Hrvatska nogometna reprezentacija
+30
John Kimble
nikolina
Hunnerkongen
Optimyst
The Guardian
damfisk
scorpio57
Iron Man
m
gio_deluxe
Purgy
Stevo Largo
Mass
neven
Amyicha
WEYLAND-YUTANI
Sanela
Love
Luxe
Neukrotivi pastuh
Ive
Neu
Hrc@
Prop
shakti
THUNDER_DINIX
goc
tekilinho
House
fernando torres
34 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 2 / 24.
Stranica 2 / 24. • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Re: Hrvatska nogometna reprezentacija
nisi
robert negleda baš sport..
a za nogić baš nisam sigurna da prati
robert negleda baš sport..
a za nogić baš nisam sigurna da prati
Luxe- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 1157
Reputacija : 55
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Nažalost dogodilo se ono najgore, vrlo rano smo primili gol i sad je samo pitanje koliko ćemo izgubiti
Sva sreća da Ukrajina nije dobila Bjelorusiju, pa ako mi dobijemo Kazahstan u zadnjem kolu, a Engleska dobije Ukrajinu, tada bi mi osvojili to 2. mjesto u skupini.
Nažalost mislim da se u ovoj utakmici ništa puno dobroga ne može dogodit
Sva sreća da Ukrajina nije dobila Bjelorusiju, pa ako mi dobijemo Kazahstan u zadnjem kolu, a Engleska dobije Ukrajinu, tada bi mi osvojili to 2. mjesto u skupini.
Nažalost mislim da se u ovoj utakmici ništa puno dobroga ne može dogodit
Ive- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
katastrofa nad katastrofama,dobro su nam vratili englezi,ovo kaj su naši radili je sve samo ne nogomet poigravali su se nama ko igračkama a ona j šiminić?tko njega drži u repki??krši sve živo??
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
isse,5:1.ovo je stvarno sramota za hrvatsku...
naši su preloše igrali
naši su preloše igrali
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ma sramota kako su igrali... i općenito kako je Bilić složio momčad i koliko su igrači uložili truda u utakmici... jedna velika SRAMOTA
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
i oni bi dalje išli,nema šanse s ovakvom igrom
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
slažem se,imam dojam da se uopće nisu trudili puno,osim toga sredina im je maltene stalno bila praznaIve je napisao/la:ma sramota kako su igrali... i općenito kako je Bilić složio momčad i koliko su igrači uložili truda u utakmici... jedna velika SRAMOTA
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
na svu sreću nisam gledao utakmicu
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
a jesu loši, ovi su se igrali s njima
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Sve ove naše treba poslati na jedan session kod Gospodarice pa da vidiš trud kod sljedeće utakmice.
Sanela- Nevina dušica
- Registriran/a : 01.02.2009
Broj postova : 210
Reputacija : 16
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
HAHAHAHHAHAH ova ti je dobra , bojali bi se izgubit iduću utakmicu da opet ne idu na session
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
GAHAHAHAHHAHAHHA
rep+
rep+
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
...kako su igrali,dobro su prosli.
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
bas tako
Započeo/la tema :
ah jadnici sinoć popušili
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Zaslužili smo ovaj poraz. Trebali smo izgubit i više. Nakon onih slučajnih pobjeda protiv Engleza postali smo bahatiji nego oni. S ovakvom igrom ako i odemo na SP samo ćemo se tamo osramotit. S ovakvom igrom nećemo ni Kazahstan dobit. Capello je pokazao kakav je Bilić trener. Čim smo naišli na jednu ozbiljniju ekipu najebali smo. Capello-Bilić 9-2
tekilinho- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija : 42
Započeo/la tema :
Vidio sam i ovdje nekih glupih komentara tipa što Šimunič radi u repki ali na to se ne bi nešto posebno obazirao
Započeo/la tema :
Tri varijante za Kazahstan bez kičme momčadi
Sva sreća da igramo protiv Kazahstana a ne protiv nekog jačeg...
"Mogu samo sjesti i plakati", sjetno je poručio Slaven Bilić uoči najvažnije utakmice izborničke karijere. Bilić protiv Kazahstana mora bez Eduarda da Silve, Luke Modrića, Josipa Šimunića i Mladena Petrića, igrača koji su bili kostur reprezentacije u Bilićevoj eri. Teško se sjetiti kad je Hrvatska bila ovako "osakaćena" kao pred utakmicu sa Kazahstanom.
Hrvatskoj nedostaju ključni igrači u svakoj liniji, ubojiti Eduardo u napadu, Modrić koji u sredini organizira cijelu igru reprezentacije, iskusni Šimunić u obrani (koji bi možda i mogao zaigrati) i jocker Petrić koji je uz Mandžukića Bilićev adut s klupe. Stoga vam donosimo tri opcije koje bi mogle istrčati na teren u Astani.
Oporavljeni Joe na svom mjestu, Pranjić i Ćorluka čuvaju leđa Rakitiću i Srni
Prva opcija za utakmicu protiv Kazahstana uključuje Josipa Šimunića, koji će igrati oporavi li se od ozljede. Tada bi iz momčadi vjerojatno ispao Robert Kovač, a sa Šimunićem bi stoper bio Križanac.
Ispred Pranjića u veznom redu bio bi Ivan Rakitić. Igrala bi hrvatska tada sa dva stopera, na bokovima bi bili Pranjić i Ćorluka. Oni bi bili i svojevrsni osigurači iza Rakitića i Srne, koji bi trebali zajedno s Kranjčarom opteretiti vezni red i obranu Kazahstana, te napadačkom dvojcu Olić-Mandžukić slati upotrebljive lopte. Sredinu terena držali bi Kranjčar i Vukojević, s tim da bi Niko bio orijentiran na igru prema naprijed, a Vukojević na razbijanje igre Kazahstana.
Napad je za Bilića najmanja enigma, prema ovoj opciji istureni napadači biti će Olić i Mandžukić.
Pranjić kao lijevi vezni, Šimunić na lijevom beku
Prema drugoj opciji oporavljeni Josip Šimunić bio bi postavljen na mjesto lijevog beka, a stoperski par činili bi Kovač i Križanac. Na desnom boku nedodirljiv je Vedran Ćorluka. Razlika s obzirom na ostale opcije jest ta da bi na lijevoj strani veze ispred Šimunića igrao Danijel Pranjić, čije bi brzina trebala biti ključna u probijanju te strane.
Na sredini ostaje par Kranjčar - Vukojević, dok bi Darijo Srna imao isti zadatak na desnoj strani kao Pranjić na lijevoj. I prema toj opciji napad bi činili Olić i Mandžukić.
Bez Šimunića s tri stopera i Čalom na lijevom boku
Treća opcija je u igri ukoliko se Josip Šimunić ne oporavi od ozljede. Šimunić je u utakmici protiv svog bivšeg kluba Herthe zaradio lakšu rapturu mišića. Hertha je slavila 5:1 no "Crazy Joe" je na poluvremenu ostao u svlačionici. Nastup protiv Kazahstana je upitan, ali ne i isključen.
No, ukoliko se Šimunić ne uspije oporaviti, za očekivati je da će zadnja linija ostati ista (Ćorluka, Križanac i Kovač), a da će na lijevi bok Hrvoje Čale. Nakon debakla na Wembleyju, Bilić neće napraviti istu pogrešku i na lijevog bočnog staviti Nikolu Pokrivača. Čale se u tom slučaju nameće kao rješenje jer ovaj često osporavani 24-godišnjak u Trabzonu standardno igra tu poziciju.
Ostatak momčadi bi, dakako, ostao isti, ispred Čale bi radio Pranjić, u vezi bi još bili Kranjčar, Vukojević i Srna, a u napadu Olić i Mandžukić.
Sva sreća da igramo protiv Kazahstana a ne protiv nekog jačeg...
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Pa nećemo valjda još i bez njega igrat...
Ne miriše na dobro: Kranjčar upitan za susret u Kazahstanu
Ne miriše na dobro: Kranjčar upitan za susret u Kazahstanu
"Kod jednog bloka noga mu je bila previše labava te je "zaplesala". Osjetio je jaku bol u zglobu desne noge, ali sama je ozljeda vrlo upitna. Ipak, nismo je isključili", rekao je nakon mršave pobjede nad Katarom naš izbornik Slaven Bilić, kojega bi eventualni izostanak Nike Kranjčara za susret u Kazahstanu doveo u pat-poziciju.
Ukoliko ga prije ne pokopa Fabio Capello, po treći put u ovim kvalifikacijama. Iako se Englezi kunu da "šef Capello traži pobjedu u Kijevu", Bilić ne može biti miran.
BWIN.com: Ukrajina 2.60 X 3.45 Engleska 2.45Registracija
Kranjčar je na Kantridi dirigirao igru Hrvatske. Kada je sredinom drugog poluvremena "nestao", stala je i naša igra. Nova lica nisu se uštimala, ali izbornik tvrdi da je dobio odgovore koje je izmjenama tražio. Obrana i središnji blok stvarali su nam najviše problema, Pranjić je bio "rupa", Kovač i Križanac neskladni i nesigurni. No, za te propuste Bilić ima rješenja. I alternativu. Kranjčar je, međutim, u ovoj situaciji nenadoknadiv.
"Moramo pričekati razvoj situacije, no za sada Kranjčar je upitan za Kazahstan", otkrio je izbornik situaciju, koja izgleda puno gore ako se zna da je Ivan Rakitić u potpunosti izvan forme.
"A što sada, u Astani ćemo morati dobiti na mišiće, na snagu..", razmišlja Bilić.
Niko se, dakako, ne predaje;
"Boli me, ali zaista se nadam da ću moći i da će zglob izdržati. Moramo stisnuti zube sada kad je najteže."
Tu nije kraj problemima za momčad koja, iako naviknuta na bizarne ozljede, uvijek doživi neki jači, neugodniji udarac. Izbornik se pretplatio na pehove, jer osim Kranjčara probleme su osjetili Ćorluka, Pranjić i Mandžukić.
Izbornik ih je sve stavio u kategoriju "upitni."
Pranjić je osjetio aduktor, no trebao bi ipak biti u redu do nedjelje, kada se leti za Astanu. Mandžukić je dobio nezgodan udarac u nogu, koja je ionako bolna. Snimke će pokazati kako dalje...
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
jako su losi juce bili, skoro ih je Katar pregazio i to na domacem terenu
Započeo/la tema :
Mate Bilić napokon dobio poziv u repku. Voli bih vidjeti u napadu protiv Kazahstana Jelavića i Bilića
Započeo/la tema :
jel taj neki rodjak od Slavena?
Započeo/la tema :
Nije.
Btw sad smo na neku foru sedmi na uefinoj ljestvici, iako su po meni te ljestvice glupost...
Ali dobro, barem ćemo bit nositelji u dodatnim kvalifikacijama ako do njih dođemo, pa ćemo dobit nešto lakšeg protivnika nego da nismo nositelji.
Hrvatska sedma na ljestvici UEFA-e
Btw sad smo na neku foru sedmi na uefinoj ljestvici, iako su po meni te ljestvice glupost...
Ali dobro, barem ćemo bit nositelji u dodatnim kvalifikacijama ako do njih dođemo, pa ćemo dobit nešto lakšeg protivnika nego da nismo nositelji.
Hrvatska sedma na ljestvici UEFA-e
Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se na sedmom mjestu ljestvice nacionalnih vrsta koju je objavila Europska nogometna federacija (UEFA).
