Zadnji strip koji ste pročitali je...
+6
evitaa
gamer boy
THUNDER_DINIX
House
Prop
Neu
10 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Zadnji strip koji ste pročitali je...
Nalijepim na čelo...
Pročitam ih, to je dovoljno.
Čitam Čikance.
No pročitala sam par Zagora, DD, I texa
Pročitam ih, to je dovoljno.
Čitam Čikance.
No pročitala sam par Zagora, DD, I texa
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ma zaboravi ih prije nego procita
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Pročitala sam četiri Čikanca, slike u prilogu...
Recenzirati ću ih u temi Čiko.
Recenzirati ću ih u temi Čiko.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Daniel Clowes - Ghost World
Strip koji na momente u sjećanje vraća ono najduže ljeto između završetka srednje škole i početka predavanja na fakultetu.
Enid i Rebecca su prijateljice (tinejdžerice) koje skoro svaki slobodni trenutak provode zajedno, razgovaraju o nekim svojim najskrivenijim mislima i cinično komentiraju gotovo sve oko sebe. Radnja je rascjepkana, ali neke situacije zbilja djeluju simpatično (kao npr. odlazak Enid u sex shop, odnos s Joshom, listanje obiteljskog albuma). Tu su i ozbiljne teme (jedna od njih je situacija s pedofilom), koje su također odrađene s dozom humora. Kraj mi je malo zbrzan, ali sve u svemu nije loše.
Budući da je moj staž čitanja stripova sramotno kratak, možda bih se trebala suzdržati od ocjenjivanja, no evo ipak 7/10. Kasnije lako promijenim.
Strip koji na momente u sjećanje vraća ono najduže ljeto između završetka srednje škole i početka predavanja na fakultetu.
Enid i Rebecca su prijateljice (tinejdžerice) koje skoro svaki slobodni trenutak provode zajedno, razgovaraju o nekim svojim najskrivenijim mislima i cinično komentiraju gotovo sve oko sebe. Radnja je rascjepkana, ali neke situacije zbilja djeluju simpatično (kao npr. odlazak Enid u sex shop, odnos s Joshom, listanje obiteljskog albuma). Tu su i ozbiljne teme (jedna od njih je situacija s pedofilom), koje su također odrađene s dozom humora. Kraj mi je malo zbrzan, ali sve u svemu nije loše.
Budući da je moj staž čitanja stripova sramotno kratak, možda bih se trebala suzdržati od ocjenjivanja, no evo ipak 7/10. Kasnije lako promijenim.
MargaritaBulgakova- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 16.01.2014
Broj postova : 411
Reputacija : 60
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Kad ste zadnji put kupili strip?
» Koji strip je po vama najbolje adaptiran u film a koji pak nije?
» Zadnji film koji ste pogledali je...
» Zadnji film koji ste pogledali 2 (+ocjena filma)
» Zadnji film koji ste pogledali 3 (+ocjena filma)
» Koji strip je po vama najbolje adaptiran u film a koji pak nije?
» Zadnji film koji ste pogledali je...
» Zadnji film koji ste pogledali 2 (+ocjena filma)
» Zadnji film koji ste pogledali 3 (+ocjena filma)
Stranica 3 / 3.