Jennifer Aniston
+4
evitaa
House
Iron Man
Mass
8 posters
Stranica 1 / 9.
Stranica 1 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Jennifer Aniston
Born on February 11, 1969 ( 40 years old )
Was born in Sherman Oaks, California, USA
Professional Actress
Gost- Gost
Re: Jennifer Aniston
meni jedna od boljih teta..vec je u cetrdesetoj al meni jako jako lijepa..i zgodna
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
mislim da je ova slika di joj se vidi bradavica (sisa) photoshop..
btw mogo si udijelit koji rep sto sam te uputio na pravu stranicu (lazy)
btw mogo si udijelit koji rep sto sam te uputio na pravu stranicu (lazy)
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
vjerovatno da je jer ona inače ne pokazuje sise.....tj jako rjetko koliko meni poznato samo jednom......
thanks care......
thanks care......
Gost- Gost
ma ja se zaebavo..al ok..morat cu ti ovo vratit..u ratama
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ma znam da si zajebavo.......ali dobra ideja vrijedi,a još te nisam ni pito za dopuštenje......
Gost- Gost
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
bila je prije zgodna, a sad je postala nezgodna, al ima sike dobre
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Započeo/la tema :
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Jennifer Aniston izdvojila pola milijuna dolara za pomoć Haitiju
Zlobnici bi rekli da je riječ o kaskanju za bivšim suprugom i njegovom partnericom s kojom je već mjesecima pred razlazom, no Jennifer Aniston (40) uvijek je imala sluha za humanitarnost.
Zlobnici bi rekli da je riječ o kaskanju za bivšim suprugom i njegovom partnericom s kojom je već mjesecima pred razlazom, no Jennifer Aniston (40) uvijek je imala sluha za humanitarnost.
Naime, zvijezda serije “Prijatelji” uplatila je pola milijuna dolara za pomoć unesrećenim Haićanima i tako se pridružila poduljoj listi hollywoodskih zvijezda koje su učinile isto.
Sandra Bullock i Leonardo DiCaprio učinili su to javno, baš kao i Brangelina i Aniston, kao poticaj svima koji mogu izdvojiti novac za zemlju koju je pogodio razoran potres. Dosad je, javljaju mediji, u akciji “Hope for Haiti” skupljen 61 milijun dolara.
Izvor:net.hr
Naime, zvijezda serije “Prijatelji” uplatila je pola milijuna dolara za pomoć unesrećenim Haićanima i tako se pridružila poduljoj listi hollywoodskih zvijezda koje su učinile isto.
Sandra Bullock i Leonardo DiCaprio učinili su to javno, baš kao i Brangelina i Aniston, kao poticaj svima koji mogu izdvojiti novac za zemlju koju je pogodio razoran potres. Dosad je, javljaju mediji, u akciji “Hope for Haiti” skupljen 61 milijun dolara.
Izvor:net.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
lijepo, svaka joj cast, isprsila se
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
lijepa je na onim slikama gore jako mi je drago šta je dala novce. ali ide mi na živce kad se kurče i to rade javno. šta ne mogu dat pol milijuna, a da nitko ne zna? kao npr. britney spears
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Jennifer Aniston napušta Hollywood
HOOLYWOOD - Zvijezda nekad planetarno popularne serije "Prijatelji", Jennifer Aniston, razmišlja o preseljenju iz Hollywooda u New York.
Aniston je izjavila kako se nada da će u New Yorku napokon pronaći ljubav, a dok se to ne dogodi, okušat će se kao glumica na broadwayskim daskama.
Anonimni izvor je za US Weekly izjavio kako se Jen nada da će joj preseljenje donijeti nova uzbuđenja u život i da će tamo upoznati dosta novih ljudi, posebno muškaraca.
Prošle je godine 38-godišnja glumica sudjelovala u predstavi na Broadwayu "The 24 Hour Play". (a, M. S.)
Izvor:jutarnji.hr
HOOLYWOOD - Zvijezda nekad planetarno popularne serije "Prijatelji", Jennifer Aniston, razmišlja o preseljenju iz Hollywooda u New York.
Aniston je izjavila kako se nada da će u New Yorku napokon pronaći ljubav, a dok se to ne dogodi, okušat će se kao glumica na broadwayskim daskama.
Anonimni izvor je za US Weekly izjavio kako se Jen nada da će joj preseljenje donijeti nova uzbuđenja u život i da će tamo upoznati dosta novih ljudi, posebno muškaraca.
Prošle je godine 38-godišnja glumica sudjelovala u predstavi na Broadwayu "The 24 Hour Play". (a, M. S.)
Izvor:jutarnji.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :