Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela

5 posters

Go down

Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela

Postaj by Prop čet tra 23, 2009 10:43 am

Koliko ste upoznati sa svojom, lokalnom povješću?
Dakle, sa povijesti svoga grada/naselja/sela?

Znate li, npr. Vi iz Zagreba, kad je grad osnovan i kako?
Vi iz Zadra, znate li u kojem je križarskom ratu razrušen Zadar?
Znate li vi Osiječani kada su Turci zauzeli grad, koliko su njime vladali?
Vi iz Babine Grede, znate li kad je sagrađena škola? smajlić

Uglavnom, jeste li upoznati sa lokalnom povješću, smatrate li važnim znati ju ili vas i nije briga?
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty108 / 999108 / 999Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty

[Vrh] Go down

Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty Re: Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela

Postaj by FALKON 2 čet tra 23, 2009 11:00 am

naša škola je danas sagrađena........... weeeeeeeeeeeeee znam i ja nešta pametno..............

danas je kod nas dan škole i dan općine................
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty9 / 9999 / 999Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty

[Vrh] Go down

Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty Re: Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela

Postaj by Prop čet tra 23, 2009 11:02 am

He,he, to sam i primjetio slučajno na netu, zato i postavih ovu temu...

A koje godine, Falc, koje godine??

p.s. Oće bit' pijanka tamo večeras??
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty108 / 999108 / 999Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 čet tra 23, 2009 11:08 am

ma kod nas ti se uvijek pije............. eeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj prop sad bi ti da ti ja sve tajne otkrijem............. :netak:
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :
Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty9 / 9999 / 999Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet tra 23, 2009 11:10 am

Pa ja sam pročitao to na netu, pitam tebe znaš li ti ili samo ideš okolo-fjako pa ne znaš Laughing
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet tra 23, 2009 11:10 am

dobra tema dadaa

nisam pretežito puno upoznata sa povijesti osijeka,znam osnovno nešto

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty999 / 999999 / 999Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 čet tra 23, 2009 11:52 am

kao i ja i to slučajno sanao da je danas dan škole Laughing
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon tra 27, 2009 4:12 am

ja znam kako je Babina Greda dobila ime........
Berava poplavila i baba i deda se vozili/plovili na gredi,i kad počeli tonit,baba
srušila djeda u vodu..........djed se utopio.........i ostala tj postala Babina Greda............ Very Happy
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri sij 20, 2010 2:14 pm

prilično mi je poznata.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty92 / 99992 / 999Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Porotnica sri sij 20, 2010 2:59 pm

Sve znam. Hodajuća enciklopedija. Laughing
Porotnica
Porotnica
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 19.01.2010
Broj postova : 107
Reputacija Reputacija : 19
Godina imam : 46
Započeo/la tema :
Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty0 / 9990 / 999Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet lis 13, 2011 11:00 am

eva kant je napisao/la:prilično mi je poznata.
I što točno znaš o povijesti svog mjesta?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty999 / 999999 / 999Lokalna povijest-koliko ste upoznati sa povijesti svoga grada/naselja/sela Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics