Četkice za zube
+9
Amyicha
Mary
Melinda
mala_lutkica
Love
Neu
THUNDER_DINIX
goc
Hitman
13 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Četkica za zube
Kakvu imate?
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Re: Četkice za zube
najobicniju
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Četkice za zube
koliko često ih mjenjate?
imate li obicne ili na baterije?
imate li obicne ili na baterije?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
običnu četkicu imam,pa kad mi se ova izliže onda kupim novu. nikakvuz specijalnu,najobičniju
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
imam obicnu, sad mi je bas osla moram novu kupit
Započeo/la tema :
mjenjam svaka 2 mj,baš ima fora oblika i boja
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
meni su one elektirčne četkice baš bezeveze i ne znam kako netko može s njima prat zube uopče
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:običnu četkicu imam,pa kad mi se ova izliže onda kupim novu. nikakvuz specijalnu,najobičniju
također
mala_lutkica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova : 1282
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Četkica za zube treba biti mekana
Umjesto zubnog konca, gdje god je moguće, koristi međuzubnu četkicu
Pogledaj video i saznaj kako izgleda dobra četkica za zube, koju trebaš mijenjati svaka dva do tri mjeseca. Kako se koristi međuzubna četkica i kako nepravilnom upotrebom zubnog konca možeš ozljediti zubno meso te o čemu trebaš razmišljati pri odabiru zubne paste otkriva ti dr. Ivana Cekić
Doktorica stomatologije Ivana Cekić, instruktorica iTOP-a, individualnog pristupa oralnoj higijeni kojem je cilj spriječiti pojavu karijesa i parodontitisa, kaže da su za pravilnu zubnu higijenu potrebne četkica za zube i međuzubna četkica te dobra tehnika četkanja. Nepravilnim četkanjem, upozorava, mogu se oštetiti tvrda i meka zubna tkiva.
"Idealna četkica za zube ima puno mekanih vlakana i malu glavu, kako bi se lako dosegnuli svi dijelovi zubnog luka. Trebala bi trajati tri mjeseca, a ako joj se vlakna rastvore već za mjesec dana - to je znak da prilikom pranja četkicom prejako pritišćemo zube.
Međuzubnu četkicu trebali bismo koristiti umjesto zubnog konca, gdje god je to moguće, jer se nepravilnim korištenjem konca lako može oštetiti zubno meso", kaže dr. Ivana Cekić.
Zubni konac se ipak preporučuje za one prostore među zubima u koje ne može ući ni najmanja međuzubna četkica.
Pored tih osnovnih sredstava za oralnu higijenu, kaže stomatologinja, zubnu pastu koristimo samo kao pomoćno sredstvo, jer uz pravilnu tehniku četkanja i korištenje međuzubne četkice, ona ni nije nužna.
Izvor:zdravakrava.hr
Umjesto zubnog konca, gdje god je moguće, koristi međuzubnu četkicu
Pogledaj video i saznaj kako izgleda dobra četkica za zube, koju trebaš mijenjati svaka dva do tri mjeseca. Kako se koristi međuzubna četkica i kako nepravilnom upotrebom zubnog konca možeš ozljediti zubno meso te o čemu trebaš razmišljati pri odabiru zubne paste otkriva ti dr. Ivana Cekić
Doktorica stomatologije Ivana Cekić, instruktorica iTOP-a, individualnog pristupa oralnoj higijeni kojem je cilj spriječiti pojavu karijesa i parodontitisa, kaže da su za pravilnu zubnu higijenu potrebne četkica za zube i međuzubna četkica te dobra tehnika četkanja. Nepravilnim četkanjem, upozorava, mogu se oštetiti tvrda i meka zubna tkiva.
"Idealna četkica za zube ima puno mekanih vlakana i malu glavu, kako bi se lako dosegnuli svi dijelovi zubnog luka. Trebala bi trajati tri mjeseca, a ako joj se vlakna rastvore već za mjesec dana - to je znak da prilikom pranja četkicom prejako pritišćemo zube.
Međuzubnu četkicu trebali bismo koristiti umjesto zubnog konca, gdje god je to moguće, jer se nepravilnim korištenjem konca lako može oštetiti zubno meso", kaže dr. Ivana Cekić.
