3D modeli / modelarstvo
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
3D modeli / modelarstvo
Ako se tko bavi 3D modelarstvom ko ja nek tu dene svoje radove,pa da vidimo. Evo ja cu prvi:
Na ovom sad žestoko radim:
By zagi988
Na ovom sad žestoko radim:
By zagi988
zagi988- Junior
- Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Re: 3D modeli / modelarstvo
kak je zakon
swe je supetr..
predobro je..wooww
swe je supetr..
predobro je..wooww
Luxe- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 1157
Reputacija : 55
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
To su sve tvoji modeli????
zagi988- Junior
- Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
odlične slike,rep + obojici..
ne vidim cijele slike,jer su neke prevelike,moderatori? uvatite se posla i smanjujte slike
ne vidim cijele slike,jer su neke prevelike,moderatori? uvatite se posla i smanjujte slike
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
odlicno, bravo
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Svaka cast abbath...
Prezakon mi je onaj jedan sa flying V- alike gitarom xD
Koliko ti je dugo trebalo da to sve naucis? :O
Prezakon mi je onaj jedan sa flying V- alike gitarom xD
Koliko ti je dugo trebalo da to sve naucis? :O
Sasuke- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija : 83
Započeo/la tema :
hvala...
par mjeseci. ostalo je sve vjezba.
poceo sam u osnovnoj i srednjoj radeci animacije profacima za fiziku i kemiju. nakon srednje okrenuo se malo modleingu dok sma studirao i tako malo po malo kad s euhvatilo vremena dok nisam naucio sve sto sam trebao i tada sam napustio faks, tek 3 godine radim tako da ono ima se jos puno uciti.
par mjeseci. ostalo je sve vjezba.
poceo sam u osnovnoj i srednjoj radeci animacije profacima za fiziku i kemiju. nakon srednje okrenuo se malo modleingu dok sma studirao i tako malo po malo kad s euhvatilo vremena dok nisam naucio sve sto sam trebao i tada sam napustio faks, tek 3 godine radim tako da ono ima se jos puno uciti.
Gost- Gost
jos malo i gotovo. dosadno mi danas bilo pa rekoh aj malo da ponovim gradivo.... neka ucionica ce biti u chernobyl stilu.
Gost- Gost
Bolja je ona prva, nekako mi se realnije cini svijetlost, a u drugoj mi se realnij cini pod, jos da napravis onak, malo potrgano
Btw, u kojem programu radis?
Btw, u kojem programu radis?
Sasuke- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
nije realnije kod prvih. jer sunce kad padne u "prostoriju" ono ju cijelu obasja. fotone nisam dobro podesio u prve dvije. treva je ok. samo cu maknit ovo crvenilo sa zidao zutilo zapravo . mislio sam da bi zalazak sunca bio ok al ne pase mi. ovako ionako jos vrata moram nacrtati i onda izmodelirati prozore. pa cu vidjeti sto cu dalje onda...
3ds max 2009. iako sam poceo prije desetak gdoina sa 3ds max 4 jos dok sma bio 7-8 osnovne.
3ds max 2009. iako sam poceo prije desetak gdoina sa 3ds max 4 jos dok sma bio 7-8 osnovne.
Gost- Gost
super je ta soba što si radio
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
bravo abba
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
jos radim kad nadjem vremena. bit ce neka ucionica u chernobyl stilu. mozda budem i animaciju napravio kao nekakav teaser za 1st person shooter. vidjet cemo koliko vremena budem imao.
ili cu eksperimentirati sa montazom pa ponudit frendovskom bendu da se neki spot napravi ako budu zadovoljni znanjem i kreativnoscu onoga sto mogu napraviti.
ili cu eksperimentirati sa montazom pa ponudit frendovskom bendu da se neki spot napravi ako budu zadovoljni znanjem i kreativnoscu onoga sto mogu napraviti.
Gost- Gost
jej, ocu ja naucit radit u 3ds maxu, navecer cu ga dlat pa pocet ucit
Sasuke- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
sretno :=U:
ja znam koliko je mojim polaznicima bilo tesko u pocetku ali oni su imali mene. a ti ces morati sam sve. 3d je skup svih umjetnosti. pa tako je i program skup svih programa - sto za zvuk, animaciju, modeling, teksturiranje, programiranje i simuliranje fizike i tekucina - sve to dobis u jednom programu i oko tisuce alata. :=U:
ja znam koliko je mojim polaznicima bilo tesko u pocetku ali oni su imali mene. a ti ces morati sam sve. 3d je skup svih umjetnosti. pa tako je i program skup svih programa - sto za zvuk, animaciju, modeling, teksturiranje, programiranje i simuliranje fizike i tekucina - sve to dobis u jednom programu i oko tisuce alata. :=U:
Gost- Gost
Haha, ma ucit cu polako, nikud mi se ne zuri..
Sasuke- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
jos prekidace nacrtati i nered, razbacani papiri po podu i slicno... a onda prozori. nemam bas vremena dovoljno da mogu posvetiti vise ...
Gost- Gost
Zakon
Vrata su mal čudna, bolje da si stavio neka najobicnija, al onak potrgana
Vidim da si "potrgao" parket
edit: Sad se dvoumim, jel da ucim 3ds max ili da naucim brejkat >_>
Vrata su mal čudna, bolje da si stavio neka najobicnija, al onak potrgana
Vidim da si "potrgao" parket
edit: Sad se dvoumim, jel da ucim 3ds max ili da naucim brejkat >_>
Sasuke- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
za naucit max predavanje ti dodje 6000kn. nacin zarade je beskonacan. ulogu u svemu ima.
za brejkanje, jel to breakdance mislis?
sto ti vise odgovara. ako volis brejk upisi to, ako volis dizaj upisi ovo. sve ima svoje rpednosti i nedostatke.
za brejkanje, jel to breakdance mislis?
sto ti vise odgovara. ako volis brejk upisi to, ako volis dizaj upisi ovo. sve ima svoje rpednosti i nedostatke.
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Moj hobi-H0 modeli/makete (željezničko modelarstvo)
» Maketarstvo i modelarstvo pitanja
» Nespretni fashion modeli!
» Koji su vam modeli mobova bolji,stari ili novi i why
» Zaključak o prihvaćanju Mjera za gospodarski oporavak i razvitak - modeli financiranja NN : 14/10
» Maketarstvo i modelarstvo pitanja
» Nespretni fashion modeli!
» Koji su vam modeli mobova bolji,stari ili novi i why
» Zaključak o prihvaćanju Mjera za gospodarski oporavak i razvitak - modeli financiranja NN : 14/10
Stranica 1 / 2.