Traktori
+22
damfisk
Biker
Amyicha
Stevo Largo
eva kant
pustinja
evitaa
BAGIRA
Amante
bogarator
Zvona
Sasuke
Neukrotivi pastuh
zbalija
diabolik.
tanuki
Alien
Love
Mr.Cooly
Neu
EvilAngel
THUNDER_DINIX
26 posters
Stranica 9 / 21.
Stranica 9 / 21. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Re: Traktori
ček ček, nekužim sad ništa, tj otkud oni u komletu opet......... opet netko nešta treba.....
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
ma nisam ni sumnjaozrine89 je napisao/la:obrijem ga spor je onaj zelenko
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
a neznam ja,kaže cool da ga koro zove radit kao traktoristu,neznam za ostaleFALKON 2 je napisao/la:ček ček, nekužim sad ništa, tj otkud oni u komletu opet......... opet netko nešta treba.....
Gost- Gost
pojma nemas sta je strojcool je napisao/la:@ zrine daki je ovaj hurliman 105 konja
meni je bolji hurliman
Gost- Gost
Gabrijel je napisao/la:a neznam ja,kaže cool da ga koro zove radit kao traktoristu,neznam za ostaleFALKON 2 je napisao/la:ček ček, nekužim sad ništa, tj otkud oni u komletu opet......... opet netko nešta treba.....
a to onda idu svi u kompetu
nego onda hurliman nebude ni mrdnio od dojkića tj stalno će biti na opravku
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
hehe,neznam..........
a nisam siguran al koliko sam čuo da gazda se interesira za ovako nešto
[You must be registered and logged in to see this image.]
a nisam siguran al koliko sam čuo da gazda se interesira za ovako nešto
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gost- Gost
ma da neznaš..........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
kome.....kore?.........pa šta hurliman onda radi kod dojkića i mijenjaju mu klipove i stubline.....?
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
onaj new holland ne valja...imas super SS prednju osovinu...navodno da se brzo pokida...
Gost- Gost
nemoj zajebavat da je tako jako ruknio?uostalom nije ni čudo,biseri su istresli 30 litara vode u njega a on sve stero u blok,dobro nije eksplodiro jebate.....ma znam da dojkić radi ali majstor seljo mu je majstorFALKON 2 je napisao/la:kome.....kore?.........pa šta hurliman onda radi kod dojkića i mijenjaju mu klipove i stubline.....?
ma to je biser,ima dva hurlimana koji su super strojevi a stalno kod majstora,ima zetor proksimu koji nevalja a radi stalno,a sad bi kupio nešto što nema ovdje nitko tak da je to sporednozrine89 je napisao/la:onaj new holland ne valja...imas super SS prednju osovinu...navodno da se brzo pokida...
Gost- Gost
IMT 539. TO JE TRAKTOR
bogarator- Nevina dušica
- Registriran/a : 18.09.2009
Broj postova : 36
Reputacija : 4
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Gabrijel je napisao/la:ma to je biser,ima dva hurlimana koji su super strojevi a stalno kod majstora,ima zetor proksimu koji nevalja a radi stalno,a sad bi kupio nešto što nema ovdje nitko tak da je to sporedno
taj stvarno nema srece
Gost- Gost
ma ima on sreće više već pameti,već ne želi priznat očito,kupio je hurlimana XT 105 zato što takav nea nitko,onda je kupio 95-aka,da ima dva,proximu je kupio samo zato da bi dokazo da zetor ne valja al se zajebo do jaja,jedino taj traktor nije bio kod majstora još a doslovno ga razara......... hehe
Gost- Gost
haha nije meni hurliman los...super je to traktor...imao sam u planu uzeti xt 105 ks pa sam odustao na kraju...jooj pa kojeg nisam sve pregledao od zastupnika do zastupnika sam isao ...naravno nisam bio u Novocemerce(Johnn Deere)..
evo mene u akciji
evo mene u akciji
Gost- Gost
hehe,ma nije loš,naj bitnije novo je novo,ali meni osobno,samo zetor je traktor,
pa i Lamborghini R6 bi mogo proć,ali zetor je na prvom mjestu
pa i Lamborghini R6 bi mogo proć,ali zetor je na prvom mjestu
Gost- Gost
neznam...meni je ljepsi i bolji izbor oprema dalje Deutz-Fahr agrotron...ali je skup u odnosu hurlimana ali neznam i za lamborgini..
Gost- Gost
gabrijel reče
pa vidiš to je razlog zašto su te terali da svaki pet minuta gledaš temperaturu dok si mljeo sa njim, jbg budi sretan da se to nije sjebalo dok si ga ti dužio........
nemoj zajebavat da je tako jako ruknio?uostalom nije ni čudo,biseri su istresli 30 litara vode u njega a on sve stero u blok,dobro nije eksplodiro jebate.....ma znam da dojkić radi ali majstor seljo mu je majstor
pa vidiš to je razlog zašto su te terali da svaki pet minuta gledaš temperaturu dok si mljeo sa njim, jbg budi sretan da se to nije sjebalo dok si ga ti dužio........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
svatko ima svoj izbor,Lamorghini sa jednakom opremom je par tisuća eura jeftiniji od deutz-fahra,računajuć da su to ustvari jednaki traktori........šta da ti kažemzrine89 je napisao/la:neznam...meni je ljepsi i bolji izbor oprema dalje Deutz-Fahr agrotron...ali je skup u odnosu hurlimana ali neznam i za lamborgini..
ja sam dužio samo sat od temperatureFALKON 2 je napisao/la:gabrijel rečenemoj zajebavat da je tako jako ruknio?uostalom nije ni čudo,biseri su istresli 30 litara vode u njega a on sve stero u blok,dobro nije eksplodiro jebate.....ma znam da dojkić radi ali majstor seljo mu je majstor
Gost- Gost
Gabrijel je napisao/la:svatko ima svoj izbor,Lamorghini sa jednakom opremom je par tisuća eura jeftiniji od deutz-fahra,računajuć da su to ustvari jednaki traktori........šta da ti kažem
ah znam da jest..ali meni je nekako zelena boja ljepsa a cuj...nije toliko bitan vansjki izgleda...a sto se tiće za par tisuca eura mozes lijepo stroja kupiti ili + opremu više...
Gost- Gost
Stranica 9 / 21. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Stranica 9 / 21.