Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zaradite promovirajući novi VOIP servis

5 posters

Go down

Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty Zaradite promovirajući novi VOIP servis

Postaj by palcica pon lip 29, 2009 6:46 am

Pokrenut je novi servis koji omogućuje VOIP telefoniranje putem mobitela. Jednostavno, downloadira se aplikacija za odgovarajući model telefona i kupi prepaid kredit. Cijene za domaće, internacionalne i roaming pozive od svega 1 USD cent za minut razgovora. Registracijom na ovom sajtu, dobit ćete unikatni referral link kojim ćete moći pozivati prijatelje i posjetitelje vaših stranica. Od svakog korisnika koji se na ovaj način registrira i postane plaćeni korisnik servisa, zarađujete 15 %, a od onih u slijedećim nivoima 5 %.Da ne duljim evo link:

http://www.wcell.com/

palcica
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 29.06.2009
Broj postova : 2
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty0 / 9990 / 999Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty

[Vrh] Go down

Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty Re: Zaradite promovirajući novi VOIP servis

Postaj by stidljiva ljubičica pon lip 29, 2009 7:02 am

jeli tu trebamo i samo postati korisnici?
potrebno je imati svoju stranicu, blog,je li tako?

stidljiva ljubičica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova : 2036
Reputacija Reputacija : 81
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty92 / 99992 / 999Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty

[Vrh] Go down

Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty Re: Zaradite promovirajući novi VOIP servis

Postaj by palcica pon lip 29, 2009 7:37 am

To: stidljiva ljubičica:
Koliko ja razumijem ne moraš postati korisnik, ako ne želiš. Želiš li na ovaj način zaraditi dovoljno se registrirati i promovirati njihovu stranicu. Kod registracije imaš dva koraka 1.sign up, a zatim 2.sign in, nakon čega ćeš dobiti svoj URL. Svi oni koji se registriraju preko tebe i kupe prepaid kredit, donose ti zaradu od 15%, a oni koji se registriraju putem tvojih direktnih referrala i ako kupe prepaid kredit donose ti 5%.
Također downlodiraš njihov program za svoj PC i/ili za svoj mobitel i tada na desktop-u imaš ikonu pomoću koje telefoniraš.. ulaziš na njihov site....itd

Ovo je prepisano sa njihve stranice:
-Just sign up on Wcell as a normal user.
-Login to your account.
-On the my profile page, you would find your affiliate link on the right hand side.
-Simply promote that link and earn.
-You get 15% of your friends spending and 5% of their friends spending!

Ne moraš imati ni blog, ni stranicu, ako to ne želiš, možeš obavještavati svoje prijatelje putem e-maila ili oglašavati na forumima.
Uostalom prijavi se to te ništa ne košta, pa možemo i dalje razmjenjivati iskustva.

palcica
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 29.06.2009
Broj postova : 2
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty0 / 9990 / 999Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon lip 29, 2009 7:39 am

Ak će oni reklamirat moj forum,reklamirat ću ja njih,nema beda. Jeste za razmjenu bannera s mojim forumom? Napravite si banner,ja ću vaš banner stavit na svoj portal i ljudi ćče klikat i vidit vas,ali uvjet je da morate moj banner stavit kod vas negdje di svi mogu vidit. Eto punude,vi odlučite Wink

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty999 / 999999 / 999Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc pon lip 29, 2009 7:40 am

ma ne bave se oni time...
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty62 / 99962 / 999Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon lip 29, 2009 7:42 am

Marfijev zakon kaže-
Ne postoji ništa što se zove besplatna večera Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty700 / 999700 / 999Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc pon lip 29, 2009 7:43 am

odnosno mislio si na nešt drugo, al neć bit rude...
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty62 / 99962 / 999Zaradite promovirajući novi VOIP servis Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics