Gay - kako to gordo zvuči
+27
nikolina
Hunnerkongen
damfisk
Chulpan
Žužika
Lenica
Baka Slavica
gio_deluxe
Love
De Jerriais
Turrican
mmmdanny
goc
Prop
walter
Ive
fosforica
Ancksunamun
diabolik.
evitaa
H[a]D
Neu
Melinda
stidljiva ljubičica
Amyicha
Hell
tanuki
31 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 11.
Stranica 1 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Gay - kako to gordo zvuči
pederi su oduvijek pstojali ( to je hr prijevod za gay)
nekada su bili proganjani ubijani zbog te prirodne seksualne devijacije ( postoji i među životinjama)
danas kad su pederi postali gay- odjedamput je to postalo moderno i popularno- biti gay je biti in-
okupiti se u grupu i vikati " mi smo ravnopravni građani"
pa već su odavno ravnopravni- više ih nitko ne maltretira zbog toga- ali oni su poćeli maltretirati večinu!
uspjeh gay parada je kad izazovu nekakvog idiota-da baci kamen, da poteće krv- onda se sve vrti po novinama- i bezgranićna reklama za pedere!
pa koga briga za njih nek se druže - paradiraju- je... kako hoće
ali zašto tolika medijska pompa oko njih!
nekada su bili proganjani ubijani zbog te prirodne seksualne devijacije ( postoji i među životinjama)
danas kad su pederi postali gay- odjedamput je to postalo moderno i popularno- biti gay je biti in-
pa već su odavno ravnopravni- više ih nitko ne maltretira zbog toga- ali oni su poćeli maltretirati večinu!
uspjeh gay parada je kad izazovu nekakvog idiota-da baci kamen, da poteće krv- onda se sve vrti po novinama- i bezgranićna reklama za pedere!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Re: Gay - kako to gordo zvuči
pa upravo zato,danas je bitno radit skandale,bit u centru pažnje
na bilo koji način,bitno je istupit iz mase i bit poznat....
inače potpuno se slažem sa tobom,ne smetaju mi dok god mene ne diraju,
ali kad to nameću bilo kao stav,bilo kao orjentaciju,bilo kao
da traže neku ravnopravnost onda mi idu na živce,pa danas nitko
sa nikim nije ravopravan......
Gost- Gost
danas biti gay je in? ...prvi put čujem za to...
istina je da da nas svi žele biti popularni na TV-u i ne gledaju na sredstva, .... i na tim paradama se glupirali samo kako bi dobili pozornost, ove godine su dobili i od HČSP...
istina je da da nas svi žele biti popularni na TV-u i ne gledaju na sredstva, .... i na tim paradama se glupirali samo kako bi dobili pozornost, ove godine su dobili i od HČSP...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
joj danas ima malo ljudi koji su gay tako da ih treba pustiti na miru i oni su ljudi od krvi i mesa, samo oni imaju drugačiju seksualnu orjentaciju od nas koji nismo gay ili lezbe, a osim tog to je njihov problem. oni to vole. pa šta?
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
meni bolje zvuči p e d e r
stidljiva ljubičica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova : 2036
Reputacija : 81
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
možda ljudi misle da su gayevi prihvaćeni, ali oni očito imaju razloga zašto se ne osjećaju prihvaćeno pa rade to sve. mislim da će tih parada biti dokle god je i homofobije. ja osobno nisam homofob, dapače, gayevi su za mene skroz normalni ljudi, al imam dosta ljudi u svojoj okolini koji kažu da bi ih "sve redom strijeljali". ja bih osobno prije poubijala takve ljude...
ktome je jedan moj poznanik (makar ga ne bih baš tako nazvala, znam ga iz viđenja) nedavno u zagrebu s bokserom pretukao jednog gaya. pa se svi pitamo čemu parade.
ktome je jedan moj poznanik (makar ga ne bih baš tako nazvala, znam ga iz viđenja) nedavno u zagrebu s bokserom pretukao jednog gaya. pa se svi pitamo čemu parade.
Melinda- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 1605
Reputacija : 223
Započeo/la tema :
mediji uzimaju sve što je pikantno ljudima,jer tako i zarađuju.
protiv pedera nemam ništa,i oni su ljudi kao i mi.
protiv pedera nemam ništa,i oni su ljudi kao i mi.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ašta je sa normalnim seksom- pa crkva je seksofobična- a pederizam i pedofilija im je u difoltuMelinda je napisao/la:možda ljudi misle da su gayevi prihvaćeni, ali oni očito imaju razloga zašto se ne osjećaju prihvaćeno pa rade to sve. mislim da će tih parada biti dokle god je i homofobije. ja osobno nisam homofob, dapače, gayevi su za mene skroz normalni ljudi, al imam dosta ljudi u svojoj okolini koji kažu da bi ih "sve redom strijeljali". ja bih osobno prije poubijala takve ljude...
trebamo li mi hetero raditi parade i galamiti da je seks užitak a ne krščanska dužnost- da se želimo ševiti iz zadovoljstva, a ne zbog reprodukcije???
Započeo/la tema :
zanimljivo je da svi mi govorimo da nam je svejedno,da nam ne smeta,i skoro svatko od nas ima nekog poznanika koji je ili gay pa je baš sasvim ok čovjek i prihvaćen kao takav,ili imamo nekog poznanika koji je homofob,a meni osobno su najdraži likovi koji su prije nedugo vremena ih mrzili,nisu mogli podnijet sam spomen homoseksualnosti,i odjednom toliko promjene mišljenje da im uopće ne smetaju........Melinda je napisao/la:možda ljudi misle da su gayevi prihvaćeni, ali oni očito imaju razloga zašto se ne osjećaju prihvaćeno pa rade to sve. mislim da će tih parada biti dokle god je i homofobije. ja osobno nisam homofob, dapače, gayevi su za mene skroz normalni ljudi, al imam dosta ljudi u svojoj okolini koji kažu da bi ih "sve redom strijeljali". ja bih osobno prije poubijala takve ljude...
njihov razlog zašto se osjećaju neprihvaćeno je njihova osobna predrasuda prema cjelom svijetu,svaku riječ,svaki pogled,svaku gestu oni prepoznaju kao napad na sebe i na svoju sex.orijentaciju........kad bi se prestali ponašat kao ugroženi možda ni nebi bili u takvoj situaciji......
čemu parade? ne tomu da bi bili prihvaćeni ili ravnopravni,već zato da bi postali superiorni....to je moje mišljenje,možda griješim ali eto
Gost- Gost
tanuki, jesi li ikad vidio svećenika ili časnu da je bokserom istukla čovjeka na cesti koji je držao ženu za ruku zbog zaključka da njih dvoje imaju seksualne odnose? ne. crkva nama seksualnim bićima nije toliki problem koliki homodobi znaju bit za gay populaciju. ne želim ulazit u to iz kojeg razloga dolazi do tih gay parada, mislim da bi trebala sama bit lezba da bih to shvaćala, ali dokle god je ovakvih ispada i nasilja, meni gay parade neće smetati.
Melinda- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
zanima me,zašto se gejevi "ne vole" više nego lezbe?
Započeo/la tema :
gay inace sa prijevoda znaci - sretan, radostan.
zasto je taj izraz uzet ne zanima me, ali nisam znao d aje tanuki toliki homofob.
za mene vrijedi pravilo:"zivi i pusti zivjeti!"
a tu sad raspravljati sto je in, jel in, tko je veci homofob i slicno... natezanje za one koji zbilja nemaju pametnijeg posla. bio homoseksualac ili ne svejedno mi je, samo muskim homoseksualcima ne prilazim u drustvo jer kod homoseksualnosti u muskaraca su najrasirenije spolne bolesti a poznavajuci dosta muskaraca rijetki odrzavaju higijenu na nivou. nisam homofob ali sam oprezan. inace ne podupirem nijedno ali nemozes promjeniti ono sto se rpomjeniti ne moze stoga pusti na miru jer ni oni tebe ne diraju. neznam sto su heterovci toliko isfrustrirani gay paradama. samo tracanje.
zasto je taj izraz uzet ne zanima me, ali nisam znao d aje tanuki toliki homofob.
a tu sad raspravljati sto je in, jel in, tko je veci homofob i slicno... natezanje za one koji zbilja nemaju pametnijeg posla. bio homoseksualac ili ne svejedno mi je, samo muskim homoseksualcima ne prilazim u drustvo jer kod homoseksualnosti u muskaraca su najrasirenije spolne bolesti a poznavajuci dosta muskaraca rijetki odrzavaju higijenu na nivou. nisam homofob ali sam oprezan. inace ne podupirem nijedno ali nemozes promjeniti ono sto se rpomjeniti ne moze stoga pusti na miru jer ni oni tebe ne diraju. neznam sto su heterovci toliko isfrustrirani gay paradama. samo tracanje.
Gost- Gost
Melinda je napisao/la:tanuki, jesi li ikad vidio svećenika ili časnu da je bokserom istukla čovjeka na cesti koji je držao ženu za ruku zbog zaključka da njih dvoje imaju seksualne odnose? ne. crkva nama seksualnim bićima nije toliki problem koliki homodobi znaju bit za gay populaciju. ne želim ulazit u to iz kojeg razloga dolazi do tih gay parada, mislim da bi trebala sama bit lezba da bih to shvaćala, ali dokle god je ovakvih ispada i nasilja, meni gay parade neće smetati.
Zbog crkve je u povjesti najviše nasilja i ratova bilo
A pederi? Tko voli nek izvoli, sam nek odjebe što dalje od mene
H[a]D- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 21.08.2009
Broj postova : 1277
Reputacija : 73
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
sretan jer dobije veliku prociju čevapa u anus
Započeo/la tema :
Abbath je napisao/la:gay inace sa prijevoda znaci - sretan, radostan.
slažem se. rep+
Razor, u povijesti su se i žene s neobičnim madežima spaljivale na lomači jer su ih smatrali vješticama pa ni tog više nema. Sad govorimo o onome šta se događa u 21. stoljeću.
Melinda- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Melinda je napisao/la:Abbath je napisao/la:gay inace sa prijevoda znaci - sretan, radostan.
slažem se. rep+
Razor, u povijesti su se i žene s neobičnim madežima spaljivale na lomači jer su ih smatrali vješticama pa ni tog više nema. Sad govorimo o onome šta se događa u 21. stoljeću.
možda je on u 19. stoljeću kao onaj lik...
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Moje je osobno mišljenje da biti gay ne znači biti u modi,već je to seksualna orijentacija,što je pravo svakog pojedinca.Zanimljivo je da u našem društvu kojeg nazivamo homofobnim, ženska gay populacija budi sex.interes kod muškaraca(anketa),a muški gayevi predmet prezira,ismijavanja te nepoželjnost u društvu.Stoga mi nije jasno dali je u pitanju stvarno homofobija ili je ipak mentalitet u pitanju,jer ako je homofobija onda nebi trebalo biti različitog poimanja ženskih i muških gayeva.Isto kao što je gay populacija u istom obrazovnom i kulturološkom nivou sa heteroseksualcima,isto tako gayevi nisu ništa "manji" muškarci jer seksualna orijentacija nije mjerilo "pravog" muškarca.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Nisam homofob-
gade mi se slučajevi iz nedavne prošlosti- gdje su genijalne osobe uništene- samo zato što su bile (greškom prirode) pogrešne seksualne orijentacije!
danas ni jedan hmoseksualac neče bitiprisiljen na kastriranje ili podložen hormonskim terapijama- što je bijo slućaj prije 6o godina!
ali mi se danas gadi agresija homoseksualaca- zahtjevaju legalizaciju braka- a imaju mogućnost stvoriti zakonski ugovornu zajednicu koja je adekvatna braku!
( ja ne mislim da je brak nešto drugo)!
zahtjevaju mogućnost posvajanja djece!
ne sumnjam da bi bili dobri roditelji- možda i bolji od prosjeka-
ali koje će frustracije heteroseksualnog djeteta biti, ako je usvojeno od homoseksualnog para, kad uđe u fazu pubertete- o tome nitko ne razmišlja!
danas homoseksualci imaju sva građanska prava- ali moraju biti svjesni da je njihova devijacija protuprirodna!
poznato je da su ljudi takve orjentacije često nadareni za umjetnost-
zašto to ne akcentiraju- a ne nekakvim paradama- gdje se izaziva sukob- i želja da se o njima piše
jer ako neko razbije glavu pederu na gay paradi- onda će o tome pisati novine u cijelom svijetu! ali nažalost to je cilj gay parada
gade mi se slučajevi iz nedavne prošlosti- gdje su genijalne osobe uništene- samo zato što su bile (greškom prirode) pogrešne seksualne orijentacije!
danas ni jedan hmoseksualac neče bitiprisiljen na kastriranje ili podložen hormonskim terapijama- što je bijo slućaj prije 6o godina!
ali mi se danas gadi agresija homoseksualaca- zahtjevaju legalizaciju braka- a imaju mogućnost stvoriti zakonski ugovornu zajednicu koja je adekvatna braku!
ali koje će frustracije heteroseksualnog djeteta biti, ako je usvojeno od homoseksualnog para, kad uđe u fazu pubertete- o tome nitko ne razmišlja!
danas homoseksualci imaju sva građanska prava- ali moraju biti svjesni da je njihova devijacija protuprirodna!
zašto to ne akcentiraju- a ne nekakvim paradama- gdje se izaziva sukob- i želja da se o njima piše
jer ako neko razbije glavu pederu na gay paradi- onda će o tome pisati novine u cijelom svijetu! ali nažalost to je cilj gay parada
Započeo/la tema :
Ne mislim da je to cilj gay parada,već da naše društvo nije doraslo takvim događajima.Gay Pride je legalna manifestcija,stoga joj se trebalo omogučiti da da se održi u miru a ne da dođe do sukoba izazvanih provokacijama.Osim toga što građani koji toliko nevole gayeve i Pride,dolaze na takve manifestacije? Znamo zašto su gayevi tamo.Razlog je i više nego jasan.Sada ču navesti jedan primjer demokracije.13.lipnja je dan kada se svake godine redovito održava gay Pride.Naša legalna stranka Hsčp je baš na taj dan odlučila održati "anti-gay-pride", sa obrazloženjem da je to "borba protiv nemorala i briga za mlade".Naravno(nažalost) da je došlo do verbalnih i fizičkih obračuna i umješanosti policije radi smirivanja nereda.Ja neznam kakvu su poruku naša djeca mladi dobila iz postupka jedne legalne stranke, osim demonstriranja sile,javnog prokazivanja i poticanja na diskriminaciju.I zašto se onda čuditi odjecima u medijima o održavanju gay Pridea?
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
ne postoji greška prirode.
to su ljudi izmislili kako bi se deklarirali i podjelili u skupine.
pametan covjek ne želi medju muške gayeve zasto? zato sto muški homići su najveci prijenosnici hepatitisa B, smrtonosnog virusa koji ako se nelijeci uzrokuje kancerogenost jetre ali i prijenosnici aids-a.
zato se svi muskarci koji su homici ili biseksualci trebaju redovito odlaziti na kontrole i cjepiti se. koliko njih to cini? vjerujem da brojka pre mala. to je ono kao sto rekoh, oni mene ne smetaju niti ja njih, svakom njegov mir. ne bojim se fizickog kontakta s anjima to je apsurdno mislim ali povrsno znanstvo mi je dovoljno jer predobro znam kakvi su muskarci i koliko njih uopce brine i drzi do sebe. a takvih je malo.
pametan covjek ne želi medju muške gayeve zasto? zato sto muški homići su najveci prijenosnici hepatitisa B, smrtonosnog virusa koji ako se nelijeci uzrokuje kancerogenost jetre ali i prijenosnici aids-a.
zato se svi muskarci koji su homici ili biseksualci trebaju redovito odlaziti na kontrole i cjepiti se. koliko njih to cini? vjerujem da brojka pre mala. to je ono kao sto rekoh, oni mene ne smetaju niti ja njih, svakom njegov mir. ne bojim se fizickog kontakta s anjima to je apsurdno mislim ali povrsno znanstvo mi je dovoljno jer predobro znam kakvi su muskarci i koliko njih uopce brine i drzi do sebe. a takvih je malo.
