Michael Jackson the King of Pop
+26
sunrise
demo
john blue
diabolik.
fernando torres
tanuki
FALKON 2
Optimyst
bittersweet
sanjich
Prop
WEYLAND-YUTANI
Mr.Cooly
Shtiriputanac
Hell
Arkannen
stidljiva ljubičica
Sinister
m
Mass
House
Neu
THUNDER_DINIX
goc
Love
fosforica
30 posters
:: Kultura i Zabava :: Glazba :: Pjevači :: Strani pjevači
Stranica 12 / 26.
Stranica 12 / 26. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26
Re: Michael Jackson the King of Pop
Ja nikada nisam bio ničiji fan, ali cijenim narodnu poslovicu koja kaže-"samo se iza dobrog konja prašina diže" Pa su tako "dobri konji" popularniji u masama zbog prašne- recimo poput genija kao što je salvador dali!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
da opty...oni su bili i privatno frendovi...
ebiga...
ispada da u ovom trenutku ja volim samo mrtve pjevace...lol
tina turner kvari prosijek...heh
ebiga...
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
fosy rep+
Mr.Cooly- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova : 4748
Reputacija : 253
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
O da - skoro bih se složio s tobom, pogotovo kad se sjetim one male kreštavice koja je pjevala- Oh lord listen to me-, a bio sam duboko pogođen kad je umrla- vjerojatno kao i ti sada zbog MJ-a!fosforica je napisao/la:da opty...oni su bili i privatno frendovi...
ebiga...
Započeo/la tema :
fos,i kod mene slična situacija,izgleda da preferiram mrtve -Queen,Bitlsi,Doorsi
...
ali bitno je i veliko ono što su ostavili iza sebe.
...
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
I dan danas mi nije jasno, kad pustim janis -i čujem njen kreštavi glas, još uvijek mi se ledi krv u žilama!
Započeo/la tema :
E koliko ja znam oni nisu kompletno mrtvi- od grupa gdje su svi članovi riknuli jedino mi je poznata EKV!Optimyst je napisao/la:fos,i kod mene slična situacija,izgleda da preferiram mrtve -Queen,Bitlsi,Doorsi
...
Započeo/la tema :
tako je to...
evo nešto lijepo
evo nešto lijepo
Započeo/la tema :
cool je napisao/la:fosy rep+
ok....tnx...mada ne znam baš zašto...heh
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
bila sam neku vece na izvedbi zdenke kovačićek, na bundeku...
i koliko god mi je na tv zvucala slicno..uživo joj nije ni blizu...
ne može kopija biti kao original...eh
fosforica- Manga foruma
Započeo/la tema :
I sad ja ispadam posran- zato što nemam obzira prema mrtvima, a prvi sam spomenuo janis- jedno su ljudi, a drugo njihova djela!
Započeo/la tema :
Zdenka Kovačićek je fantastićna pjevačica i što se tiće glasa mpžda i bolja od janis ali postoji nešto što je neobjašnjivo, što se nemože kopirati!fosforica je napisao/la:bila sam neku vece na izvedbi zdenke kovačićek, na bundeku...
Pa je u tom smislu josipa fenomen- možda u glasovnim mogućnostima iza zdenke ali u kompletnom dojmu neusporedivo!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:E koliko ja znam oni nisu kompletno mrtvi- od grupa gdje su svi članovi riknuli jedino mi je poznata EKV!Optimyst je napisao/la:fos,i kod mene slična situacija,izgleda da preferiram mrtve -Queen,Bitlsi,Doorsi
...
Govorim o tome da su vođe gore navedenih bandova preminuli,ljudi koji su ostavili neizbrisiv trag (znam kolko otrcano ovo zvuči,ali to je tako) u pop/rock glazbi.
Započeo/la tema :
E pa nije istina, barem što se tiće bitlsa!Optimyst je napisao/la:tanuki je napisao/la:E koliko ja znam oni nisu kompletno mrtvi- od grupa gdje su svi članovi riknuli jedino mi je poznata EKV!Optimyst je napisao/la:fos,i kod mene slična situacija,izgleda da preferiram mrtve -Queen,Bitlsi,Doorsi
...
Govorim o tome da su vođe gore navedenih bandova preminuli,ljudi koji su ostavili neizbrisiv trag (znam kolko otrcano ovo zvuči,ali to je tako) u pop/rock glazbi.
Slušamo slićnu glazbu , i vjerojatno smo istomišljenici, ali sam većeras malo van ravnoteže i ide mi na živac kad sesve trpa u isti koš- dakle konkretno bitsi- kad je lenon ubijen, više nisu bili skupa- a ni fred merkury nije bio dinamo queensa!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:Pa ja za tošu nsam ni ćuo dok nije riknuo!cool je napisao/la:prije cu slusat MJ nego tošu
sad se stvarno slažem s fossy... bolje šuti o onome o čemu neznaš...nego se sramotiti!
dobro kaže ona poslovica, bolje šutiti pa da ljudi misle da si glup... nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!
sanjich- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 29.05.2009
Broj postova : 980
Reputacija : 55
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Zapravo, kaže poslovica da je svaki čovjek pametan dok ne progovori!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
prop_ovednik je napisao/la:Zapravo, kaže poslovica da je svaki čovjek pametan dok ne progovori!
isti klinac
bitno je šutiti ako nemaš šta pametno za reći
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:E pa nije istina, barem što se tiće bitlsa!Optimyst je napisao/la:tanuki je napisao/la:E koliko ja znam oni nisu kompletno mrtvi- od grupa gdje su svi članovi riknuli jedino mi je poznata EKV!Optimyst je napisao/la:fos,i kod mene slična situacija,izgleda da preferiram mrtve -Queen,Bitlsi,Doorsi
...
Slušamo slićnu glazbu , i vjerojatno smo istomišljenici, ali sam većeras malo van ravnoteže i ide mi na živac kad sesve trpa u isti koš- dakle konkretno bitsi- kad je lenon ubijen, više nisu bili skupa- a ni fred merkury nije bio dinamo queensa!
Pa šta se ježiš odma,samo sam odgovorio fosy,konstatirao da su mi dragi neki glazbenici koji su pokojni...
Što se tiče Freddia,tu se razilazimo u mišljenjima,upravo je on bio lider,karizmatik i skladatelj koji je doveo Queen među najznačajnije i najveće bendove,ne podcjenjujem ni u ludilu doprinos preostalih članova,jedan je Brian May ,ali je ipak Fredd najviše zaslužan,nemožeš podcjenjivati njegov talent...
Započeo/la tema :
Da i - jesam glup kao stup- ali šta vi imate reći o bitlsima, dorsima, queenovcima-
pa ja sam odrastao uz tu muziku- svoj kompletni đeparac sam 76 dao za ploću queena- night in the opera-pa valjda imam pravo i komentirati, ma koliko me smatrali glupim!
pa ja sam odrastao uz tu muziku- svoj kompletni đeparac sam 76 dao za ploću queena- night in the opera-pa valjda imam pravo i komentirati, ma koliko me smatrali glupim!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:Da i - jesam glup kao stup- ali šta vi imate reći o bitlsima, dorsima, queenovcima-
ja sam rekla što se tice Toše!!!!
Njega mi ne diraj... jer popizdim kad netko komentira ono o čemu pojma nemam...
ja npr. blage veze o fotografijama nemam...meni je pola njih, za koje si ti rekao da nevaljaju, sasvim u redu...
jesi igdje vidio moj post na komentiranju onih fotki? Nisi... zato što nemam što pametno za reći, pa radije šutim....
Tako očekujem da ni ti ne komentiraš kako je Toše "riknuo" jer nisi adekvatan za to!
Zahvaljujem!!!!
Započeo/la tema :
Pa šta se ježiš odma,samo sam odgovorio fosy,konstatirao da su mi dragi neki glazbenici koji su pokojni...
Što se tiče Freddia,tu se razilazimo u mišljenjima,upravo je on bio lider,karizmatik i skladatelj koji je doveo Queen među najznačajnije i najveće bendove,ne podcjenjujem ni u ludilu doprinos preostalih članova,jedan je Brian May ,ali je ipak Fredd najviše zaslužan,nemožeš podcjenjivati njegov talent...[/quote]
Takav mi je dan danas- kad su riknuli frontmeni koje spominješ sve spomenute grupe su debelo izašle iz svog zenita!
Što se tiče Freddia,tu se razilazimo u mišljenjima,upravo je on bio lider,karizmatik i skladatelj koji je doveo Queen među najznačajnije i najveće bendove,ne podcjenjujem ni u ludilu doprinos preostalih članova,jedan je Brian May ,ali je ipak Fredd najviše zaslužan,nemožeš podcjenjivati njegov talent...[/quote]
Takav mi je dan danas- kad su riknuli frontmeni koje spominješ sve spomenute grupe su debelo izašle iz svog zenita!
Započeo/la tema :
sanjich je napisao/la:tanuki je napisao/la:Da i - jesam glup kao stup- ali šta vi imate reći o bitlsima, dorsima, queenovcima-
ja sam rekla što se tice Toše!!!!
Njega mi ne diraj... jer popizdim kad netko komentira ono o čemu pojma nemam...
ja npr. blage veze o fotografijama nemam...meni je pola njih, za koje si ti rekao da nevaljaju, sasvim u redu...
jesi igdje vidio moj post na komentiranju onih fotki? Nisi... zato što nemam što pametno za reći, pa radije šutim....
Tako očekujem da ni ti ne komentiraš kako je Toše "riknuo" jer nisi adekvatan za to!
Zahvaljujem!!!!
Ček malo- nemam i dalje pojma tko je toše niti me je briga, niti hvalim niti kritiziram- komentirao sam jedino da sam za njega čuo kad je "riknuo"- a valjda to stoji- e sad, ako te vrijeđa ovo "riknuo" mogu ja reći i ljepše- toše je preminuo- ali i ja možda sutra riknem, a ti za to sigurno nećeš znati ni iz novina ni sa ovog foruma- možda će netko samo komentirati da tanukija više nema!
Započeo/la tema :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gost- Gost
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Stranica 12 / 26. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26
Similar topics
» Michael Jackson's Moonwalker (Sega Genesis)
» Janet Jackson
» Peter Jackson
» Joshua Jackson
» Michael Phelps
» Janet Jackson
» Peter Jackson
» Joshua Jackson
» Michael Phelps
:: Kultura i Zabava :: Glazba :: Pjevači :: Strani pjevači
Stranica 12 / 26.