Tomb Raider
+9
gamer boy
Love
House
franja
Hitman
Prop
Sinister
Hell
THUNDER_DINIX
13 posters
:: Tehnika i tehnologija :: Igre :: PC igre
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Tomb Raider
..obožavam laru croft i igrati anniversary..pogotovo oni nivoi u egiptu,,
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
to zbog 10-godišnjice izlaska lare croft...THUNDER_DINIX je napisao/la:jel nije annivesary 10? tak mi zvuci
da ga jebeš ja sam sve zaboravio....sve sam ih prošo al mi se sadCylon je napisao/la:..obožavam laru croft i igrati anniversary..pogotovo oni nivoi u egiptu,,
napamet sve pomješalo koja je koja.....
Gost- Gost
e da jel imaš koju laru tj cd kod sebe da sutra mi poneseš da malo se zabavljam
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
..zadnje su ti na dvd-u.i-ma
Započeo/la tema :
Imam ih sve, i ne igra mi se...TR
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
a što mislite o igricama? jeste li zadovoljni, što vam je najdraže?
Započeo/la tema :
nisam 100 godina to igrao, jer sam imao preslab PC za naslove koji su bili aktualni
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
igra je među boljima,igro sve dijelove
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
imam ih sve al sam igrao sam zadnje 4....od Angel Off Darknes na dalje.....Cylon je napisao/la:a što mislite o igricama? jeste li zadovoljni, što vam je najdraže?
nejbolja mi je legend.......daleko najbolja.Anniversary mi se ne sviđa što se u cijeloj igri
pojavljju sve ga 3-4 čovjeka.....a kod Underworld što se tjekom cijele igre trega uz sve ostalo i sa kamerom borit....
Gost- Gost
pa anniversary mi je najbolji jer ima najviše istraživanj ai arheologije (to i je temelj seriala)
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:evo i prava Lara
bolja mi je ova iz igre:D
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Nova Lara Croft
Nova Lara po prvi put u open world igri?
Priča o tome kako je moguće da idući nastavak Tomb Raidera bude open world akcijska avantura pojavile su se još prije dvije godine. U međuvremenu izišao je Guardian of Light iako navodno u tajnosti veliki tim u Square Enixu neumorno radi na novim "velikim" avanturama Lare Croft.
Posljednje glasine ukazuju kako će idući Tomb Raider zaista biti open world igra i to smještena na zagonetni japanski otok. Vaše kretanje njime te istraživanje i rješavanje zagonetki i problema trebali bi biti potpuno slobodni i nelinearni! Očekivani datum pojavljivanja igre je kraj iduće godine. Ako u tome svemu ima istine prve službene informacije o igri mogle bi se početi pojavljivati vrlo skoro!
gameplay.hr
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Glasine o kojima već dobrih godinu dana izvještavamo pokazale su se, u slučaju novog Tomb Raidera, potpuno istinitima. Square Enix i Crystal Dynamics upravo su službeno najavili novi TR naslov koji će ujedno biti velika prekretnica u serijalu.
Naime njihov novi projekt totalni je reboot Tomb Raider serijala, s potpuno redizajniranim likom Lare Croft kao i sasvim novom igrivošću koja će u slučaju ove igre biti bazirana na open world preživljavanju na zagonetnom otoku.
Da se radi o totalnom rebootu vidljivo je već i iz ilustracije nove Lare koja uopće ne liči na sebe. Je li to za serijal dobro ili ne tek ćemo vidjeti - no već sad smo u redakciji podijeljeni oko odluke promjene izgleda gospođice Croft.
gameplay.hr
House- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
vuče na Saru Konor
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
zanimljivo u svakom slučaju...
Započeo/la tema :
Game Informer procurile su od strane pretplatnika tog časopisa, pa smo tako saznali sljedeće...
OTVORENI SVIJET
Mladoj Lari Croft 21 je godina i za razliku od prijašnje prakse nije modelirana po stvarnom modelu. Priča koja je prati otkrit će nam njezino porijeklo i emotivno sazrijevanje, a stavit će nas u potpuno otvoreni svijet. Igra se stoga odmiče od linearnog sustava, ali neki limiti ipak su tu s razlogom, pa se može reći da nova igra u nekim segmentima sliči Metroid serijalu u smislu da ćemo do nedostupnih područja dolaziti tako što ćemo nadograđivati vještine i dostupnu opremu.
To ćemo činiti u tzv. kampovima koji će biti mjesta na kojima ćemo u miru spremati kojekakve napitke te skupljati hranu i vodu kako bi preživjeli. Dotične baze također će služiti kao točke za fast-travel.
BORBENA CURA
Što se tiče oružja, ona neće biti baš konvencionalna - koristit ćemo luk i strijele te slično naoružanje, a vjerujemo da će pištolj i sačmarica dolaziti u iznimno ograničenim količinama. Da bi igra bila napetija odbačen je lock-on sistem pa će ciljanje ovisiti isključivo o vašoj preciznosti. A kako je igra okarakterizirana kao survival horor, to znači da nas čekaju brutalne i intenzivno krvave sekvence u borbi s neprijateljima i zamkama koje su nam oni priredili. Game Informer ističe da su scene umiranja dosta eksplicitne, pa bi dobno ograničenje prethodnih igara iz serijala sa 16+ lako moglo skočiti na 18+ iliti Mature.
gameplay.hr
House- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
oče li i ovaj imati onaj nude dodatak ..................
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
...uu.jako dobro... stvarno hvalo vrijedan podatak i nadam se da će ovo ponovo dignuti raider u nebo
Započeo/la tema :
marko je napisao/la:oče li i ovaj imati onaj nude dodatak ..................
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
:: Tehnika i tehnologija :: Igre :: PC igre
Stranica 2 / 2.