Gel za nokte, geliranje nokti
+8
Seo
evitaa
Amyicha
vili
Lucya
fosforica
mala_lutkica
Love
12 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Gel za nokte, geliranje nokti
Draga Evitaa,
pa nismo ovdje uvijek da bi raspravljali o problemima, a nije ovo niti neki problem, nego jednostavno druženje uz razmjenu iskustava, moj profesor književnosti je jednom davno u srednjoj školi rekao da pravi muškarac prvo gleda ženske ruke, pa tek onda sve ostalo, vjeruj mi da ruke dosta govore o karakteru osobe, poslu kojim se bavi i drugim stvarima , naročito nakon geliranja i stavljanja umjetnih noktiju
pa nismo ovdje uvijek da bi raspravljali o problemima, a nije ovo niti neki problem, nego jednostavno druženje uz razmjenu iskustava, moj profesor književnosti je jednom davno u srednjoj školi rekao da pravi muškarac prvo gleda ženske ruke, pa tek onda sve ostalo, vjeruj mi da ruke dosta govore o karakteru osobe, poslu kojim se bavi i drugim stvarima , naročito nakon geliranja i stavljanja umjetnih noktiju
vili- Nevina dušica
- Registriran/a : 22.10.2010
Broj postova : 43
Reputacija : 3
Godina imam : 53
Započeo/la tema :
O da, skoro zaboravih, godine nemaju nikakve veze s razmišljanjima i primjećivanjima detalja i stvari koje nas okružuju, evo ti si si npr. dala truda sudjelovati u mom "problemu", hvala ti na tome
vili- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Istina nije baš neka muška tema, ali Bože moj pa svatko ima svoj ukus o topicima
Seo- Nevina dušica
- Registriran/a : 11.10.2011
Broj postova : 6
Reputacija : 0
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
vili je napisao/la:O da, skoro zaboravih, godine nemaju nikakve veze s razmišljanjima i primjećivanjima detalja i stvari koje nas okružuju, evo ti si si npr. dala truda sudjelovati u mom "problemu", hvala ti na tome
Ne trebas zahvaljivati.Bila mi je cast dati doprinos temi.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
meni se ne dopadaju umjetni nokti
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Nadam se da ću i ja tebi jednom pomoćievitaa je napisao/la:
Ne trebas zahvaljivati.Bila mi je cast dati doprinos temi.
vili- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Meni su isto O.K. sve vrste uljepšavanja na ženama pa zašto ne i geliranje noktiju i umjetni nokti, pa nije to perika ili plastična operacija
Psi- Nevina dušica
- Registriran/a : 06.08.2011
Broj postova : 75
Reputacija : 23
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
vili je napisao/la:O da, skoro zaboravih, godine nemaju nikakve veze s razmišljanjima i primjećivanjima detalja i stvari koje nas okružuju, evo ti si si npr. dala truda sudjelovati u mom "problemu", hvala ti na tome
Dragi vili,isto kao i nacin izrazavanja , obracanja , pisanjana...
npr.najcesce je jedinstven i vrlo prepoznatljiv
a tim vise ako ga susrecemo svakodnevno
Seo je napisao/la:Istina nije baš neka muška tema, ali Bože moj pa svatko ima svoj ukus o topicima
Ti si treci brat blizanac?
Jesam , naravmo .I ne zbog noktiju vec upravo zbog tih detalja koji nas
okruzuju. Valjda zahvaljujuci godinama, iskustvu.
Zanimljivo da mi skreces pozornost na to a samom
ti je promakla poanta.
evitaa- Simpica pipica
Započeo/la tema :
Draga evitaa, nije mi ništa promaklo, malo mi je krivo što se ništa nije dogodilo sa mojom temom ali nema veze, drugi put ću smisliti nešto za šire narodne mase
Lijepi ti pozdrav šaljem
Lijepi ti pozdrav šaljem
vili- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Psi je napisao/la:Meni su isto O.K. sve vrste uljepšavanja na ženama pa zašto ne i geliranje noktiju i umjetni nokti, pa nije to perika ili plastična operacija
svaka čast
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
vili je napisao/la:Draga evitaa, nije mi ništa promaklo, malo mi je krivo što se ništa nije dogodilo sa mojom temom ali nema veze, drugi put ću smisliti nešto za šire narodne mase
Lijepi ti pozdrav šaljem
Prvo tema o noktima postoji.Oces geliranim, crtanim, prirodnim , kakvim god
a sto je zapravo poanta tvoje teme jos nisam uspjela shvatiti
evitaa- Simpica pipica
Započeo/la tema :
Na koncu konca, nakon svega ovdje viđenog i napisanog nisam niti ja shvatio, da sam znao da postoji tema otišao bi na nju
vili- Nevina dušica
Započeo/la tema :
love što kažeš
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
lajkam,obožavam šljoke
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
evo i moje kolekcije, love, sviđaju ti se?
