Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih)

+5
walter
Purgy
tanuki
Neu
Optimyst
9 posters

Go down

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih)

Postaj by Optimyst uto vel 10, 2009 9:28 pm

gore

178 KS u serijskoj inačici još nitko nikada nije ponudio. Ako uzmemo u obzir i dinamiku, brojka se penje na 188 KS koristeći Ram-air sustav direktnog nabijanja zraka. Slično je i s okretnim momentom: 118 kgm je neuhvatljivo za konkurente, ali ne znatno. Još zanimljiviji je podatak da je maksimalni moment dostupan na najnižih 9.000 okr/min. Snaga je također na vrhuncu na za novije doba vrlo niskih 11.000 okretaja. Primjerice, Yamahi treba 12.500 okretaja za vršnu snagu i 10.500 za moment. Dakle, jasno je da po pitanju performansi Suzuki preuzima glavnu riječ.

Drugi relevantni podatak je težina. Svega 166 kg koje GSX-R nudi je najmanje 4 kg lakše od najbližih konkurenata, pa sve do Hondinih 13 kg viška. Zanimljivo je da je GSX-R i do sada bio najlakši u klasi prema deklaraciji proizvođača, a ovih minus 2 kg dodatno zaokružuje impresije. Omjer snage i težine je neprikosnoven, pa čak i prema natjecateljskim Superbike modelima od prije 3-4 godine. Danas za 108.000 kn dobivamo moć i performanse serijskih modela koji su bliže natjecateljskima no ikad. Pred nama je, dakle, najjači i najlakši Superbike otvorene klase ikad proizveden.
Optimyst
Optimyst
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty168 / 999168 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty Mojih par najdražih motora (slike)

Postaj by Neu pon oľu 23, 2009 3:09 pm

Evo pošto je wjewe otvorila za aute,ajd da ja za motore...

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Suzuki01

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Kawasaki_Ninja_ZX_14_2009_Motorcycle

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) 2008_Kawasaki_Ninja_ZX-10R

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) 22430_0_1_2_cbr%20600%20rr_Image%20credits%20-%20Honda

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) 2002-honda-vfr800-interceptorf

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty999 / 999999 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty Re: Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih)

Postaj by Gost uto oľu 24, 2009 8:44 pm

Honda CBR 954 RR

Honda CBR 1000 RR

Honda CBR 1000 RR Repsol1
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty Re: Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih)

Postaj by tanuki pon tra 06, 2009 1:23 pm

Jedini motor kojeg sam vozio je tomos automatik, i tu se osjećam hendikepirano! Nemam čak ni A kategoriju! Ove "pile" na slikama me uopće ne interesiraju- ako ću imati vremena u životu za sebe , položit ću A klasu i kupiti harlića i guštati u slobodi, obilaženju obala, ali to sam i do sada radio sa bicom, dakle kad onemoćam, kupujem harlića Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty700 / 999700 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pon tra 06, 2009 1:28 pm

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Kawasaki-ninja-zx-rr-001
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty142 / 999142 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon tra 06, 2009 1:31 pm

tanuki.ne mogu vjerovat da je tebi harki dobar...
ovaj je za tebe dobar:

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Yamaha-EC-02-Electric-Motorcycle.img_assist_custom

purgeru,odlične slike,imaš ukusa.i maska je fora

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty999 / 999999 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by walter čet lis 29, 2009 10:55 pm

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) 206y8mu
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Nf1heo
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Jtnvgy
walter
walter
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty80 / 99980 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI čet lis 29, 2009 10:59 pm

moj no 1

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Hondagoldenwing
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty133 / 999133 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet lis 29, 2009 11:09 pm

ovo mi najdrazi motor no.1
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Yamaha450supermoto
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by The Guardian ned stu 08, 2009 3:00 pm

Optimyst je napisao/la:gore

Drugi relevantni podatak je težina. Svega 166 kg koje GSX-R nudi je najmanje 4 kg lakše od najbližih konkurenata,

I zbog te stednje na materijalu se lomi na pola u voznji bravo

nema sta vrhunski motor paffffff
The Guardian
The Guardian
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty0 / 9990 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zrinčica sub stu 21, 2009 10:09 pm

taman gledan kako na prvoj str sami R motori.....

uličari su zakon,,, ja kad vidin koji naked motor naježin se...Bandit 1200. uffffffff
koje ninje i RR............ hahaha.. bez uvide svima koji vole sportive......
čin vidin okrugli far i oni neki štih svoj,e to je to..... wee
zrinčica
zrinčica
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 29.10.2009
Broj postova : 26
Reputacija Reputacija : 5
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty0 / 9990 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon ruj 24, 2012 7:36 pm

Ružni su mi motori s tankim gumama jer izgledaju kao bicikli.

Ovaj je kao iz filma
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Barro10

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pon ruj 24, 2012 8:13 pm

Pa realno jedan mali skuter od 125kubika , ako moze jamaha a ako ne kineza..... JJer je naj rentabilniji.....

od ozbiljnih motora Voleo bi Nindzu a ako moze da se bira hajabusu.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty120 / 999120 / 999Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon ruj 24, 2012 8:48 pm

Mojih/Vaših par najdražih motora (+slike istih) Dtrackerxr01b

supermoto volimte
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics