa, koji je doma dosta čvrsta momčad, a u gostima i nije toliko. Također Olympiacos je prije 10-ak dana promijenio trenera, sada je došao Zico, međutim sumnjam da je uspio još unijeti nešto u momčad u tako kratkome razdoblju... Arsenal doma neprikosnoven i protiv jačih momčadi, tako da mislim da je ovo prilično siguran par za odigrati...
Tu bi još spomenuo Milan - Zurich, pobjeda domaćina naravno, i Real Madrid - Marseille također, jednostavno ne vidim načina na koji bi ovi gosti mogli iznenaditi... to bi bili neki izraziti ziceri zapravo...
Danas je tek nedjelja tako da je još malo prerano za iznositi neke prognoze za utorak i srijedu, biti će do onda još više informacija pa možemo nešto bolje raspraviti o tome... i budem iznio mišljenja uskoro o ostalim utakmicama...
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Mislim da valja vatati Porto protiv Atletico Madrida, 2.10, a Madrid u užasnoj krizi.
Munchen protiv Juvea, manje od tri gola se čini kao dobra oklada, Inter u gostima protiv Rubina, 1.80, te Liverpool protiv Fiorentine, 2.10, a Redsi su dovoljno iskusni da zafrknu Fiorentinu koja ne briljira!
Munchen protiv Juvea, manje od tri gola se čini kao dobra oklada, Inter u gostima protiv Rubina, 1.80, te Liverpool protiv Fiorentine, 2.10, a Redsi su dovoljno iskusni da zafrknu Fiorentinu koja ne briljira!
Započeo/la tema :
Tako je, na Porto obavezno, jedan od boljih koeficijenata a mislim da bi vrlo lako mogao proć....Porto doma inače dobar, a i protiv Chelsea su pokazali da nikome neće biti lako protiv njih.
A. Madrid katastrofalan u Primeri, u prvih pet kola nema niti jednu pobjedu. Neznam što se događa sa tom momčadi.
Za Inter neznam, taj Rubin nisam nikad gledao i neznam kako igraju doma, ako se ne varam oni su i trenutno prvi u ruskoj ligi i u dobroj formi tako da mogu lako iznenaditi, pogotovo doma... taj par bi odigrao jedino na neki manji ulog...
A Fiorentina - Liverpool , to mi sve nekako miriši na nerješeno.. Liverpool je doma dobio 1:0 tako da mislim da nema neki imperativ pobjede sada i ne vjerujem da će puno riskirati, al opet mogao bi Torres kojeg uvaliti, tako da nisam ni sam pametan :=U:
Igraš inače sistemske listiće ili samo ovako čiste di moraš sve pogodit?
Dosta dugo nisam igrao sistemske pa si nešto razmišljam... da lupim 2-3 fiksa i sistem 5/8 ili tako nešto...
A. Madrid katastrofalan u Primeri, u prvih pet kola nema niti jednu pobjedu. Neznam što se događa sa tom momčadi.
Za Inter neznam, taj Rubin nisam nikad gledao i neznam kako igraju doma, ako se ne varam oni su i trenutno prvi u ruskoj ligi i u dobroj formi tako da mogu lako iznenaditi, pogotovo doma... taj par bi odigrao jedino na neki manji ulog...
A Fiorentina - Liverpool , to mi sve nekako miriši na nerješeno.. Liverpool je doma dobio 1:0 tako da mislim da nema neki imperativ pobjede sada i ne vjerujem da će puno riskirati, al opet mogao bi Torres kojeg uvaliti, tako da nisam ni sam pametan :=U:
Igraš inače sistemske listiće ili samo ovako čiste di moraš sve pogodit?
Dosta dugo nisam igrao sistemske pa si nešto razmišljam... da lupim 2-3 fiksa i sistem 5/8 ili tako nešto...
Zadnja promjena: Ive; ned ruj 27, 2009 5:57 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Pa slušaj, nećemo bogatstvo ulagati , mislim da je Inter ipak jači, makar za gol, a ode moram dodati i United, 1.40, jači su od Švaba, Madrid, 1.30, nije to loše, nimalo...
Započeo/la tema :
Da, nije loše....
A što kažeš na Rangers - Sevilla?
Škoti su inače zajebani domaćini, ali ova Sevilla stvarno u zadnje vrijeme gazi sve pred sobom.. I sigurno će bit jeben koef...
