Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kurve i sponzoruše i slične njima

+32
Žužika
Chulpan
Purgy
The Guardian
bokaso1
Turrican
Hunnerkongen
Hell
AryMan
Ly
Stevo Largo
Teo
Iron Man
Amyicha
more29
Hrc@
tanuki
demo
goc
sunrise
eva kant
Prop
WEYLAND-YUTANI
Mr.Cooly
stidljiva ljubičica
FALKON 2
fosforica
diabolik.
House
mala_lutkica
THUNDER_DINIX
Neu
36 posters

Stranica 6 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty Re: Kurve i sponzoruše i slične njima

Postaj by Prop ned srp 12, 2009 9:28 pm

Ja sam davno u tome Laughing
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty108 / 999108 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty Re: Kurve i sponzoruše i slične njima

Postaj by goc ned srp 12, 2009 9:29 pm

bio sam i ja, nažalost ostavo se toga jao :netak:
sad krećem iznova!!
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty62 / 99962 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant ned srp 12, 2009 10:10 pm

goc je napisao/la:
što se tiče ovih mladih cura tzv. kurvica koje ne biraju puno, njih mi je žao. mislim da im zapravo fali samopoštovanja i samopouzdanja, pa iz ko zna kojih razloga pristaju na svašta.

da se nadovežem na ovo...
znate šta je rekla jedna cura odavde?
da bi htjela dečka koji ima dobar auto, koji bi ju vozio svagdje, vodio u shopping, plaćao sve - a onda bi mu onda 'dala'

17 godina joj je tek...
a sto ocekujes od curice kojoj su vjerojatno idoli nekakve manekenkice, a sama nema nekih vecih ambicija? mene to ne cudi.
eva kant
eva kant
Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty92 / 99992 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc ned srp 12, 2009 10:13 pm

ništ ne očekujem kad su sve takve!
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty62 / 99962 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pon srp 13, 2009 1:36 pm

nisu bas sve, al 99%

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty889 / 999889 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by mala_lutkica sri srp 15, 2009 9:39 pm

slažem se TD

mala_lutkica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova : 1282
Reputacija Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty97 / 99997 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by demo čet srp 16, 2009 6:04 am

goc je napisao/la:
što se tiče ovih mladih cura tzv. kurvica koje ne biraju puno, njih mi je žao. mislim da im zapravo fali samopoštovanja i samopouzdanja, pa iz ko zna kojih razloga pristaju na svašta.

da se nadovežem na ovo...
znate šta je rekla jedna cura odavde?
da bi htjela dečka koji ima dobar auto, koji bi ju vozio svagdje, vodio u shopping, plaćao sve - a onda bi mu onda 'dala'

17 godina joj je tek...
Nisam curica, niti mi je 17 godina.
demo
demo
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 12.07.2009
Broj postova : 112
Godina imam : 113
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty3 / 9993 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by stidljiva ljubičica čet srp 16, 2009 10:38 pm

danas idem na ispit u tramvaju blizu stoji cura/žena, čitam moju bilježnicu za ispit al upadne mi ona u oko, tj. njen outfit
jako kratka crna suknja, veliki dekolte, veliki kaiš, jako visoke natikače s petom, u kojima je poslije nespretno nabadala, dobre cvike, skupi sat, najnoviji mobitel, plava piturana kosa...
lipo je izgledala, a upala mi je u oči kako je sve to što nosi nefunkcionalno, i definitivno u tako nečemu nemožeš na faks, na posao...
a skupo
dakle,očito je bilo da ne ide na posao...četvrtak 10 sati ujutro...uputila se najvjerojatnije na kavu u Tkalču...
razmišljam...ako ne učim ujutro ili polažem ispit ili nešto radim...teško bi mi bilo naći prijateljicu za kavu jer mi sve također imaju obaveze radnim danom ujutro...osim u nekoj pauzi od učenja...a i onda vjerojatno ne bi nosila krpicu nego nešto jače, jer je u knjižnici jaka klima...te torbu veliku i knjige a ne onu za izlazak mini...i rijetki studenti nose onakav sat...

što mislite, je li cura/žena na godišnjem ili ne radi?
ako ne radi odakle joj tako skupa oprema?
na koji način ti ljudi to žive, jesu li zadovoljni tako?

stidljiva ljubičica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova : 2036
Reputacija Reputacija : 81
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty92 / 99992 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet srp 17, 2009 5:38 am

stidljiva ljubičica je napisao/la:danas idem na ispit u tramvaju blizu stoji cura/žena, čitam moju bilježnicu za ispit al upadne mi ona u oko, tj. njen outfit

ti si očito malo ljubomorna na atraktivni izgled cure i donosiš krive zakljućke!
To što se vozi u trmvaju navodi na zakljućak da nije bogata, ali navodi na zakljućak da želi biti neovisna!
za procjenu nakita i satova treba ipak biti stućan i stvari pogledati iz blizine! Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by demo pet srp 17, 2009 5:44 am

mozda joj roditelji sa selendre financiraju fakultet ili nesto slicno. S druge strane, moze biti i da je na godisnjem.
demo
demo
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 12.07.2009
Broj postova : 112
Godina imam : 113
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty3 / 9993 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet srp 17, 2009 6:03 am

demo je napisao/la:mozda joj roditelji sa selendre financiraju fakultet ili nesto slicno. S druge strane, moze biti i da je na godisnjem.
sve to stoji, ali činjenica je da je ostvarilasvoju namjeru, jer upala je u oko, i sada o njoj pišemo na ovom forumu/
pitanje je zašto?
ljubičica je iznjela nekakve postavke!
atraktivno izgleda!
što stoji
Skupo je "opremljena"
što ne stoji!
vrijeme izlaska u takvoj toaleti neprimjereno!
što stoji!
loše hodanje u takvoj obući!
stoji!
sve se svodi na zakljućak da je cura jeftina prostitutka i izlazi na "na posao"
Međutim nemora biti-život donosi priče, pa je moguće da se ženskoj pokvario auto i mora na posao tramvajem!
Donošenje zakljućaka na osnovu nepotpunih podataka, je velika greška čovjećanstva, općenito u svim područjima!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hrc@ pet srp 17, 2009 8:26 am

ne volim ovakve zene
Hrc@
Hrc@
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 16.07.2009
Broj postova : 116
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by more29 pon srp 20, 2009 9:08 am

stidljiva ljubičica je napisao/la:danas idem na ispit u tramvaju blizu stoji cura/žena, čitam moju bilježnicu za ispit al upadne mi ona u oko, tj. njen outfit
jako kratka crna suknja, veliki dekolte, veliki kaiš, jako visoke natikače s petom, u kojima je poslije nespretno nabadala, dobre cvike, skupi sat, najnoviji mobitel, plava piturana kosa...
lipo je izgledala, a upala mi je u oči kako je sve to što nosi nefunkcionalno, i definitivno u tako nečemu nemožeš na faks, na posao...
a skupo
dakle,očito je bilo da ne ide na posao...četvrtak 10 sati ujutro...uputila se najvjerojatnije na kavu u Tkalču...
razmišljam...ako ne učim ujutro ili polažem ispit ili nešto radim...teško bi mi bilo naći prijateljicu za kavu jer mi sve također imaju obaveze radnim danom ujutro...osim u nekoj pauzi od učenja...a i onda vjerojatno ne bi nosila krpicu nego nešto jače, jer je u knjižnici jaka klima...te torbu veliku i knjige a ne onu za izlazak mini...i rijetki studenti nose onakav sat...