Gost- Gost
Abbath je napisao/la:pametan covjek ne želi medju muške gayeve zasto?
Zato što ide među ženske gayeve.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
skofik je napisao/la:Abbath je napisao/la:pametan covjek ne želi medju muške gayeve zasto?
Zato što ide među ženske gayeve.
ja idem medju zenske hetero-bljvrklajsd lai d
majka priroda mi je dala pišu da zadovolji suprotni spol.
Gost- Gost
Abbath je napisao/la:[majka priroda mi je dala pišu da zadovolji suprotni spol.
A kaj ako suprotni spol nije zadovoljan zadovoljavanjem s tvojim pišom?
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:pederi su oduvijek pstojali ( to je hr prijevod za gay)
Gay nije prijevod za pedere. Gay znači osoba bilo muškog i ženskog spola koju emocionalno i sexulano privlači osoba istog dpola. Dagle gay su i lezbijke i pederi.
Homosexulanost i bisexualnost nisu sex.devijacije, niti su na listi IV DSV poremećaja..to je jedna od varijacija ljudke sexualnosti koja je postojala od davnina i nije ništa devijantno..
Zanima me koga ti to znaš tko je gejić ili lez zbog mode i popularnosti.Stvarno pišeš gluposti..Zar netko se može sexati s istim spolom bez mode'Pa daj ti prodaj i modernizizaj se, pa nam javi kako je bilo.
Ne znam gdje si ti vidio ili zaključio da smo mi ravnopravni...dobivaju otkaze na radnim mjestima, ako se prime za ruke na cesti u najmanju ruku će osatti bez oka..eto to je tvoja ravnopravnost..
Gabrijel je napisao/la:pa upravo zato,danas je bitno radit skandale,bit u centru pažnje
Dvostruki kriteriji i stajališta..a dvije lezbijke su ti rado predmet drkanja..
Gdje to gay populacija radi skandale..Skandale rade primitivci koji vrijeđaju i dobacuju, tuku i gađaju gay paradu..da nije takvih ne bi bilo sukoba i sve bi prošlo mirno
tanuki je napisao/la:ašta je sa normalnim seksom- pa crkva je seksofobična- a pederizam i pedofilija im je u difoltuMelinda je napisao/la:možda ljudi misle da su gayevi prihvaćeni, ali oni očito imaju razloga zašto se ne osjećaju prihvaćeno pa rade to sve. mislim da će tih parada biti dokle god je i homofobije. ja osobno nisam homofob, dapače, gayevi su za mene skroz normalni ljudi, al imam dosta ljudi u svojoj okolini koji kažu da bi ih "sve redom strijeljali". ja bih osobno prije poubijala takve ljude...
trebamo li mi hetero raditi parade i galamiti da je seks užitak a ne krščanska dužnost- da se želimo ševiti iz zadovoljstva, a ne zbog reprodukcije???
Stvarno jadno i žalosno..daj se informiraj pa lupetaj..gdje si ti vidio iči čuo da se gay parade organiziraju zbog uzitka u sexu..stvarno svašta..gay pride ima svoj cilj a to nije ovo što ti pišeš..iako ni Ja nisam poklonik prode, ali z razloga što izaziva nerede od strane primitivaca i nasilnika, gay prode podržavam jer daju drustvu do znanja da smo i mi tu, da želimo prava kao i ostali u ovome drustvu.,.
evitaa je napisao/la:Moje je osobno mišljenje da biti gay ne znači biti u modi,već je to seksualna orijentacija,što je pravo svakog pojedinca.Zanimljivo je da u našem društvu kojeg nazivamo homofobnim, ženska gay populacija budi sex.interes kod muškaraca(anketa),a muški gayevi predmet prezira,ismijavanja te nepoželjnost u društvu.Stoga mi nije jasno dali je u pitanju stvarno homofobija ili je ipak mentalitet u pitanju,jer ako je homofobija onda nebi trebalo biti različitog poimanja ženskih i muških gayeva.Isto kao što je gay populacija u istom obrazovnom i kulturološkom nivou sa heteroseksualcima,isto tako gayevi nisu ništa "manji" muškarci jer seksualna orijentacija nije mjerilo "pravog" muškarca.
Bravo
tanuki je napisao/la:Nisam homofob-
Vidim ti si kompetentan da daješ ovakve kritike i postavljaš dijagnoze..od kuda tebi i gdje si ti pročitao da je homo sex.devijacija..ovakav primitivizam i homofobiju Ja nazivam greškom prirode..a ne homo populaciju
zašto ti nisi sklopio zakonski ugovornu zajednicu, a ne brak..ako ti to smatras istim..to je diskriminacija..ako su legalni hetero brakovi legalizirati treba i homo brakove..iako ni sama nisam poklonik braka..ali pofrzavam svačiji izbor
posvojanje treba dozvoliti..u protivnom je diskriminacija..
a tko pita se kakve će djete u pubertetu imati frustracije od oca alkoholičara, zlostavljača obitelji, incestoidnih sklonosti, fizičkog i verbalnog nasilnika
I prestani vrijeđati..mene vrijeđa kad netko moju orjentaciju naziva protuprirodnom..sram te bilo!!
evitaa je napisao/la:Ne mislim da je to cilj gay parada,već da naše društvo nije doraslo takvim događajima.Gay Pride je legalna manifestcija,stoga joj se trebalo omogučiti da da se održi u miru a ne da dođe do sukoba izazvanih provokacijama.Osim toga što građani koji toliko nevole gayeve i Pride,dolaze na takve manifestacije? Znamo zašto su gayevi tamo.Razlog je i više nego jasan.Sada ču navesti jedan primjer demokracije.13.lipnja je dan kada se svake godine redovito održava gay Pride.Naša legalna stranka Hsčp je baš na taj dan odlučila održati "anti-gay-pride", sa obrazloženjem da je to "borba protiv nemorala i briga za mlade".Naravno(nažalost) da je došlo do verbalnih i fizičkih obračuna i umješanosti policije radi smirivanja nereda.Ja neznam kakvu su poruku naša djeca mladi dobila iz postupka jedne legalne stranke, osim demonstriranja sile,javnog prokazivanja i poticanja na diskriminaciju.I zašto se onda čuditi odjecima u medijima o održavanju gay Pridea?
Bravo!!!!!!1
Abbath je napisao/la:ne postoji greška prirode.
pogrešno..hiv i virus hepatitisa B i C su podjednako prisutni i u gay i str8
Ancksunamun- Junior
- Registriran/a : 31.01.2009
Broj postova : 668
Reputacija : 39
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
ajd kad tako pametno znaš pisat,ja sam inače polu pismen al ajd još jednom pročitaj šta sam napisao,pa razmisli o tome što sam napisao pa onda komentiraj...Ancksunamun je napisao/la:Gabrijel je napisao/la:pa upravo zato,danas je bitno radit skandale,bit u centru pažnje
Dvostruki kriteriji i stajališta..a dvije lezbijke su ti rado predmet drkanja..
Gdje to gay populacija radi skandale..Skandale rade primitivci koji vrijeđaju i dobacuju, tuku i gađaju gay paradu..da nije takvih ne bi bilo sukoba i sve bi prošlo mirno
Gost- Gost
Stranica 1 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Klonovi banned
» Tvoje lice zvuči poznato?
» Odnos čovjeka i prirode - je li čovjek doista toliko gordo biće?
» Kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako masturbira kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako se jebe? ?
» Kako usrećiti muškarca,a kako ženu ....
» Tvoje lice zvuči poznato?
» Odnos čovjeka i prirode - je li čovjek doista toliko gordo biće?
» Kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako masturbira kako bi ste se ponijeli da uhvatite vlastito dijete kako se jebe? ?
» Kako usrećiti muškarca,a kako ženu ....
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 1 / 11.