Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi

+4
House
Purgy
Iron Man
Neu
8 posters

Go down

Jeste li ikad dobili opd murije zabranu pristupa na tekme

Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi I_vote_lcap11%Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi I_vote_rcap 11% 
[ 1 ]
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi I_vote_lcap89%Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi I_vote_rcap 89% 
[ 8 ]

Ukupno glasova : 9

Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi

Postaj by Neu sri tra 22, 2009 4:32 pm

Jeste li ikad dobili opd murije zabranu pristupa na tekme? zašto se to obično dobije? čula sam o tome,a iskreno ne kontam se u to

Zadnja promjena: Neukrotiva; sub vel 13, 2010 5:11 pm; ukupno mijenjano 1 put.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty999 / 999999 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty Re: Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi

Postaj by Iron Man sri tra 22, 2009 9:13 pm

Nemam pojma, ne kontam ni ja takve stvari

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty336 / 999336 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty Re: Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi

Postaj by Purgy sri tra 22, 2009 9:20 pm

Dobijes ako pojedes pokvareni kebab naprimjer.

Jebote, zasto dobijes. Dobijes ako upalis baklju, a murja te privede, potuces se na utakmici, napravis nered ili tako nesto, i zavrsis u rukama policije, dobijes zabranu. Duljina kazne ovisi o tezini prekrsaja.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty142 / 999142 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by House čet tra 23, 2009 11:24 am

neidem na utaknice, i nisam dobio zabranu, al jesam za zabranu ak netko drugi zajebava.

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty390 / 999390 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa čet lis 15, 2009 12:37 am

Nisam dobila nikada ,ali slažem se opet sa Houseom da tih zabrana trebaa svakako i drastičnijih kažnjavanja.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty0 / 9990 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive ned stu 01, 2009 11:12 pm

Neukrotiva je napisao/la:Jeste li ikad dobili opd murije zabranu pristupa na tekme? zašto se to obično dobije? čula sam o tome,a iskreno ne kontam se u to

Nisam.

A valjda ako te ulove da radiš sranja više te ne puštaju na stadion izvjesno vrijeme.. pojma nemam...
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty111 / 999111 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by 9 pet oľu 12, 2010 9:27 am

Nisam.
9
9
Junior
Junior

Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty0 / 9990 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha ned ruj 02, 2012 3:53 am

ne. uvijek sam normalno sjedila i gledala tekmu. je da sam zajedno s frendicama psovala im, ali nikada nisam došla do te mjere da mi zabrane pristup utakmicama XD
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty113 / 999113 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man ned ruj 02, 2012 8:53 am

Nikad nisam dobio neku zabranu, ali nisam ni pravio nered Very Happy

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty336 / 999336 / 999Zabrana pristupa tekmama zbog lošeg vladanja na tekmi Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics