Kostimografi & kostimi
4 posters
Stranica 1 / 1.
Kostimografi & kostimi
šta mislite o njima? kakvi su vam kostimi?
Zadnja promjena: Neukrotiva; uto oľu 23, 2010 2:33 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Kostimografi & kostimi
ma zbilja svakakih ima, od ludih od staloženih, sve za dobru predstavu
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
ako je kostim dobar odma imam bolje mišljenje o predstavi
SEMBA- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 150
Reputacija : 0
Započeo/la tema :
Zavirite u svijet filmske kostimografije
Dok novi film uvrnutog redatelja Tima Burtona, Alisa u zemlji čudesa, i dalje osvaja ljestvice najgledanijih filmova u svjetskim kinima, malo se tko zapitao o detaljima nastanka ove filmske uspješnice, odnosno kako je došlo do kreiranja svih onih prekrasnih kostima koje možemo pogledati u filmu
Osoba zaslužna za krpice u spomenutom filmu je kostimografkinja Colleen Atwood koja je s Burtonom do sada surađivala na čak sedam filmova, uključujući Big Fish i Sweeney Todda.
Kada joj je povjereno kreiranje kosima i za Alisu, njezina je ideja i misija bila napraviti nešto do sada neviđeno, pa je svu svoju kreativnu maštovitost upregnula da bi finalni proizvod bio bajkovit i spektakularan kao što i jest, pa je logično zaključiti da je u svom naumu i uspjela.
No, Atwood je samo dijelom zaslužna za izgled likova u filmu, a obzirom da se radi o projektu u kojem su korištene "usluge" moderne tehnologije, cjelokupni je dojam osnažen elementima koji se inače ne bi mogli postići.
Video;
klik
Net.hr
Dok novi film uvrnutog redatelja Tima Burtona, Alisa u zemlji čudesa, i dalje osvaja ljestvice najgledanijih filmova u svjetskim kinima, malo se tko zapitao o detaljima nastanka ove filmske uspješnice, odnosno kako je došlo do kreiranja svih onih prekrasnih kostima koje možemo pogledati u filmu
Osoba zaslužna za krpice u spomenutom filmu je kostimografkinja Colleen Atwood koja je s Burtonom do sada surađivala na čak sedam filmova, uključujući Big Fish i Sweeney Todda.
Kada joj je povjereno kreiranje kosima i za Alisu, njezina je ideja i misija bila napraviti nešto do sada neviđeno, pa je svu svoju kreativnu maštovitost upregnula da bi finalni proizvod bio bajkovit i spektakularan kao što i jest, pa je logično zaključiti da je u svom naumu i uspjela.
No, Atwood je samo dijelom zaslužna za izgled likova u filmu, a obzirom da se radi o projektu u kojem su korištene "usluge" moderne tehnologije, cjelokupni je dojam osnažen elementima koji se inače ne bi mogli postići.
Video;
klik
Net.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
najbolji kostimograf je bio Anthony Powell. R.I.P.
Cruella de Vil- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 21.02.2010
Broj postova : 297
Reputacija : 97
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.