Tehnički pregled vozila
+3
Neu
tanuki
Love
7 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Tehnički pregled vozila
Love je napisao/la:da,pošto si student a radnički?? dođe ti na isto samo kaj kad imaš auto sam si svoj gazda a o busu ovisiš
studentski je 63.
ok je bus, samo ga nekad cekam i po 15 min sto mi se neda
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
@Tanuki
Ja nisam zadovoljan.
Velika konkurencija i koncentracija Stanica za tehnički pregled ne podiže razinu tehničke ispravnosti i sigurnosti, već obrnuto.
Mene je jedan kolega koji radi u Stanici za tehnički molio da preporučim baš "njegovu" Stanicu ljudima za obavit tehnički, uz napomenu da oni nisu previše "strogi", a sve zato jer je velika konkurencija ostalih stanica, pa se pročulo da je baš ta "njegova" najstroža kod pregleda.
Ne trebam dalje ništ objašnjavat kud sve to vodi..
Zar ne?
Ja nisam zadovoljan.
Velika konkurencija i koncentracija Stanica za tehnički pregled ne podiže razinu tehničke ispravnosti i sigurnosti, već obrnuto.
Mene je jedan kolega koji radi u Stanici za tehnički molio da preporučim baš "njegovu" Stanicu ljudima za obavit tehnički, uz napomenu da oni nisu previše "strogi", a sve zato jer je velika konkurencija ostalih stanica, pa se pročulo da je baš ta "njegova" najstroža kod pregleda.
Zar ne?
Zadnja promjena: diabolik.; sri vel 29, 2012 6:17 pm; ukupno mijenjano 1 put.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
ma to je sve pljačka
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
slažem se da mi stari mački na tehnički možemo doći i bez auta i proći tehnički,diabolik. je napisao/la:@Tanuki
Ja nisam zadovoljan.
Zar ne?
ali to meni nije interes,
ja se samo osvrćem na uvodni post i strah od tehničkg pregleda!
gle naravno, ako te vrate s tehničkog zato što nemaš vodu u rezervaru za pranje stakla, onda mjenjaj tehnički!
ali ako te djelatnik pozove da pogledaš gume, jer ti špur nije dobar, mada si kod stavljanja novih guma izvršio i štelanje špura, onda mi je drago da postoje ljudi koji savjsno obavljaju svoj posao!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
slažem se da mi stari mački na tehnički možemo doći i bez auta i proći tehnički,
ali to meni nije interes,
Svatko tko ima auto novijeg godišta, dvije - tri godine star, ga ne brine tehnički pregled. Takva vozila su u principu tehnički ispravna i sigurana za vožnju.
Problem su starija vozila.
Hrvatski vozni park stari sve više.
Kriza je.
Ti sa starijim vozilima teže više tome da im se progleda kroz prste, jer najčešće planiraju zamjenu tog vozila novijim, pa ne žele investirati u popravke. I to se tak oteže iz godine u godinu. S tehničkog na tehnički.
Tak dugo dok na cesti ne najebu. Oni i još netko drugi, ni kriv, ni dužan.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
gle, moja kčer je kupila R5 za 1k eu,diabolik. je napisao/la:
Svatko tko ima auto novijeg godišta, dvije - tri godine star, ga ne brine tehnički pregled. Takva vozila su u principu tehnički ispravna i sigurana za vožnju.
Problem su starija vozila.
Hrvatski vozni park stari sve više.
Kriza je.
Ti sa starijim vozilima teže više tome da im se progleda kroz prste, jer najčešće planiraju zamjenu tog vozila novijim, pa ne žele investirati u popravke. I to se tak oteže iz godine u godinu. S tehničkog na tehnički.
Tak dugo dok na cesti ne najebu. Oni i još netko drugi, ni kriv, ni dužan.
upravo prića o špuru je prića o tom autu, da bi auto bio siguran, u njega se moralo uložiti još toliko!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
gle, moja kčer je kupila R5 za 1k eu,
upravo prića o špuru je prića o tom autu, da bi auto bio siguran, u njega se moralo uložiti još toliko!
bolje da je kupila R4, jer od R5 nije bilo veceg ljesa na kotacima...
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
apsolutno se ne slažem, moj prvi auto je bio r4-The Guardian je napisao/la:
bolje da je kupila R4, jer od R5 nije bilo veceg ljesa na kotacima...
r5 je prototip modernog dizajna još uvijek je čest na cestma, a tvoja prića o ljesu n kotačima nikako ne stoji!
r4 e omržen po jakim korozijama, a na r5 provedena je galvanizacijska zaštita od korozije,
da r5 je brži od r4 zbog aerodinamike- i siguran sam da su svi poginuli krivi zbog forsiranja, a ne zbog konstrukcijske greške tog automobila!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
apsolutno se ne slažem, moj prvi auto je bio r4-
r5 je prototip modernog dizajna još uvijek je čest na cestma, a tvoja prića o ljesu n kotačima nikako ne stoji!
r4 e omržen po jakim korozijama, a na r5 provedena je galvanizacijska zaštita od korozije,
da r5 je brži od r4 zbog aerodinamike- i siguran sam da su svi poginuli krivi zbog forsiranja, a ne zbog konstrukcijske greške tog automobila!
haha, R4 GT je mozda i bio sklon koroziji, ali GTL verzija nije nikako...
i kada vidis ovoliko R5 na jednom mjestu onda reci koliko ih je ostalo
a R5 je bio i ostao ljes na kotacima, nije valjda bezveze na hrpu testova zauzeo drugo mjesto iza yuga, kao promasaj stoljeca...
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Kokošinjac
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36