Zubni konac se ipak preporučuje za one prostore među zubima u koje ne može ući ni najmanja međuzubna četkica.
Pored tih osnovnih sredstava za oralnu higijenu, kaže stomatologinja, zubnu pastu koristimo samo kao pomoćno sredstvo, jer uz pravilnu tehniku četkanja i korištenje međuzubne četkice, ona ni nije nužna.
Izvor:zdravakrava.hr
Započeo/la tema :
imam neku jednostavnu, koja je ful savitljiva u vratu i to me živcira ne volim neke posebne četkice, one obične bez ikakvih dodatnih guma su mi najbolje!
Melinda- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 1605
Reputacija : 223
Započeo/la tema :
Aquafresh
Mary- Nevina dušica
- Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 225
Reputacija : 21
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
Melinda je napisao/la:imam neku jednostavnu, koja je ful savitljiva u vratu i to me živcira ne volim neke posebne četkice, one obične bez ikakvih dodatnih guma su mi najbolje!
e takvu ja imam šta nema niš dodatno, i još šta je najbolje ljubičasta je ma odlična je četkica. volim ju
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
boja je najbitnija ha?
moja je plava
moja je plava
Započeo/la tema :
oooo da pa ne mogu s bilo kakvom četkicom prat zube. moji zubi vole da je četkica ljubičasta
Započeo/la tema :
Zakaj ne otvorite temu, kakav fen za kosu imate? Ili, kakav kalodont koristite, ili koliko četki za kosu imate i kolko ju često češljate.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
eee vidiš dobra ideja pa otvori ti to je tebi palo na pamet ne nama
Započeo/la tema :
ponosni purger je napisao/la:Zakaj ne otvorite temu, kakav fen za kosu imate? Ili, kakav kalodont koristite, ili koliko četki za kosu imate i kolko ju često češljate.
ma ti se šališ...
Započeo/la tema :
Ne.
Smrtno sam ozbiljan.
Smrtno sam ozbiljan.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Obicnu cetkicu koju menjam cesto.... (u Metrou ima kupiti za smesne pare....).
Stvarno sto kaze Neukrotiva ne razumem zbog cega elektricna cetkica..... (Mozda jedino za invalidne osobe ....). Zdrav covek moze da opere zube bez elektrike.....
Stvarno sto kaze Neukrotiva ne razumem zbog cega elektricna cetkica..... (Mozda jedino za invalidne osobe ....). Zdrav covek moze da opere zube bez elektrike.....
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
ja sada imam neku novu. pošto imam aparatić, a mama i sama zna koliko sam preljena da bi nešto radila. kupila mi je onu na baterije šta ide u krug i onda ju ja samo pomičem, a ona pere normalno onako kako mi je objasnila teta ortodontica xD. i prezakon je četkica, ima na sebi malu sirenu i rozo-plava je. i to one baby boje ahhaah xD
Započeo/la tema :
Eeeeee, moja Amy, pa zar se to istice........ A sta ako ovo gleda neki potencialni dragi........
Jesi ti cula za marketing......? Pa moras da poradis na tome.......
Jesi ti cula za marketing......? Pa moras da poradis na tome.......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ahahahhahahahaha ma koda je važno ko gleda. morala sam se pohvaliti ahahahahaha xD
Započeo/la tema :
Ja četkice za zube mjenjam svaka tri mjeseca pretežno, su to Colgate četkice za zube. Zubnu svilu također koristim.
Naveče si još usta isperem sa antiseptičkim tonikom usta da pobijem ostalu gamad koja je preživjela pranje zuba
Naveče si još usta isperem sa antiseptičkim tonikom usta da pobijem ostalu gamad koja je preživjela pranje zuba
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Aaaaaa Teo, pa ti stvarno tamanis tu gamad........ Pazi da te ne optuze za genocid nad bakterijama............
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Amyicha je napisao/la: ahahahhahahahaha ma koda je važno ko gleda. morala sam se pohvaliti ahahahahaha xD
Amy, pa bas o hvaljenju je rec........ Moras se vise hvaliti i ne spominjati lenjost........ To se zove marketing........ Seti se onih pljackasa iz Top-Shopa i kupovine iz fotelje, mnogo mozes da naucis od njih...........
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.