GELOVI ZA NOKTE:
Ovi su s krupnim šljokicama
GELOVI ZA NOKTE:
Ovi su s krupnim šljokicama
Započeo/la tema :
Meni se svidaju
marina0903- Nevina dušica
- Registriran/a : 11.03.2013
Broj postova : 47
Reputacija : 20
Započeo/la tema :
Stavi i ti slikice svojih gelova, imaš?
Započeo/la tema :
Imam, ali ni priblizno toliko kao ti.. Ja sam ti krenula radit nokte i ucit se, sa 5stars gelovima, ako si cula za njih, ako nisi nema veze jer su big shit
Otkad sam se preselila u Budimpestu, uzimam Crystal Nails gelove, i ne da sam zadovoljna nego nemam rijeci s kojom da ti opisem kako su to dobri i kvalitetni gelovi. Tek nedavno sam krenula kupovati tamo i vise sam se bazirala na kupnji akrila, jer mi je ta tehnika jako zanimljiva i puno brza od rada s gelovima jer ne zahtjeva lampu i dosta je lagano za raditi, a i nokti izgledaju puno ljepse. Tako da sto se tice gelova, imam ono osnovno, a u akril planiram investirat u buducnosti jos puno Primjetila sam da nema nikakva tema o akrilu, ali pretpostavljam da znas o cemu pricam?
Otkad sam se preselila u Budimpestu, uzimam Crystal Nails gelove, i ne da sam zadovoljna nego nemam rijeci s kojom da ti opisem kako su to dobri i kvalitetni gelovi. Tek nedavno sam krenula kupovati tamo i vise sam se bazirala na kupnji akrila, jer mi je ta tehnika jako zanimljiva i puno brza od rada s gelovima jer ne zahtjeva lampu i dosta je lagano za raditi, a i nokti izgledaju puno ljepse. Tako da sto se tice gelova, imam ono osnovno, a u akril planiram investirat u buducnosti jos puno Primjetila sam da nema nikakva tema o akrilu, ali pretpostavljam da znas o cemu pricam?
Započeo/la tema :
Nisam upućena u akril, tako da, evo ti prilike, otvori topic i uputi nas.
I jedva čekam vidjeti tvoje gelove i akril.
I jedva čekam vidjeti tvoje gelove i akril.
Započeo/la tema :
A znaci mogu otvorit temu.. JUHUUUUUUUUUUUUUUUU ))
Započeo/la tema :
možeš, možeš
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Gel manikure izazivaju rak kože?
Žene bi u velikom luku trebale izbjegavati učestalu gel-manikuru zbog velikog rizika od staničnih oštećenja koje uzrokuju UV lampe.
Njihov je učinak sličan razornom učinku solarija na kožu. Klijentice često ne znaju kakvom se zračenju izlažu, a stručnjaci savjetuju da bi bilo dobro prije svakog tretmana, ako ga već radite, nanijeti kremu s visokim zaštitnim faktorom, te manikuru raditi samo u posebnim prilikama. Isto tako, gel na noktima ne bi trebale držati dugo zbog mogućnosti razvoja svakojakih infekcija i gljivica, ali i zbog tanjenja i listanja nokta, piše Daily Mail. Štetnosti pridonose i kemikalije koje se koriste u tretmanima manikure, ali i kod skidanja slojeva gelova i laka...
Do uzročno posljedične veze raka i manikiranja gelom došli su znanstvenici sa sveučilišta New York koji su analizirali slučajeve raka kože na rukama kod žena u 20-im i 30-im godinama bez ikakve genetske predispozicije za melanom, a koje su redovito odlazile na manikuru gelom.
izvor: večernji,hr
što mislite jel ovo istina?
Žene bi u velikom luku trebale izbjegavati učestalu gel-manikuru zbog velikog rizika od staničnih oštećenja koje uzrokuju UV lampe.
Njihov je učinak sličan razornom učinku solarija na kožu. Klijentice često ne znaju kakvom se zračenju izlažu, a stručnjaci savjetuju da bi bilo dobro prije svakog tretmana, ako ga već radite, nanijeti kremu s visokim zaštitnim faktorom, te manikuru raditi samo u posebnim prilikama. Isto tako, gel na noktima ne bi trebale držati dugo zbog mogućnosti razvoja svakojakih infekcija i gljivica, ali i zbog tanjenja i listanja nokta, piše Daily Mail. Štetnosti pridonose i kemikalije koje se koriste u tretmanima manikure, ali i kod skidanja slojeva gelova i laka...
Do uzročno posljedične veze raka i manikiranja gelom došli su znanstvenici sa sveučilišta New York koji su analizirali slučajeve raka kože na rukama kod žena u 20-im i 30-im godinama bez ikakve genetske predispozicije za melanom, a koje su redovito odlazile na manikuru gelom.
izvor: večernji,hr
što mislite jel ovo istina?
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Kratki vs dugi nokti?
» Naljepnice za nokte
» Slike dekoracija noktiju koji se vama sviđaju
» Ukrasi za nokte