Prijenosne konzole vs. "Staticke" konzole
+5
Turrican
bittersweet
Sinister
House
THUNDER_DINIX
9 posters
:: Tehnika i tehnologija :: Igre :: Konzole
Stranica 1 / 1.
Prijenosne konzole vs. "Staticke" konzole
Dakle, koje su vama bolje konzole? navedite neke prednosti i mane jednih konzola u odnosu na druge
THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar) - Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Re: Prijenosne konzole vs. "Staticke" konzole
Statička: Rijetko češ je negdje prenositi na drugo mjesto da igraš, trebaš uvjek imat struju, ak nema struje nemoš igrat, konzola je izdržljivija
Prijenosne: Možeš je nositi bilo gdje, (mislim da je netreba na struju uvjek priključiti osim na punjenje), vjerujem da su krhkije.
Prijenosne: Možeš je nositi bilo gdje, (mislim da je netreba na struju uvjek priključiti osim na punjenje), vjerujem da su krhkije.
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Staticke:
+ puno bolje i kvalitetnije igre sa vrhunskom grafikom, kvaliteta same konzole, velik gamepad, veliki TV....
- uvijek treba biti prikljuceno na struju, ne mozes je nositi i spojiti gdje ti hoces
Prijenosne
+ imaju punjive baterije (ne mora na struju bit prikljuceno), mozes nosit di god hoces (pa cak i na WC kad ides ), relativno solidne igre, kvaliteta
- podosta mal izbor igara na tržištu
+ puno bolje i kvalitetnije igre sa vrhunskom grafikom, kvaliteta same konzole, velik gamepad, veliki TV....
- uvijek treba biti prikljuceno na struju, ne mozes je nositi i spojiti gdje ti hoces
Prijenosne
+ imaju punjive baterije (ne mora na struju bit prikljuceno), mozes nosit di god hoces (pa cak i na WC kad ides ), relativno solidne igre, kvaliteta
- podosta mal izbor igara na tržištu
Započeo/la tema :
Pa statične su bolje,jebeš ovo...
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
statične. tak i onak igrice igram uvijek doma. ako si baš moram skratiti vrijeme igram sudoku na mobu..
bittersweet- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Cynic zasto podcjenjujes prijenosne (PSP, NDS)?
Započeo/la tema :
U doba 8-bitnjaka Gameboy je bio bolji od bilo koje Sege ili Nintenda prikopčanog na TV...
Danas su stvari malo drugačije, ako hoćeš vrhunsku grafiku prijenosne konzole se više nemogu nositi sa "statičkim" konzolama a i baterija krepa vrlo brzo.
Dakle, po meni "Statičke" su danas bolje, a prijenosne su bile bolje u prošlosti.
Danas su stvari malo drugačije, ako hoćeš vrhunsku grafiku prijenosne konzole se više nemogu nositi sa "statičkim" konzolama a i baterija krepa vrlo brzo.
Dakle, po meni "Statičke" su danas bolje, a prijenosne su bile bolje u prošlosti.
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:Cynic zasto podcjenjujes prijenosne (PSP, NDS)?
Zato kaj su pun k...c bolje igre na statičnim,a ako si već negdje izašao onda se valja skoncentrirati na svijet oko sebe,a ne igrice igrat.
Poznavao sam lika koji je uvijek nosao sa sobom Gba i šta god mu kažeš ti samo odvrati u stilu:evo samo malo,da snimim,ček sam malo...reko odjebi...
Jednostavno su bolje ove za doma...činjenica,ne podcijenjivanje.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
ja se isto slazem da su te "kucne" iliti "staticne" bolje u svakom pogledu, prijenosne su dobre kad ides negdje na put, ali ne na taj nacin da ne fermas sta ti netko pored tebe prica kao sto si naveo ili da hodas ulicom i igras pa te auto pokupi. baterija kratko traje, to je istina, al nadjes negdje uticnicu i napunis, nemos sad cijeli dan igrat i ocekivat da traje
Započeo/la tema :
Statičke jer su jednostavno bolje od prijenosnih
thunderbolt- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 204
Reputacija : -4
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
potpisujemTurrican je napisao/la:Dakle, po meni "Statičke" su danas bolje, a prijenosne su bile bolje u prošlosti.
SEMBA- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 150
Reputacija : 0
Započeo/la tema :
A šta je on napisao?
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
......................
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
pa sad..zavisi koje konzole usporedujes ..nebres sad PS3 usporedivat s PSP-om..meni su bolje prijenosne..npr.sad kad je vrucina vani,otides van s konzolom i nekam u hlad sjednes i igras,a ne da u sobi pred televizorom sjedis.. ili npr. ides na izlet pa da ti brze prodje vrijeme..
THUNDER_DINIX kaze da je prijenosnima nedostatak "podosta mal izbor igara na tržištu".. da al mozes jos igrat i ps1,gba.. govorim za PSP.. pa to nije mali izbor..
THUNDER_DINIX kaze da je prijenosnima nedostatak "podosta mal izbor igara na tržištu".. da al mozes jos igrat i ps1,gba.. govorim za PSP.. pa to nije mali izbor..
log123- Nevina dušica
- Registriran/a : 23.05.2009
Broj postova : 35
Reputacija : 2
Započeo/la tema :
Similar topics
» Tražim: EP album "Red and Blue" od Stefani Germanotte (Lady Gage)
» "Pomozite maloj djevojčici koja boluje"-Prevara ili stvarnost
» Kako je Isus mogao "na sebe preuzeti sve grijehe svijeta"
» Harry Potter SAGA
» "Dišpeti" koje su vam priredili vaši kućni ljubimci
» "Pomozite maloj djevojčici koja boluje"-Prevara ili stvarnost
» Kako je Isus mogao "na sebe preuzeti sve grijehe svijeta"
» Harry Potter SAGA
» "Dišpeti" koje su vam priredili vaši kućni ljubimci
:: Tehnika i tehnologija :: Igre :: Konzole
Stranica 1 / 1.