A što kažeš na Rangers - Sevilla?
Škoti su inače zajebani domaćini, ali ova Sevilla stvarno u zadnje vrijeme gazi sve pred sobom.. I sigurno će bit jeben koef...
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Škoti nisu dobili u zadnje tri utakmice, pri tom zabijaju malo i nimalo, mada su fanatici u ovakvim slučajevima...
Eto, vidiš, X2 bi moglo ići, ispod 1.5 neće to biti...
Eto, vidiš, X2 bi moglo ići, ispod 1.5 neće to biti...
Započeo/la tema :
Vidiš da je Rubin uspio odigrat nerješeno s Interom, imao sam neki osjećaj :=U:
A Milan se izblamirao doma, izgubio od Zuricha....
Šta ima ovaj vikend dobroga za igrat? :=U:
A Milan se izblamirao doma, izgubio od Zuricha....
Šta ima ovaj vikend dobroga za igrat? :=U:
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
vidiš, posluša san te i odigra X, fala na savjetu!
I da, Milan nisan ni tija igrati, smrdi taj klub na kilometre...
Večeras čekam poraz Dinama za 700 ćuna
I da, Milan nisan ni tija igrati, smrdi taj klub na kilometre...
Večeras čekam poraz Dinama za 700 ćuna
Započeo/la tema :
Znači samo još pobjeda Temišvara i 700 kn je u đžepu?
To ti je skoro sigurnih 700 kn :=U:
Ja na kraju nisam ni bio u kladionici....
Al zato planiram za vikend odigrat jednog hazarda hahah 10 kn ću uložit tako da nema štete...
Mislio sam odigrat na Karlovac protiv Zagreba (2,00) , Fiorentina protiv Lazia (1,90), Zadar protiv Slaven Belupa (2,20), Chelsea protiv Liverpoola(2,20), Sampdoriu protiv Parme (1,65) i samo jednu duju i to na Lyon protiv Lensa (1,85).. to bi mi bio taj hazarderski
:=U:
A odigrat ću još jedan malo pametniji
To ti je skoro sigurnih 700 kn :=U:
Ja na kraju nisam ni bio u kladionici....
Al zato planiram za vikend odigrat jednog hazarda hahah 10 kn ću uložit tako da nema štete...
Mislio sam odigrat na Karlovac protiv Zagreba (2,00) , Fiorentina protiv Lazia (1,90), Zadar protiv Slaven Belupa (2,20), Chelsea protiv Liverpoola(2,20), Sampdoriu protiv Parme (1,65) i samo jednu duju i to na Lyon protiv Lensa (1,85).. to bi mi bio taj hazarderski
:=U:
A odigrat ću još jedan malo pametniji
Zadnja promjena: Ive; čet lis 01, 2009 11:03 am; ukupno mijenjano 1 put.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Skoro sigurnih, al' kakav je Dinamo, zajebat će baš mene
Al' neka, ako i dobiju, neće mi biti žao, svega 10 kuna san uložija, nije neka para...
Baš gledan što se nudi ovaj vikend!
Al' neka, ako i dobiju, neće mi biti žao, svega 10 kuna san uložija, nije neka para...
Baš gledan što se nudi ovaj vikend!
Započeo/la tema :
Evo listića: 5 kuna-1033 dobitka :=U:
Wolverhampton-Portsmouth 1
Lens-Lyon 2
IstraPul-Hajduk Split 2
Chelsea-FC Liverpool 1
AC Fiorentina-SS Lazio 1
RodaKerk-Ajax Amsterdam 2
Rangers-Celtic Glasgow 2
FC Sevilla-Real Madrid 2
Lens-Lyon 2
IstraPul-Hajduk Split 2
Chelsea-FC Liverpool 1
AC Fiorentina-SS Lazio 1
Rangers-Celtic Glasgow 2
FC Sevilla-Real Madrid 2
Započeo/la tema :
Hehe, znači isto hazard kao i onaj moj gore... onaj moj gore na 10 kn dobitak preko 500 kn ... mislim da ću ga čak odigrat, nije mi žao 10 kn ... a i tko zna :=U:
Na ovom tvom ja jedino ne bi igrao Rangers - Celtic... to može bit bilo koji znak... ovo drugo sve više - manje ok , ali sve su to neizvjesni parovi i pitaj boga šta će bit :=U:
Iako i Real ne mora značit da će dobit Sevillu koja je u top formi u zadnje vrijeme, no Real je ipak Real...
