Brzina?
+18
Purgy
SAS
goc
Ive
KaTe
Hunnerkongen
Hell
Mass
House
Neu
Dedli Minđa
THUNDER_DINIX
m
Shtiriputanac
Love
diabolik.
Mr.Cooly
FALKON 2
22 posters
Stranica 6 / 6.
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Brzina?
Love je napisao/la: koliko uopče traktor ide brzo?
ovi novi,malo bolji i do 60kmhTHUNDER_DINIX je napisao/la:30 km/h
čak i pre brzo,morali bi kočit u krivinamaskofik je napisao/la:Love je napisao/la: koliko uopče traktor ide brzo?
Dovoljno brzo za ova dva trkača
Gost- Gost
60? majke ti pa ide vise od Gilera Runnera
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
čoeče,svaka čast
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
160km/h,moj novi rekord
Započeo/la tema :
ma kaki,to turbo dizel di crveno hehe
Započeo/la tema :
dobra si!Love je napisao/la:160km/h,moj novi rekord
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
A je lako je voziti ravno na autcesti kojem je ograničenje 130km/h pa stisni kolko ide kazaljka na satu, no veći je gušt se voziti na autocesti di piše umijesto 130km/h, 110km/h zbog jačih zavoja a ono voziš se 150km/h i fino se svojim tijelom naginješ u stranu držeći se za volan ! Neopisivo iskustvo uz niskoprofilne gume i sportskog ovijesa.
SAS- Junior
- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija : 154
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:Dali volite brzu vožnju, dali se bojite te iste vožnje ili šta mislite o ljudima koji vole i voze brzo..........
da vas čujem , misli na sunce......
Volim brzu voznju i kada sam sam u autu onda se brzo vozim, al ne vozim se bez mozga jer ako vidim da se ne mogu negdje ubaciti onda usporim, divlji sam za volanom, da, ali u granicama normale koliko toliko, druga je stvar kada netko ne zna voziti i jos k tome vozi bez mozga, e to je onda problematicna osoba, ali ako netko vozi brzo i zna voziti onda to nije toliki problem, a kada pogledate nisu samo brzi vozaci u saobracajkama nego i spori, tako da, ja kazem: ako ti se treba nekaj dogoditi, dogoditi ce se iovako ionako i ti tu ne mozes nista.
Gost- Gost
Spori vozači su opasni koliko i brzi, pritom mislim na vozače koji voze ispod ograničenja i do 10-15km/h na otvorenoj cesti pritom opet nemislim na autocestu već na ove obične stare brze ceste. Zašto ?
Baš zato kaj ovi koji voze i prema ograničenju i 10km/h iznad ograničenja što je razlika i do 20km/h njih provociraju da ih se pretjeca. I onda svi redom od prosječnih vozača pizde kak tak sporo vozi, a uvijeti su odlični da negovorim za one kaj voze i do 20km/h brže nego na znaku jer pozna cestu ko svoj džep.
Baš zato kaj ovi koji voze i prema ograničenju i 10km/h iznad ograničenja što je razlika i do 20km/h njih provociraju da ih se pretjeca. I onda svi redom od prosječnih vozača pizde kak tak sporo vozi, a uvijeti su odlični da negovorim za one kaj voze i do 20km/h brže nego na znaku jer pozna cestu ko svoj džep.
SAS- Junior
Započeo/la tema :
meni je najjace kada mi se u dvije od dvije trake voze 2 penzica po ogranicenju i nemres proc nikako, jednom sam tako pitao lika na kraju na semaforu zakaj se ne makne u drugu traku da ljudi mogu proc a on meni odgovori: ako se ja vozim po propisima onda ce i oni , ja osto u soku, reko gospon vi se vozite 10 ispod max ogranicenja, a on mi odgovori, sigurnost je sigurnost i onda sam ga morao bezobrano sterat u picku maternu radi takvog ponasanja, jer je to cisto provociranje vozaca i bezobrazlukSAS je napisao/la:Spori vozači su opasni koliko i brzi, pritom mislim na vozače koji voze ispod ograničenja i do 10-15km/h na otvorenoj cesti pritom opet nemislim na autocestu već na ove obične stare brze ceste. Zašto ?
