Filmske preporuke
+53
Ibn-Hassan
Purgy
Noidan Kirot
JShepard
Iron Man
minutus
Hate
harley_quinn
Mattej
bokaso1
Instruktor
9
GRIZLY
Nessie
Biker
mentalistica
pustinja
miroslav krleža
JOCA
scorpio57
shakti
evitaa
Narco
riddick_xXx
Turrican
GUSTI
Mr.Cooly
balo
Amyicha
Neukrotivi pastuh
Melinda
ŠANANA
mala_lutkica
stidljiva ljubičica
john blue
daka
Optimyst
gio_deluxe
Prop
m
Sinister
Hell
tanuki
Love
WEYLAND-YUTANI
Mass
goc
Hitman
THUNDER_DINIX
Achilles
House
Neu
57 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 23.
Stranica 1 / 23. • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Filmske preporuke
U ovoj temi možete preporučiti dobre filmove.
Za početak preporučujem The Love Guru (2008)-nedavno sam ga pogledala pa ga zato i prvog preporčujem.
Za početak preporučujem The Love Guru (2008)-nedavno sam ga pogledala pa ga zato i prvog preporčujem.
Zadnja promjena: Neukrotiva; ned srp 25, 2010 8:52 pm; ukupno mijenjano 6 put/a.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Filmske preporuke
Kum 1 i 2, e to je film o mafiji, i to predobar
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
gledao sam sva 3 dijela, odlicni su
pogledajte zatvorska posla, predobar film
pogledajte zatvorska posla, predobar film
Achilles- Junior
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 748
Reputacija : 2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
moze preporuka par dobrih filmova? da su recimo noviji. jako puno sam ih odgledao tako da vise ne znam sta da gledam
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Jesi gledao "spaliti nakon citanja" ?
Achilles- Junior
Započeo/la tema :
ne. sta je to?
Započeo/la tema :
komedija, predobra..
glume G Clooney i B Pitt
to je staro oko mjesec dana u nasim kinima, uskoro ce se prestat prikazivat, tako da, mozes skinut prek neta ili posudit u videoteci..
glume G Clooney i B Pitt
to je staro oko mjesec dana u nasim kinima, uskoro ce se prestat prikazivat, tako da, mozes skinut prek neta ili posudit u videoteci..
Achilles- Junior
Započeo/la tema :
kako se na engleskom zove?
Započeo/la tema :
Dr.House je napisao/la:Kum 1 i 2, e to je film o mafiji, i to predobar
I 3 isto. To su super filmovi.
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Evo upravo je na tv-u bila odlična komedija iz 1981. Vojničine (Stripes), pa ako netko nije pogledao svakako vam preporučujem da pogledate
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
81? to mi djeluje nekako starinski
Započeo/la tema :
Achilles je napisao/la:Jesi gledao "spaliti nakon citanja" ?
film je totalka spaljen, a posebno ponašanje od brad pitta. :D
House- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:kako se na engleskom zove?
Burn After Reading
http://www.imdb.com/title/tt0887883/
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
28 Weeks Later - 2007 - znam da se nekom nece svidjat ovakav film, ni ja inace ne volim filmove sa vampirima i tome slicno, ali ovaj me je odusevio..svakako preporuka onome ko nije gledo
Maquinista, El (the machinist) - 2004 - predobar film na bazi psihe, ja sam ga gledao 3 puta..uskoro cu jos jednom
Captivity - 2007 - film na foru slagalice strave..nish posebno, osim glavne glumice )
Snatch - 2000 - genijalan film sa izvanrednim dijalozima i onom dozom intelektualne hrabrosti koja ne misli o tome hoce li se dopasti svim ljudima
1408 - 2007 - jos jedan horor na psihickoj bazi koji me je odusevio. Glume John Cusack i Samuel L. Jackson. Adapatacija Stephena Kinga
Beerfest - 2006 - predobar film za pustit mozak na pasu i uzivat..
Burn After Reading - 2008 - kriminalisticka komedija sa sjajnom glumackom postavom
Felon - 2008 - Stephen Dorff završi u zatvoru nakon što u svom domu ubije provalnika. Jos jedan odlican preason film
Freddy got fingered - 2001 - bolesna komedija..preporucam gledati napusen :p
Funny games U.S. - 2007 - Provokativan i brutalan triler/horor u kojemu dvojica mladića zagorčaju život jednoj običnoj obitelji na odmoru. Nista spektakularno al oke za pogledat
This Is England - 2006 - drama o engleskoj skinhead subkulturi i svemu sto dolazi u paketu sa skinheadima..rasizmom, ekstremnim National Frontom, te naravno, nasiljem..men film iznadprosjecan ( a nisam skinjara :p )
The Last King of Scotland - 2006 - jos jedna drama (triler)..bez sumnje jedan od jačih filmova zadnjih nekoliko godina koji bi, po meni bilo grijeh ne pogledati.
The Usual Suspects - 1994 - meni jedan od najboljih filmova svih vremena..svakako preporuka onome tko nije gledao..a i onome tko je gledao-svakako pogledati..savrsenstvo
The Illusionist i The Prestige - 2006 - filmski duplikati rekao bih..ista godina-na istu foru, malo bolji utisak mi je ostavio the prestige..al isplati se pogledati oba
Se7en - 1995 - jos jedan u nizu filmova koje je vjerojatno i moja baba pogledala..fantasticna gluma, prica, glumci..sve.
Righteous Kill - 2008 - kada sam vidio glumce (robert de niro, al pacino) mislio sam da ce ovo biti jedan od boljih filmova u 2008. ali..ali..pogledajte sami..jbga moram priznat da su istroseni i de niro i pacino..nazalost..al ok je film za pogledat..misteriozna kriminalisticka prica kojoj se ne moze predviditi kraj
Pineapple Express - 2008 - evo i jedne fine komedije. Opcenito volim filmove u kojima glumi Seth Rogen tako i ovaj..sa nekom vrstom kriminalistike, uglavnom to je priča o dvojici lijenih frajera u bijegu i njihovom komicnom pokusaju da nadmudre bandu opakih ubojica.
Maquinista, El (the machinist) - 2004 - predobar film na bazi psihe, ja sam ga gledao 3 puta..uskoro cu jos jednom
Captivity - 2007 - film na foru slagalice strave..nish posebno, osim glavne glumice )
Snatch - 2000 - genijalan film sa izvanrednim dijalozima i onom dozom intelektualne hrabrosti koja ne misli o tome hoce li se dopasti svim ljudima
1408 - 2007 - jos jedan horor na psihickoj bazi koji me je odusevio. Glume John Cusack i Samuel L. Jackson. Adapatacija Stephena Kinga
Beerfest - 2006 - predobar film za pustit mozak na pasu i uzivat..
Burn After Reading - 2008 - kriminalisticka komedija sa sjajnom glumackom postavom
Felon - 2008 - Stephen Dorff završi u zatvoru nakon što u svom domu ubije provalnika. Jos jedan odlican preason film
Freddy got fingered - 2001 - bolesna komedija..preporucam gledati napusen :p
Funny games U.S. - 2007 - Provokativan i brutalan triler/horor u kojemu dvojica mladića zagorčaju život jednoj običnoj obitelji na odmoru. Nista spektakularno al oke za pogledat
This Is England - 2006 - drama o engleskoj skinhead subkulturi i svemu sto dolazi u paketu sa skinheadima..rasizmom, ekstremnim National Frontom, te naravno, nasiljem..men film iznadprosjecan ( a nisam skinjara :p )
The Last King of Scotland - 2006 - jos jedna drama (triler)..bez sumnje jedan od jačih filmova zadnjih nekoliko godina koji bi, po meni bilo grijeh ne pogledati.
The Usual Suspects - 1994 - meni jedan od najboljih filmova svih vremena..svakako preporuka onome tko nije gledao..a i onome tko je gledao-svakako pogledati..savrsenstvo
The Illusionist i The Prestige - 2006 - filmski duplikati rekao bih..ista godina-na istu foru, malo bolji utisak mi je ostavio the prestige..al isplati se pogledati oba
Se7en - 1995 - jos jedan u nizu filmova koje je vjerojatno i moja baba pogledala..fantasticna gluma, prica, glumci..sve.
Righteous Kill - 2008 - kada sam vidio glumce (robert de niro, al pacino) mislio sam da ce ovo biti jedan od boljih filmova u 2008. ali..ali..pogledajte sami..jbga moram priznat da su istroseni i de niro i pacino..nazalost..al ok je film za pogledat..misteriozna kriminalisticka prica kojoj se ne moze predviditi kraj
Pineapple Express - 2008 - evo i jedne fine komedije. Opcenito volim filmove u kojima glumi Seth Rogen tako i ovaj..sa nekom vrstom kriminalistike, uglavnom to je priča o dvojici lijenih frajera u bijegu i njihovom komicnom pokusaju da nadmudre bandu opakih ubojica.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
wow, bome puno filmova si preporučilo, i ljepo objašnjenje
Razlika između iluzionista i prestiža je što je iluzionust kao stvarno postojao, a prestiž je sve trik ( iako onaj stroj od tesle je zbilja bilo učinkovit) oni koji su gledali film znaju o čem pričam
Razlika između iluzionista i prestiža je što je iluzionust kao stvarno postojao, a prestiž je sve trik ( iako onaj stroj od tesle je zbilja bilo učinkovit) oni koji su gledali film znaju o čem pričam
House- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
the andromeda stain,vrlo dobar vrijedi pogledat
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Traitor odlican film o terorizmu i borbi protiv istog
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
masiello,jako lijepa preporuka,svaka čast
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Pa teško je dati preporuku,jer "De gustibus non est disputandum." ali od (relativno) novijih, recimo u komediji-Kalloggov sanatorij. šunka šunka, drama- piano, akcija posljednji samuraj......
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
aj ljudi,preporučite mi neki dobar ljubavni film :love-:
Započeo/la tema :
^^ Moja afrika!, piano :love-:
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
ty,budem rekla dečka da skine to da možemo gledati
Započeo/la tema :
par horrora
THE RING
THE RING TWO
THE CUBE 1,2,3
FINAL DESTINATION 1,2,3
SILENT HILL
THE RING
THE RING TWO
THE CUBE 1,2,3
FINAL DESTINATION 1,2,3
SILENT HILL
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Započeo/la tema :
silent hill je odličan film!
preporučam Van Helsing tko nije gledao
preporučam Van Helsing tko nije gledao
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
preporučujem AWAKE prvih 15 min je malo dosadan (meni bar) ali kasnije je odličan film.
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 23. • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Similar topics
» Strip preporuke
» Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih
» Filmske lokacije
» Filmske transformacije
» Izbačene filmske scene
» Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih