Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće

+12
tanuki
pustinja
Shila
zagi988
walter
goc
THUNDER_DINIX
sanjich
Neu
FALKON 2
Love
mala_lutkica
16 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty Re: Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće

Postaj by walter ned stu 29, 2009 10:00 pm

Ne nikada nisam bojao odjeću...niti sam imao potrebu....
walter
walter
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty80 / 99980 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty Re: Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće

Postaj by Neu pon pro 14, 2009 10:43 pm

ja ću sebi napraviti štucne od vune. to mi je plan sad. imam već original kupljene ali ja bi sama tjela napraviti.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 pon pro 14, 2009 11:13 pm

Evo moja stara je šnajderica,ima obrt i ak treba kaj mi sašije,al inaće kupujem. Češće prepravlja kupljeno.
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Shila čet vel 04, 2010 6:18 pm

Krojačica po struci noktići Sama si skracujem,suzavam,prosirujem,prekrojavam noktići
Shila
Shila
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 03.02.2010
Broj postova : 142
Reputacija Reputacija : 12
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet vel 05, 2010 8:22 am

Pa to nije loše jer imaš doista unikstni komad obleke.
Ja osobno ne idem kod krojača ali da sam pun ko brod vjerovatno bi.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub tra 24, 2010 2:13 pm

ja imam jednu crno-bijelu haljinicu,prelijepa je ali ja bi da je samo crna pa sam ju planirala ofarbat, ali se bojim da ju ne smrdam. ima li ko iskustva da me savjetuje?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 24, 2010 5:26 pm

Neukrotiva je napisao/la:ja imam jednu crno-bijelu haljinicu,prelijepa je ali ja bi da je samo crna pa sam ju planirala ofarbat, ali se bojim da ju ne smrdam. ima li ko iskustva da me savjetuje?
samo se precizno drži uputa na pakiranju boje i nemožeš omanuti Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty700 / 999700 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha ned svi 02, 2010 8:16 am

ja nikada nisam farbala odjeću niti mi to pada na pamet smajlić ali bih voljela probat jednom ofarbat neš od odjeće Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty113 / 999113 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty Unique top 13 hrvatskih dizajnera

Postaj by tonio11 ned svi 02, 2010 10:14 pm

Izbor maturalne haljine svaku tinejdžericu stavlja na muke, znoje se dlanovi, a nervoza se prenosi na čitavu okolinu. To i ne čudi, jer ako se odjene nešto u čemu će se loše osjećati, ta večer neće ostati u najljepšem sjećanju.

A najgore od svega je ultimativni strah da će se još netko pojaviti u istoj takvoj haljini. Kako bi sve takve potencijalne tegobe najlakše prebrodile, trinaest eminentnih hrvatskih dizajnera odabralo je svoje top unikatne haljine za maturalne večeri.

Osim što su iste haljine namijenjene za službeni dio večeri, dizajneri su razmišljali i o tome da se sve maturantice u njima dobro provedu i na afterparty-ima koji su uostalom nezaobilazan nastavak svakog dobrog provoda.

Koje su haljine za maturalne večeri predložili Aleksandra Dojčinović, Anamarija Asanović, Arileo, Charlie design, Elfsi, Etna Maar, Hippy garden, Ivan Alduk, Ivica Klarić, Marta Buzolić, Matija Vuica, Xenia design i modna kuća MAK, te kako su se u njima na afterpartyiu snašle Ana Ivančević (Taliamodel) i Sanja Hrgović (Taliamodel) koje su za tu prigodu utjelovile maturantice, pogledajte u novom editorijalu OVDJEhttp://dnevnohr.com/Moda/unique-top-13-hrvatskih-dizajnera.html

tonio11
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 02.03.2010
Broj postova : 25
Reputacija Reputacija : 4
Godina imam : 46
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Angie čet svi 06, 2010 9:42 pm

moja prijateljica boji nekakvim šljokicama i različitim bojama traberice......bolje rečeno crta neke šare, nekad i nešto ušije po njima.....pa joj traperice izgledaju prekrasno i posebno smajlić

taman se sjetih...baš ću je pitat da mi napravi nešto s trapkama
Angie
Angie
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 2785
Reputacija Reputacija : 296
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty14 / 99914 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet svi 07, 2010 6:23 am

To ti je jednostavno

1. kupiš mislim simplicol farbu
2. kupiš i pola kile soli istog prizvođača (ja kupio u DM-u)
3. staviš veš za ofarbat u mašinu i po njemu pospeš fiksator i sol (veša između 1 i 2 kile) (fiksator ti je u kutiji sa farbom
4. pusti prati na osjetljivo i nakon cca 5 minuta u kutiju za prašak naliješ farbu i cca 1 litru vode
5. pustiš mašinu da odradi do kraja i onda odmah potom veš staviš na pranje i to je to
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet svi 04, 2012 9:54 pm

Mama mi je danas sašila krasnu cvjetnu haljinicu.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned svi 06, 2012 12:53 pm

Učim šit, sad sam si sašila topić. Very Happy

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass ned svi 06, 2012 12:57 pm

Moja sestrična je za vrijeme faksa išla na tečaj za šivanje i sad si tako šije neku odjeću, šalove i tako to
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty200 / 999200 / 999Prepravljanje, dizajniranje, šivanje, farbanje odjeće - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics