Laptop
+25
Chulpan
evitaa
tanuki
zbracun
SAS
jozefk
Narco
Amyicha
Iron Man
pustinja
diabolik.
fosforica
stitch
art
Turrican
Prop
sanjich
eva kant
Mass
Hitman
THUNDER_DINIX
Sasuke
Love
Neu
House
29 posters
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Laptop
znaš ti kako on teško zaradi te novce? glupo je da ih potroši na laptop. bez uvrede fosy ako ga želiš toliko gledati, deseli se kod njega. nemoj čovjeka zajebavat virtualno. ne živi se od virtuale.fosforica je napisao/la:samo ti kupi lap i uglavi mu i onaj cam...tako cemo se moci tipkati i gledati čak i kada budeš opet tri sata putoval prema meni
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
kak ti znaš koliko i kako on zaradi novaca?
i tko si ti da komandiraš ljudima što da i kako rade?
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
evo ti odgovor, da ne pišem ponovnoNeukrotiva je napisao/la:zato što ti ne treba laptop. aj mi reci šta će ti laptop?
fosforica je napisao/la:samo ti kupi lap i uglavi mu i onaj cam...tako cemo se moci tipkati i gledati čak i kada budeš opet tri sata putoval prema meni
traje 12 mjeseci, tolika mu je garancije,THUNDER_DINIX je napisao/la:prije bi reko da krace traje, rikne brzo, a ovo bar slike imas u albumu
za te pare sasvim dovoljno, a slike....i to je prolazno
da draga, naravnofosforica je napisao/la:samo ti kupi lap i uglavi mu i onaj cam...tako cemo se moci tipkati i gledati čak i kada budeš opet tri sata putoval prema meni
samo reci koji
Gost- Gost
haha ja ne vjerujem koja ste vi djeca
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
znam šta radi i znam optprilike koliko je to težak posao i da nije posve dobro plaćen. radi ti to što on radi pa ću te vidit oćeš svoju plaću spizdit na laptop.fosforica je napisao/la:kak ti znaš koliko i kako on zaradi novaca?
ne komandiram ja njime, ja sam mu rekla svoje mišljenje.
a stvarno od tebe nije fer da tražiiš da skoro cijelu svoju plaću da na laptop kako bi se s tobom čuo dok putuje. daj se doseli kod gabija ako ga voliš. nemoj ga zezat i navlačit za jaja preko interneta.
Započeo/la tema :
kaj?THUNDER_DINIX je napisao/la:ohoho
tko?zakaj?THUNDER_DINIX je napisao/la:haha ja ne vjerujem koja ste vi djeca
Gost- Gost
pa jel vidiš da petljaš bezvze...
ko je rekao da ce ga kupiti od place?
tvoje predrasude?
kako ti možeš znati za što njemu treba lap?
treba li ti on možda iznjeti cjeli svoj poslovni plan da bi sudjelovao na temi o laptopu?
trebamo li te periodično obavještavati o stanju njegovih jaja?
hajde ženo brini svoje brige i svoja jaja.
ko je rekao da ce ga kupiti od place?
tvoje predrasude?
kako ti možeš znati za što njemu treba lap?
treba li ti on možda iznjeti cjeli svoj poslovni plan da bi sudjelovao na temi o laptopu?
trebamo li te periodično obavještavati o stanju njegovih jaja?
hajde ženo brini svoje brige i svoja jaja.
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
nije bitno od čega će ga kupit, bitno da je ne treba novce trošit na gluposti. kažem ti ako ti je toliko stalo do njega, doseli se kod njega. budi s njim. ljubi ga, grli, ševi se s njim i dosta više ovoga navlačenja za jaja preko interneta. odo van. bajfosforica je napisao/la:..
ko je rekao da ce ga kupiti od place?.
Započeo/la tema :
pa prva si počela srat..a sad bežiš...samo daj.
ti ne znaš za što on treba lap niti od kuda mu pare..niti je to tvoja briga.
možda je dobio nasjedstvo, možda je prodao grunt, možda ga sponzorira treba koju kara dok ih ja gledam preko cama...možda sam mu ja poslala novce, možda ih je našao na cesti...kako god - nije tvoja briga.
ti ne znaš za što on treba lap niti od kuda mu pare..niti je to tvoja briga.
možda je dobio nasjedstvo, možda je prodao grunt, možda ga sponzorira treba koju kara dok ih ja gledam preko cama...možda sam mu ja poslala novce, možda ih je našao na cesti...kako god - nije tvoja briga.
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
fosforica je napisao/la:
, možda ga sponzorira treba koju kara dok ih ja gledam preko cama...
Opa, ima tu neko ko ima bujniju maštu i od mene
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
dobro
Započeo/la tema :
isse 4 stranice offtopica =)
pustite čovjeka da sam troši svoje novce.. i da je rekao da će si kupit 17 kanti lino lade, njegova odluka i to je to
pustite čovjeka da sam troši svoje novce.. i da je rekao da će si kupit 17 kanti lino lade, njegova odluka i to je to
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
samo da nadodam. Acer se inače jako grije (ne svaki) ali ovih dana sam imao nekoliko poziva od ljudi koji imaju acer i žale se da im prsti gore na tipkovnici HP je dosta dobra, ali ovi mini
Ako ti nije toliko hitno, nemoj kupovat jer ovo i nisu neki laptopi. ja imam po kući kompjutera na svakom koraku i dijelova. Imam dva laptopa i nemam pojma na što da ih oba koristim. HP koristim poslovno i ono što sam uložio u njega mi se i vratilo, a ovi ostali su tek toliko da se ima
recite što želite i starci su me proglasili ludim geek-ok al opet kažu bolje kompjuteri nego dolaženje doma u jutarnje sate pijan i natučen
opet svašta pišem idem spavat
Ako ti nije toliko hitno, nemoj kupovat jer ovo i nisu neki laptopi. ja imam po kući kompjutera na svakom koraku i dijelova. Imam dva laptopa i nemam pojma na što da ih oba koristim. HP koristim poslovno i ono što sam uložio u njega mi se i vratilo, a ovi ostali su tek toliko da se ima
recite što želite i starci su me proglasili ludim geek-ok al opet kažu bolje kompjuteri nego dolaženje doma u jutarnje sate pijan i natučen
Gost- Gost
stitch je napisao/la:isse 4 stranice offtopica =)
zlocesti-ivek je napisao/la:samo da nadodam. Acer se inače jako grije (ne svaki) ali ovih dana sam imao nekoliko poziva od ljudi koji imaju acer i žale se da im prsti gore na tipkovnici HP je dosta dobra, ali ovi mini
aj mi sad još pojasni šta si htio reći sa svim ovim,
osim tog da ti se spava?
Gost- Gost
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 4 / 6.