Obuća za planinarenje!
+2
hogar_grozni
tanuki
6 posters
:: Sport :: Rekreacija, teretana, fitness, bodybuilding, aerobik i sportska oprema :: Planinarenje i alpinizam
Stranica 1 / 1.
Obuća za planinarenje!
Možda nisam uvjerljiv-ali ako želite planinariti, onda morate znati da je obuća najbitnija za planinara- ako izlazite na stijenu-onda morate imati adekvatnu cipelu-gojzericu- sa tvrdim đonom-još uvijek je alpina najbolja u odnosu cijene i kvalitete!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Re: Obuća za planinarenje!
slažem se ......alpina je dobra cipela......pogotovu ak ideš u stijenu..ili melišče(stvarno ne znam kako se kaže na hrvatskom).....one sitne stijene koje ti uništavaju i cipele i živce i optimizam i jedva čekate da izadjete iz toga na neku normalnu tvrdu stijenu ili blagoslov od puta
hogar_grozni- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 451
Reputacija : 34
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Misliš li na sipar? pa sa dobrom cipelom silaziti preko sipara je užitak- to je poput skijanja- ali sa cipelom mekanog đona to je koma!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ja sam mislila da se u bilo kakvim patikama može planinariti
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
da upravo o tome sam i govorio......ak je dobra cipela nije problem...mada ne volim sipar....bar ne kad idem gore (to sam imao u mislima)tanuki je napisao/la:Misliš li na sipar? pa sa dobrom cipelom silaziti preko sipara je užitak- to je poput skijanja- ali sa cipelom mekanog đona to je koma!
neukrotiva...može se ići i u treking patikama (više cipele) sve zavisi kud i kad ideš.....patike (cipele,gojzeri) se biraju prema turi i godišnjem dobu....a dobro je znati i koliko je iskustvo......zbog pravilnog hodanja...i opterećenja gležnja....inače popni se na prvu uzvisinu i vidjet ćeš da li je to za tebe ili nije....još ak imaju na vrhu dobar čaj (sa ili bez ) i po mogućnosti makar malo "pogleda" :pusa:
:sorry: tek sad vidjeh da si iz osijeka...pa tamo jedino na tvrdju da se popneš.......ali zato vam nije kopački rit daleko...eh što bi dao da mi je malo bliže.....Neu je napisao/la:Ja sam mislila da se u bilo kakvim patikama može planinariti
Započeo/la tema :
dobro da nisi rekla bosaNeukrotiva je napisao/la:Ja sam mislila da se u bilo kakvim patikama može planinariti
THUNDER_DINIX- Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar) - Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
prošla su vremena kad smo bosi hodali......još žalim za tim vremenima.....a možda će počet hodat i vidjet da je ipak potreban malo bolja obutev......jer ipak cipela glavu čuva...a kapa je samo za ukras.....
Započeo/la tema :
Ja sam sad koristio marte. Kad ću malo konstantnije onda ću si kupiti. Al prvo su na redu štapovi!
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
Similar topics
» Planinarenje - opišite svoj izlet u planine
» Želim ovo!! (Odjeća i obuća)
» Ruksak za planinarenje
» Štapovi za planinarenje
» Želim ovo!! (Odjeća i obuća)
» Ruksak za planinarenje
» Štapovi za planinarenje
:: Sport :: Rekreacija, teretana, fitness, bodybuilding, aerobik i sportska oprema :: Planinarenje i alpinizam
Stranica 1 / 1.