Fotorealizam u igrama za 10 – 15 godina
4 posters
:: Tehnika i tehnologija :: Igre
Stranica 1 / 1.
Fotorealizam u igrama za 10 – 15 godina
Tim Sweeney, osnivač Epic Gamesa kojeg pamtimo po Unreal Tournament i Gears of War serijalima, danas je izjavio kako nas po njegovoj slobodnoj procjeni za petnaestak godina očekuje savršeni grafički realizam, taj davni san o danu kada će video-igre izgledati kao stvarnost.
Sweeney tvrdi da je dosezanje fotorealizma u igrama neminovna stvar te da dolazi vrlo brzo, ali smatra da je veći izazov simuliranje ljudskog ponašanja u tom savršenom prikazu, odnosno stvaranje umjetne inteligencije koja bi parirala onoj u stvarnosti.
„Trenutno ne postoje algoritmi koji bi omogućili simuliranje ljudskog uma. A kada bi nam oni i bili na raspolaganju, trebala bi nam desetljeća da ih usavršimo.“, izjavio je Sweeney.
Sweeney tvrdi da je dosezanje fotorealizma u igrama neminovna stvar te da dolazi vrlo brzo, ali smatra da je veći izazov simuliranje ljudskog ponašanja u tom savršenom prikazu, odnosno stvaranje umjetne inteligencije koja bi parirala onoj u stvarnosti.
„Trenutno ne postoje algoritmi koji bi omogućili simuliranje ljudskog uma. A kada bi nam oni i bili na raspolaganju, trebala bi nam desetljeća da ih usavršimo.“, izjavio je Sweeney.
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: Fotorealizam u igrama za 10 – 15 godina
mocno
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
super je što će bit sve realnije i realnije,imat ćeš filing ko da si ti u igri
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
evo jednog napretka..
tomb raider 1 (1997) tomb raider anniversary (2008)..ista soba je prikazu...(remejk)
kak bu tek za 10-15 god..ajma...
tomb raider 1 (1997) tomb raider anniversary (2008)..ista soba je prikazu...(remejk)
kak bu tek za 10-15 god..ajma...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
:: Tehnika i tehnologija :: Igre
Stranica 1 / 1.