A jel igraš kad na golove, znači ono dal će bit više od tri gola u utakmici ili manje i sl. stvari?
Gledam malo na Hrvatskoj lutriji imaju svakakvih pizdarija u ponudi... ima čak i za igrat ono 1 ili 2 samo a ako bude nerješeno onda ti tečaj bude 1 znači ne gubiš nego ti se samo odbija taj par... samo naravno koef je nešto manji na to...
Na ovom tvom ja jedino ne bi igrao Rangers - Celtic... to može bit bilo koji znak... ovo drugo sve više - manje ok , ali sve su to neizvjesni parovi i pitaj boga šta će bit :=U:
Iako i Real ne mora značit da će dobit Sevillu koja je u top formi u zadnje vrijeme, no Real je ipak Real...
A jel igraš kad na golove, znači ono dal će bit više od tri gola u utakmici ili manje i sl. stvari?
Gledam malo na Hrvatskoj lutriji imaju svakakvih pizdarija u ponudi... ima čak i za igrat ono 1 ili 2 samo a ako bude nerješeno onda ti tečaj bude 1 znači ne gubiš nego ti se samo odbija taj par... samo naravno koef je nešto manji na to...
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Igram, sinoć sam tu igra Chelsea, manje od tri gola, a ovo za Celtic, to je onako, iz srca... :=U:
Meni na tvom smrdi Karlovac, baš si mislim da će Zagreb pobijediti...
Meni na tvom smrdi Karlovac, baš si mislim da će Zagreb pobijediti...
Započeo/la tema :
Da i mene to kopka, jer sve si mislim, svakom nizu mora doći kraj... pa tako i porazima Zagreba :=U:
Al opet Karlovac je odličan doma... ma neznam vidjet ću još
Iz iskustva znam da nije dobro mijenjat listić u zadnji čas, par puta kad sam to napravio, lijepo sam spušio :=U: pogotovo ne valjda dodavat parove u zadnji čas onako u kladi, obično te taj par sjebe nevjerojatno
Al opet Karlovac je odličan doma... ma neznam vidjet ću još
Iz iskustva znam da nije dobro mijenjat listić u zadnji čas, par puta kad sam to napravio, lijepo sam spušio :=U: pogotovo ne valjda dodavat parove u zadnji čas onako u kladi, obično te taj par sjebe nevjerojatno
Zadnja promjena: Ive; čet lis 01, 2009 11:23 am; ukupno mijenjano 1 put.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
oo vidim sastavljaju se listići... stavit ću i ja svoj kad se vratim
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Ma ovdje više raspravljamo o parovima nego što stavljamo svoje listiće, to je sad slučajno tako ispalo :=U:
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
goc- Docent foruma
Započeo/la tema :
prop_ovednik je napisao/la:Evo listića: 5 kuna-1033 dobitka :=U:
Lens-Lyon 2
IstraPul-Hajduk Split 2
Chelsea-FC Liverpool 1
AC Fiorentina-SS Lazio 1
Rangers-Celtic Glasgow 2
FC Sevilla-Real Madrid 2
prop, nekako mi Wolverhampton-Portsmouth više vuče prema X...
negdje mora portsmouth prve bodove dobit, a whampton mi ne ulijeva neko povjerenje baš...
goc- Docent foruma
Započeo/la tema :
Ive je napisao/la:
Ma da, pričaj mi o tome, miša ti jebem, samo kad se sitin Rangersa prošlog vikenda
Započeo/la tema :
al vidim sad ovaj tvoj post... dobro kaže ive, nemoj ni u kojem slučaju mijenjat listić... najbolje pustit sve kako je, možda i uleti nešto
goc- Docent foruma
Započeo/la tema :
Ma neminjan listić, ovo uplaćujem već danas, kud puklo da puklo!
Započeo/la tema :
mogao bi i ja do kladionice...
a sjebe me inter u utorak za 600 kn
a sjebe me inter u utorak za 600 kn
goc- Docent foruma
Započeo/la tema :
A oćemo šta odigrat danas ovu europsku ligu, šta kažete?
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
:: Sport :: Ostali sportovi :: Kladionica i klađenje
Stranica 1 / 5.