Johnny Depp
+14
m
Tidy_Zlocesta
shakti
Neukrotivi pastuh
Amyicha
evitaa
mala_lutkica
Mass
Arkannen
Angie
House
Iron Man
wjewerica
Neu
18 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Johnny Depp
Johnny Depp: Ćevapi su pomogli da pobijedim gripu
Johhny Depp otkrio je kako mu je smiješno što ga se smatra seks simbolom, kako voli rakiju i kako je njegova filozofija 'sve je to pi*kin dim'.
U intervjuu za Alo Johnny Depp, glavni gost međunarodnog filmskog festivala Kustendorf u organizaciji Emira Kusturice, otkrio je kako bi se lako uklopio u balkanski mentalitet. Nakon boravka u Srbiji izjavio je kako je dduševljen rakijom i šljivovicom, a čevapčiće je prepoznao kao pravi lijek.
"Imao sam puno sreće doći u Srbiju još 1992. godine i ispričaću vam šta mi se tada dogodilo. Jako sam se razbolio, dobio sam neku gripu i Emirovi roditelji Senka i Murat su brinuli o meni. Pomogli su mi da ozdravim i još tada sam upamtio ćevapčiće. Kada su mi ih dali, bili su kao lijek za mene i odjednom sam ozdravio.", posvjedočio je Depp koji je na pitanje zna li što opsovati na srpskom odgovorio:
"Emir i ja imamo jednu životnu filozofiju koja glasi: 'Sve je to pi*kin dim.'
Depp, koji će glumiti u novom filmu Emira Kusturice o meksičkom revolucionaru Panchu Villi, otkrio je i kako se nada da ga Kusturica neće otpustiti prije nego počne snimanje filma.
Depp je rekao i kako mu je smiješno što ga se smatra seks simbolom.
Izvor:net.hr
Johhny Depp otkrio je kako mu je smiješno što ga se smatra seks simbolom, kako voli rakiju i kako je njegova filozofija 'sve je to pi*kin dim'.
U intervjuu za Alo Johnny Depp, glavni gost međunarodnog filmskog festivala Kustendorf u organizaciji Emira Kusturice, otkrio je kako bi se lako uklopio u balkanski mentalitet. Nakon boravka u Srbiji izjavio je kako je dduševljen rakijom i šljivovicom, a čevapčiće je prepoznao kao pravi lijek.
"Imao sam puno sreće doći u Srbiju još 1992. godine i ispričaću vam šta mi se tada dogodilo. Jako sam se razbolio, dobio sam neku gripu i Emirovi roditelji Senka i Murat su brinuli o meni. Pomogli su mi da ozdravim i još tada sam upamtio ćevapčiće. Kada su mi ih dali, bili su kao lijek za mene i odjednom sam ozdravio.", posvjedočio je Depp koji je na pitanje zna li što opsovati na srpskom odgovorio:
"Emir i ja imamo jednu životnu filozofiju koja glasi: 'Sve je to pi*kin dim.'
Depp, koji će glumiti u novom filmu Emira Kusturice o meksičkom revolucionaru Panchu Villi, otkrio je i kako se nada da ga Kusturica neće otpustiti prije nego počne snimanje filma.
Depp je rekao i kako mu je smiješno što ga se smatra seks simbolom.
Izvor:net.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Johnny Depp je genijalac. Kao glumac i kao ovisnik o chatu
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
shakti- Junior
- Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija : 61
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Izgleda da se jedino tebi i meni sviđa Depp , Shakti .Osim ovog najdraži , ostalo potpisujem i rep+
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
ma on je baš lik, spaljen je, dobro glumi, zanimljivoga je gledat ne samo zbog glume već i zbog specifične figure. uvijek je neka "maskota" u filmovima.
Započeo/la tema :
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Obozavam ih <3
Johnny Depp-Jack Sparrow
Johnny Depp-Jack Sparrow
Tidy_Zlocesta- Junior
- Registriran/a : 29.12.2009
Broj postova : 591
Reputacija : 114
Godina imam : 136
Započeo/la tema :
Jack Sparrow - Disney ga nije volio
Johnny Depp stvorio je lik popularnog otkačenog pirata, no studio Disney je bio krajnje sumnjičav prema seksualnoj orijentaciji Jacka Sparrowa!
Johnny Depp je konačno otkrio kako su njegov lik Jacka Sparrowa umalo ubili - producenti! Nezaboravni lik neobičnog 'pirata s Kariba' Depp je odglumio nadahnut Zekoslavom Mrkvom, a studio Disney je od početka mrzio taj lik. Nije ni čudno - uložili su 140 milijuna dolara u filma, a za glavnog junaka su umjesto muževnog tipa dobili heroja queer populacije!
Čelnik Disneya Michael Eisner čak je izjavio da Sparrow 'uništava film', a ostali producenti su se počeli pitati: 'Je li kapetan Jack pijanica ili gay?' Na kraju je Depp jednom ženi iz Disneya u šali objavio: 'Zar niste znali da su svi moji likovi homoseksualci?' To je samo povećalo nervozu u Disneyu, ali na kraju im se sve isplatilo: 'Pirati s Kariba' su postali hit i početak uspješnog serijala! Pouka priča je jednostavna - vjerujte Johnnyju Deppu kada radi!
Izvor:filmski.net
Johnny Depp stvorio je lik popularnog otkačenog pirata, no studio Disney je bio krajnje sumnjičav prema seksualnoj orijentaciji Jacka Sparrowa!
Johnny Depp je konačno otkrio kako su njegov lik Jacka Sparrowa umalo ubili - producenti! Nezaboravni lik neobičnog 'pirata s Kariba' Depp je odglumio nadahnut Zekoslavom Mrkvom, a studio Disney je od početka mrzio taj lik. Nije ni čudno - uložili su 140 milijuna dolara u filma, a za glavnog junaka su umjesto muževnog tipa dobili heroja queer populacije!
Čelnik Disneya Michael Eisner čak je izjavio da Sparrow 'uništava film', a ostali producenti su se počeli pitati: 'Je li kapetan Jack pijanica ili gay?' Na kraju je Depp jednom ženi iz Disneya u šali objavio: 'Zar niste znali da su svi moji likovi homoseksualci?' To je samo povećalo nervozu u Disneyu, ali na kraju im se sve isplatilo: 'Pirati s Kariba' su postali hit i početak uspješnog serijala! Pouka priča je jednostavna - vjerujte Johnnyju Deppu kada radi!
Izvor:filmski.net
Započeo/la tema :
dobra glumac , pogotovo mi se sviđaju njegove uloge u Timovim filmovima
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Filmovi koje očekujemo s Deppom
Dark Shadows
2011 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011 The Rum Diary
2011 Rango
2010 The Tourist
Dark Shadows
2011 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011 The Rum Diary
2011 Rango
2010 The Tourist
Započeo/la tema :
Meni najdrazi glumac , snazne karizme i veoma zgodan.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Johnny Depp danas slavi 50. rođoš, pa sretan mu bio!
Započeo/la tema :
dobro se drzi
Jørgen- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija : 63
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Najjači mi je bio u pirates of the caribbean onako uvijek pijan od ruma... oni pokreti haha.. koji kralj
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Dobar glumac,a još bolje izgleda
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482