Gost- Gost
Izlazio si van na semaforu jer se netko vozio 70, a ne 80?
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
spaljo je napisao/la:
meni je najjace kada mi se u dvije od dvije trake voze 2 penzica po ogranicenju i nemres proc nikako, jednom sam tako pitao lika na kraju na semaforu zakaj se ne makne u drugu traku da ljudi mogu proc a on meni odgovori: ako se ja vozim po propisima onda ce i oni , ja osto u soku, reko gospon vi se vozite 10 ispod max ogranicenja, a on mi odgovori, sigurnost je sigurnost i onda sam ga morao bezobrano sterat u picku maternu radi takvog ponasanja, jer je to cisto provociranje vozaca i bezobrazluk
Ma trebao si mu reći ne gospon ovdje se neradi o sigrunosti, već nesigurnosti u svoje vozačke sposobnosti inače nebi vozili ispod ograničenja u idealnim uvijetima.
I tada prasneš u smijeh !
Ja vozim ispod ograničenja samo u dva uvijeta
1. Loši uvijeti na cesti jaka kiša, snijeg, poledica, poveći u vozilu/prikolici teret bla bla
2. Kada znam da će u to vrijeme biti radara za mijerenje brzina onda usporim namjerno i do 10km/h ispod ograničenja. Opet iz dva razlgoa da se sprdakam policajcima i drugi je da spasim nevine duše iza sebe jer i oni moraju kočiti zbog moje sporije vožnje i zbog sebe da nedobe račun.
SAS- Junior
Započeo/la tema :
Purgy je napisao/la:Izlazio si van na semaforu jer se netko vozio 70, a ne 80?
ne nego je netko vozio 40 a ogranicenje je bilo 60 a ulica je dvosmjerna sa po dvije trake, i nisam izasao van nego sam spustio sajbu i potrubio mu da spusti svoju.
Pa u ta 2 uvjeta se svi vozimo sporije ja po zg-u tocno znam di su uvijek i tu uvijek spustim brzinu i to onako penzionerski
Gost- Gost
spaljo je napisao/la:
meni je najjace kada mi se u dvije od dvije trake voze 2 penzica po ogranicenju i nemres proc nikako, jednom sam tako pitao lika na kraju na semaforu zakaj se ne makne u drugu traku da ljudi mogu proc a on meni odgovori: ako se ja vozim po propisima onda ce i oni , ja osto u soku, reko gospon vi se vozite 10 ispod max ogranicenja, a on mi odgovori, sigurnost je sigurnost i onda sam ga morao bezobrano sterat u picku maternu radi takvog ponasanja, jer je to cisto provociranje vozaca i bezobrazluk
onda odes u trecu traku i prestignes ga
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Mislis na pjesacki ?The Guardian je napisao/la:
onda odes u trecu traku i prestignes ga
Gost- Gost
spaljo je napisao/la:
Mislis na pjesacki ?
ako treba i to...
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
ne volim brzu vožnju
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:Dali volite brzu vožnju, dali se bojite te iste vožnje ili šta mislite o ljudima koji vole i voze brzo..........
Volim brzu voznju, vozim se brzo i nema boljeg osjecaja, ali vecinu brze voznje obavljam na brzim cestama (avenije, autoputevi i slicne ceste) . Ali i kad se vozim brzo se vozim pametno.
balkanez- Nevina dušica
- Registriran/a : 25.05.2015
Broj postova : 244
Reputacija : 10
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Ne, nisam ljubitelj brze vožnje. Ne, ne bojim se brze vožnje. (bojim se onog za volanom)
Pa ovisi zašto jure naravno? Primjer nešto kao... jeli to zato jer voze nekog na internu ili zato jer žele impresionirati djevojku.
Velika je razlika između razumne tj. odgovorne osobe i nerazumne osobe bez odgovornosti.
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6 / 6.