Na osnovu ljestvice krovna nogometna organizacija Starog kontinenta će odrediti jakosne skupine za ždrijeb kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. godine. UEFA je objavila privremenu ljestvicu, a konačna će biti poznata nakon završetka kvalifikacija za SP 2010. godine. Ždrijeb kvalifikacijskih skupina za EP 2010. održat će se 7. veljače iduće godine u varšavi.
U svibnju prošle godine UEFA je usvojila novi sustav bodovanja koji bi trebao realnije prikazati snagu svake reprezentacije. Tako se sada boduju i rezultati ostvareni na završnim turnirima svjetskih i europskih prvenstava, a ne samo rezultati iz kvalifikacija.
Prvi devet reprezentacija će imati status nositelj, što znači da Hrvatska trenutačno drži poziciju koja joj osigurava mjesto u prvom 'bubnju'.
U kvalifikacijama za EURO 2012. bit će formirano šest skupina sa po šest reprezentacija i tri skupine sa po pet reprezentacija.
Na prvom mjestu ljestvice nalazi se Španjolska, druga je Njemačka, a treća Nizozemska. Ispred Hrvatske su i Italija, Engleska i Rusija. Na samom začelju, na 53. mjestu je San Marino.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Nažalost ništa od SP-a za nas... s obzirom da su Ukrajinci uspjeli dobit Engleze, mi nemamoo gotovo nikakve šanse za to drugo mjesto u skupini, jedino ako Ukrajinci ne dobiju Andoru u zadnjoj tekmi, a to je ravno čudu svih čuda...
A kako mi ovaj Marković ide na živce, nikako da ode ća...
Marković: Ako postoji bolji, odmah odlazim!
A kako mi ovaj Marković ide na živce, nikako da ode ća...
Marković: Ako postoji bolji, odmah odlazim!
Na pulskome aerodromu Bilićeva reprezentacija ispraćena je na "sprovod" u Kazahstan. Pognute glave, utučeni "ratnici", izbornik bez boje u licu. Svi su samo u tišini prolazili, nitko ništa nije želio reći niti komentirati događaje od subote. Tek je Vlatko Marković, predsjednik HNS-a kojemu bi ovim debaklom također mogao biti uzdrman stolac, odlučio stati i nešto reći.
- Ako ima netko bolji od mene, neka odmah dođe u savez - rekao je provokativno, kao i uvijek Marković, a onda je otkrio da s izbornikom nije stigao razgovarati o novome ugovoru.
- Ne, nismo načeli tu temu. Ali, Slaven zna, ako želi ostati ostati izbornik, samo to mora reći i sve ćemo srediti. Jest, ovakvim raspletom izgubili smo mnogo novca, ali Slaven je bio i ostao nša želja - više protokolarano, kurtoazno rekao je Marković, nije se baš u njegovim riječima vidjela odlučnost. Uostalom, po povratku iz Astane, ako ne prije mnogi će postaviti pitanje i njegova ostanka. Oponetni će sad sigurno uhvatiti zamah. A u prilog niti njemu niti izborniku ne idu ni skandali koji su proželi momčad.
- Čekam Slavenovo izvješće i što on predloži tako ćemo kazniti igrače, koji su sudjelovali u incidentima. Žao mi je Šimunića, cijelu je noć plakao u hotelu, ali nema popusta. Pogriješio je i snosit će posljedice - zaključio je Vlatko Marković.
Ive- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
steta sto nece bit Hrvatske na SP, losi su bili jako
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 24. • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Similar topics
» Košarka - općeniti topic
» Hrvatska nogometna liga
» 2. Hrvatska nogometna liga
» Vaterpolo
» Smatrate li da se nogometna prvenstva i općenito nogometne tekme u Hrvatskoj i ostalim zemljama namještaju?
» Hrvatska nogometna liga
» 2. Hrvatska nogometna liga
» Vaterpolo
» Smatrate li da se nogometna prvenstva i općenito nogometne tekme u Hrvatskoj i ostalim zemljama namještaju?
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 2 / 24.