kamo je točno išla?
ako je vidiš javi mi na pp dadaa

ma mislim da ima dosta takvih ženskica ..koje se daju za pare
meni su draže one koje mi daju đabe.... :shock: dadaa
more29
more29
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 19.07.2009
Broj postova : 70
Reputacija Reputacija : 4
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sri stu 11, 2009 10:45 pm

takve najmanje volim. nemam ništa protiv njih, al mi nije jasno kako mogu tako ne moralno živjeti. u mojoj zgradi ima jedna cura. inače priča kak je ona dobra i kako se s nikim nebi hmmm znamo šta. a cijeli kvart cijeli grad ma svi bruje o tome kako se ona za 100 kn. naime jednom je do susjeda (mog rođaka) došlo to. i to ne bilo kako. došao mu je lik i pitao ga pred ženom dal bi da on njemu sredi malu za 100 kn i veli ovaj nikada ne bih prevario ženu ali sad me zanima o kome se radi i ovaj njemu kaže di živi i ime mu kaže, a s obzirom da je ona jedina u mojoj zgradi s tim imenom i u mojoj ulici s tim imenom, nema se šta pitat da nije neko nju zamijenio s nekim. i tako je taj rođak došao kod nas i to ispričao ne vjerujem da bi se zakleo s djecom da nije istina. a i ona se sama oblači kao kurva i izgleda tako. mah. odbojne su mi takve žena. ima i jedna žena od ujakovog frenda mama. ona je inače isto to. sam šta ona vara muža s dečkom. mislim stvarno ima dvoje djece, a to radi. nije mi ni malo jasna. tako da sada tu kćerku starriji brat odgaja. i ima jake odgojne mjere. mislim da ona nikada neće biti to šta je mama. i nikada ali nikada neću voljeti takve žene.
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty113 / 999113 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty Osječka Maja Morales - buhahahhahaha

Postaj by Neu pet svi 27, 2011 4:31 pm

http://novatv.hr/clanak/redcarpettrashdeluxe/video-upoznajte-osjecku-maju-morales.html

ahahahahahha, jbt. ovo još nisam vidjela. poslušaj ti šta ta priča. izgubi se u pol rečenice.

Very Happy

stavite na 2:09, hahahahhahahhaha klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje koji mozak lega Laughing

i stavi na 3: 23 Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty999 / 999999 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man pet svi 27, 2011 4:49 pm

pa šta je sa njom Laughing

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty336 / 999336 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet svi 27, 2011 4:54 pm

ahahahhaha,ovako se nisam dugo nasmijala. ovom videu se samo možeš rugat, posebice na ovim minuticama koje sam ja istaknula klanjanje

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty999 / 999999 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet svi 27, 2011 4:56 pm

jebeno Laughing

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty889 / 999889 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet svi 27, 2011 5:48 pm

rekla je da joj cure zavide, zapravo ne shvaća da je čuno gledaju zato jer redi budalu od sebe Laughing

Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo pet svi 27, 2011 6:02 pm

veli ovaj njezin lik... U zadnje vrijeme je postala poznata i slavna bravo

svašta majka rodi al pare nikad kao
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty20 / 99920 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet svi 27, 2011 7:46 pm

u Hrvatskoj pametni mogu postati slavni samo u inozemstvu
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ly pet svi 27, 2011 8:25 pm

Ma to ne nakvarcani blajhani lik, nije žensko. ako dobro vidim, vilica je pod kutem od 90 stupnjeva.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty61 / 99961 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha pet svi 27, 2011 9:31 pm

kako je glupa isuseeee ahahahahahahaha ja ne vjerujemmm hahahaha
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty113 / 999113 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan pet svi 27, 2011 10:29 pm

buahahahha...ajme meni nije mi dobro!! ovaj dečko mal predoslovno shvaća onu 'rupa je rupa' Very Happy ma u biti i on je glup neki. a kak pjeva majko mila. samo što se bojim da će stvarno snimit pjesmu jer danas nije nemoguće napravit dobar glas i iz nekog najlošijeg. evo, usporedbe radi, naša cica kaubojka: uživo (aaaa, krešti!!) i studijska verzija (ma gle, čak i nije tak iritantno).
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Započeo/la tema :
Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty405 / 999405 / 999Kurve i sponzoruše i slične njima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub svi 28, 2011 6:43 am

Laughing preloše

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

[Vrh]

- Similar topics