Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača

+2
Iron Man
Neu
6 posters

Go down

Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača

Postaj by Neu sri tra 22, 2009 5:00 pm

za početak jedan di se marišu Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty999 / 999999 / 999Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty

[Vrh] Go down

Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty Re: Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača

Postaj by Iron Man sri tra 22, 2009 9:09 pm

Evo jedan iz mog kraja

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty336 / 999336 / 999Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty

[Vrh] Go down

Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty Re: Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača

Postaj by Purgy sri tra 22, 2009 9:13 pm

Ovo od Neukrotive... Sta da kazem... 10 na 1... Osim A.C.A.B. Laughing

Evo jedan vrlo vazan incident, koji se smatra nekakvim wanna be pocetkom rata.

Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty142 / 999142 / 999Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty

[Vrh] Go down

Postaj by House čet tra 23, 2009 11:27 am

^^ BOBANE legendo

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty390 / 999390 / 999Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa sri lis 14, 2009 9:07 pm

Ja mislim da je ovo zadnja utakmica Crvene zvijezde, i točno se sječam vandalizma nakon utakmice ,kada su navijači crvene zvijezde porazbijali tramvaje,zapalili auto iza stadiona ,druge porazbijali...
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty0 / 9990 / 999Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 13, 2010 5:12 pm

^^baš ima stravičnih prizora, ja ne vjerujem. mlate se baš pošteno.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty999 / 999999 / 999Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned vel 14, 2010 10:21 am

tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty19 / 99919 / 999Youtube isječci i komentari raznih "incidenata" navijača Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics