Bubnjevi
4 posters
Stranica 1 / 1.
Bubnjevi
jeste li imali kada zelju za "sviranjem" bubnjeva?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Re: Bubnjevi
šta jaznam,meni su bubnjevi okej,ali mi nisu extra kul... mislim da je dosta teško fizički svirat bubnjeve
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
nije tesko fizicki, zas bi bilo, pa ne dizes uteg od 50 kg
mene su bubnjevi uvjek opcinjavali, htio sam bubnjati oduvjek. najjace kad sam dosao u trgovinu s glazbenom opremom, odma se na bubnjeve zaletio i poceo lupat po njima
mene su bubnjevi uvjek opcinjavali, htio sam bubnjati oduvjek. najjace kad sam dosao u trgovinu s glazbenom opremom, odma se na bubnjeve zaletio i poceo lupat po njima
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
pa šta ja znam,moraš stalno bubnjat
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Bubnjevi su mi kuul, skoro kul ko gitara... al gitara je ipak gitara...
Jedino me malo smeta sto su dosta skupi.. ono 5k bi trebalo dat za jedan solidan entry lvl set bubnjeva :O
Jedino me malo smeta sto su dosta skupi.. ono 5k bi trebalo dat za jedan solidan entry lvl set bubnjeva :O
Sasuke- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
koliko sam cuo po prici da bubnjeve najlaksi instrument za sviranje..samo treba znati ritam i to je to ispravite me ako grijesim..
Gost- Gost
Ne bas... aj probaj s jednom rukom udarat jedan tempo a sa drugom drugi tempo u isto vrijeme
I sad probaj sa rukom jedan tempo, sa drugom rukom jedan tempo, sa nogom jedan tempo i sa drugom nogom jedan tempo, sve u isto vrijeme, nejde bas, a?
I sad probaj sa rukom jedan tempo, sa drugom rukom jedan tempo, sa nogom jedan tempo i sa drugom nogom jedan tempo, sve u isto vrijeme, nejde bas, a?
Sasuke- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Bubnjevi su nešto što me oduvijek privlačilo, ali zbog svog zdravstvenog stanja nikad ih nisam kupovao. Probao sam udarati po njima, ali to ne ide jednom rukom. Uhvati se neki ritam koji nije ono što bi trebalo biti
zato ću si nabaviti komp. u obliku bubnjeva, nešto ovako:
zato ću si nabaviti komp. u obliku bubnjeva, nešto ovako:
walter- Domaćin foruma
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.