Dnevnik Anne Frank
+3
Neu
THUNDER_DINIX
House
7 posters
Stranica 1 / 1.
Dnevnik Anne Frank
Jest čitali, kakvi su dojmovi?
Ja nisam čitao zato što nije lijepo čitat tuđi dnevnik.
Ja nisam čitao zato što nije lijepo čitat tuđi dnevnik.
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: Dnevnik Anne Frank
nisam citao, ali naravno cuo sam za to
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Čitala sam i predobro je.Mislim da smo mi to ili za lektiru imali ili sam ja uzela kao izbornu lektiru
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Čitala sam tu knjigu,u kojoj osim tužne sudbine židovske djevojčice, pažnju okupira fascinantna način i lakoča književnog izražaja 13-nje djevojčice,gdje vrlo uvjerljivo opisuje vlastitu i patnju svog naroda,skrivajuči se dvje godine u Nizozemskoj od nacista.Sječam se kako sa bila potresena kada sam prvi puta pročitala ovu knjigu.Ta nesretna djevojčica postaje simbol patnje židovskog naroda,a Dnevnik Anne Frank se smatra protuatnim zapisom i svjedočanstvom ljudske patnje.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
dosadna knjiga za ubit se. meni ide na živce. koda mene zanima kada je ona i šta radila i kako je bilo. to je prošlost.
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
i tko te tjerao da čitaš?Amyicha je napisao/la:dosadna knjiga za ubit se. meni ide na živce. koda mene zanima kada je ona i šta radila i kako je bilo. to je prošlost.
bolje ne davati komentare, nego davati glupa komentare
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
e i da u pravilu ne dajem minuse, ali za ovaj komentar si debelo zaslužila!
dnevnik ane frank je svjedočanstvo povijesti, jedne agonije ljudskog sistema, i poućak budučim generacijama-
- za 10- 20 g možda ti budeš na jacinom mjestu-oko tebe će biti igraći koji će ti dokazivati da si u pravu i sa stvarnošću kao i sada jaca nećeš imati nikakve veze- koncerti tompsona će ti i dalje biti simpatićni- a fašizam nebitan, jer dnevnik ane frank ti je jednostavno bio dosadan
dnevnik ane frank je svjedočanstvo povijesti, jedne agonije ljudskog sistema, i poućak budučim generacijama-
- za 10- 20 g možda ti budeš na jacinom mjestu-oko tebe će biti igraći koji će ti dokazivati da si u pravu i sa stvarnošću kao i sada jaca nećeš imati nikakve veze- koncerti tompsona će ti i dalje biti simpatićni- a fašizam nebitan, jer dnevnik ane frank ti je jednostavno bio dosadan
Započeo/la tema :
uredu nemaš frke pa u školi su me tjerali. neću ja zbog neke ane frank dobiti jedan -.-'
Započeo/la tema :
i mene su tjerali u srednjoj školi, ali tu lektiru sam pročitao u osnovnoj!
prihvačam da ti je dnevnik ane frank dosadan, jer nisi u tom filmu
ali ako si već bila prisljena da ga pročitaš,onda bi bilo poželjno da i razumieš, a ne davati glupave komentare!
za dobru ocjenu se nisi uopće morala truditi- jer na netu postoje recenzije!
dakle srćeko-
tvoja izjava da je dnevnik ane frank- sranje ,na ovom forumu prihvaćam kao hrabrost- i sad sam u nedoumici da ti dam+ali nikako mi ne izlazi iz glave sistem i vrijeme u kojem je nastao taj literalni opus!
potpuno mi je jasno da sa svojih 16 g nemaš blage što je to fašizam- i lako je moguće da bi na koncertu tompsona stavila na glavu ustašku kapu na kojoj bi možda bila petokraka
prihvačam da ti je dnevnik ane frank dosadan, jer nisi u tom filmu
ali ako si već bila prisljena da ga pročitaš,onda bi bilo poželjno da i razumieš, a ne davati glupave komentare!
za dobru ocjenu se nisi uopće morala truditi- jer na netu postoje recenzije!
dakle srćeko-
tvoja izjava da je dnevnik ane frank- sranje ,na ovom forumu prihvaćam kao hrabrost- i sad sam u nedoumici da ti dam+ali nikako mi ne izlazi iz glave sistem i vrijeme u kojem je nastao taj literalni opus!
potpuno mi je jasno da sa svojih 16 g nemaš blage što je to fašizam- i lako je moguće da bi na koncertu tompsona stavila na glavu ustašku kapu na kojoj bi možda bila petokraka
Započeo/la tema :
i ja sam u osnovnoj čitala... ne bi ja na njegovom koncertu stavila nikakvu kapu. ja bi stavila neke čepiće da ga ne slušam
Započeo/la tema :
tu sam knjigu pročitala u osnovnoj, a onda opet na faxu.. i mogu reći da sam ju puno bolje shvatila i doživila kad sam ju drugi put pročitala.
Savršena knjiga...
Savršena knjiga...
Lilly Marlene- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 15.09.2009
Broj postova : 186
Reputacija : 12
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.