Ti imaš novaca, oš mi biti momak?
+18
Ly
wjewerica
walter
Hitman
evitaa
Amyicha
Neukrotivi pastuh
WEYLAND-YUTANI
stidljiva ljubičica
mrkyblu
Neu
diabolik.
KaTe
Prop
eva kant
Love
Mr.Cooly
FALKON 2
22 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Ti imaš novaca, oš mi biti momak?
blesavi ajde ti malo pripazi na način izražavanja! nemoj pisat da ide u pičku materinu jer ja takve stvari kažnjavam. provociranje je dozvoljeno i zna bit cool i zabavno, direktno vrijeđanje i slanje u pičku materinu nije i kažnjeva se banom od minimalno 5 do ne znam ni ja koliko dana. ovaj put ću ti oprostit jer si novi pa ne znaš ali idući put ću te ščepat ko malog zeca.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:blesavi ajde ti malo pripazi na način izražavanja! nemoj pisat da ide u pičku materinu jer ja takve stvari kažnjavam. provociranje je dozvoljeno i zna bit cool i zabavno, direktno vrijeđanje i slanje u pičku materinu nije i kažnjeva se banom od minimalno 5 do ne znam ni ja koliko dana. ovaj put ću ti oprostit jer si novi pa ne znaš ali idući put ću te ščepat ko malog zeca.
A zaboli me kurac. Neću, šta mi moš? Jooooooj baniraće me juhuhuhhuh eto mi suze na oči.
Blesavi- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 28.02.2011
Broj postova : 48
Reputacija : 14
Godina imam : 113
Započeo/la tema :
Jesi ti pročitao moj PM?
Započeo/la tema :
Jesi li ti Neu sigurna da on zna citati.....? Ako ne zna onda to mnogo objasnjava...... Kad coveku kazes jednom nemoj obicno poslusa..... Ali vec 32 puta da mu se ponovi onda je po meni problem u necem drugom....... Ili ne zna da cita ili ne vidi ili ne dopire do mozga....... Mozda Blesavi nije kriv sto je takav.......
Nemoj da si tako surova Neu. Pa znas koliko bi on voleo da je normalan ko drugi, da moze da komunicira sa drugima bez psovki, vredjanja, ponizavanja..... On mnogo pati...... Nije lako biti takav kao on......
Nemoj da si tako surova Neu. Pa znas koliko bi on voleo da je normalan ko drugi, da moze da komunicira sa drugima bez psovki, vredjanja, ponizavanja..... On mnogo pati...... Nije lako biti takav kao on......
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Blesavi je napisao/la:
A zaboli me kurac. Neću, šta mi moš? Jooooooj baniraće me juhuhuhhuh eto mi suze na oči.
Vidi Blesavi, nije to nista sramota da ti suze oci ako te boli kurac samo se to kaze doktoru a ne devojci koja ti skrece paznju na tvoju nepristojnost......
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
kako bih reagirao na ovo ?
prvo bi se iznenadio ko da sam vidio duha, zatim kad bi došo k sebi onda bih rekao ne, pa kad bi upitala zašto, rekao bih da neću curu sponzorušu i produžio dalje...
prvo bi se iznenadio ko da sam vidio duha, zatim kad bi došo k sebi onda bih rekao ne, pa kad bi upitala zašto, rekao bih da neću curu sponzorušu i produžio dalje...
SAS- Junior
- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija : 154
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
dobro velišSAS je napisao/la:kako bih reagirao na ovo ?
Započeo/la tema :
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Skidanje - krađa novaca s mobitela
» Koliko ste najviše novaca dali za parfem?
» Koliko godisnje novaca potrosite na kozmetiku ?
» Koliko ste najviše novaca dali za vaš fotić
» Koliko godišnje izdvojite novaca za odjeću?
» Koliko ste najviše novaca dali za parfem?
» Koliko godisnje novaca potrosite na kozmetiku ?
» Koliko ste najviše novaca dali za vaš fotić
» Koliko godišnje izdvojite novaca za odjeću?
Stranica 4 / 4.