Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti?

+32
Dr.Kiyu
igor malteze
eva kant
damfisk
m
nikolina
Žužika
valentino
RobinUd
Chulpan
anita75
Petra Sanader
fosforica
piramida4
tanuki
student.stalni
zbracun
Meggy !
bokaso1
Archangel
jozefk
Hunnerkongen
britania
pustinja
Turrican
Stevo Largo
Amyicha
scorpio57
diabolik.
Neukrotivi pastuh
Mass
Hell
36 posters

Stranica 13 / 14. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Go down

Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty Re: Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti?

Postaj by Chulpan pet oľu 28, 2014 9:36 pm

Žužika je napisao/la:histrion i nije,,,ali ti i tanuki ste uživali u ismijavanju Isusa,,,bolesne djevojčice,,,,vjernika...ma mislim,sve ima crno na bijelo,,,stoga i imaš taj crveni karton jer cijelo vrijeme izvrćeš,lažeš i sereš...

i odlijepi se više od mene,,,dosadna si kao proljev...
Ja cu crveni karton nositi dozivotno i to nema veze ni s tobom, ni s ovom temom.

Tvoje crno i bijelo kipi od lazi.

Ja sam digla ovu temu na kojoj se nije pisalo dvije godine i na izravno pitanje Vjerujete li u Isusovu moc izijecenja odgovorila da covjek u nevolji lako povjeruje u svasta.

Tu si upala ti sa svojim majmunima.
Jedina koja izvrce, laze, vrijedja i sere si ti.

PS.
Imas opciju ignore.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty0 / 9990 / 999Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty Re: Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti?

Postaj by Žužika pet oľu 28, 2014 9:40 pm

pa lijepo sam te pitala u čega ti vjeruješ?
ako nisi od boga jesi li od majmuna,guštera,aliena?
na čega ti nisi imala nikakvu teoriju svog nastanka... i počela si s ismijavanjem...

ja tu ne vidim nikakvo uvredljivo pitanje...

Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 1085
Reputacija Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty0 / 9990 / 999Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan pet oľu 28, 2014 9:43 pm

Žužika je napisao/la:pa lijepo sam te pitala u čega ti vjeruješ?
na čega ti nisi imala nikakvu teoriju svog nastanka... i počela si s ismijavanjem...

Nisi me lijepo pitala, naskocila si vrijedjajuci, ti a ne ja. Jer ja nisam duzna tebi podastirati nikakve teorije, pisem o cemu zelim i na nacin na koji zelim.

Usput, ni ja ne vidim ismijavanje bolesne djevojcice.
Lijepo sam napisala da u cuda ne vjerujem, pa ni u njezino i ne vidim u tome nikakvo ismijavanje.

Zadnja promjena: Chulpan; pet oľu 28, 2014 9:51 pm; ukupno mijenjano 1 put.

Chulpan
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet oľu 28, 2014 9:49 pm

ja ne mogu ismijavati Isussa,
kada bi ga ismijavao to bi značilo da vjerujem da je postojao!
eto pročitao sam bibliju, stari i novi zavjet.
a posebno je zanimljiv taj novi zavjet koji piše o rođenju isusa i onda debela rupa u bibliji o isusovom odrastanju,
stolarov sin koji je odjedared poćeo propovjedati?
sa koliko godina? 20, 25
gdje su te isusove godine u novom zavjetu od rođenja  do 20-30 godine ?
možda da pitamo fosy?
zašto se isus nije oženio, jer bio je židov i sa 30 g nikako nije mogao biti neženja po židovskim običajima.
a isus je bio židov -ili ste možda i to zaboravili Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty700 / 999700 / 999Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika pet oľu 28, 2014 9:55 pm

Chulpan je napisao/la:
Nisi me lijepo pitala, naskocila si vrijedjajuci, ti a ne ja. Jer ja nisam duzna tebi podastirati nikakve teorije, pisem o cemu zelim i na nacin na koji zelim.

Usput, ni ja ne vidim ismijavanje bolesne djevojcice.
Lijepo sam napisala da u cuda ne vjerujem, pa ni u njezino i ne vidim u tome nikakvo ismijavanje.

čuj,,,digla si mi tlak,,,ispričala sam ti se zbog toga jer sam ti mamu nazvala lažljivicom,,,za sve ostalo mislim da je opravdano i stojim iza svega,,,,

sad mi se makni s kursa,molit ću lijepo
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan pet oľu 28, 2014 9:59 pm

Žužika je napisao/la:

čuj,,,digla si mi tlak,,,ispričala sam ti se zbog toga jer sam ti mamu nazvala lažljivicom,,,za sve ostalo mislim da je opravdano i stojim iza svega,,,,

sad mi se makni s kursa,molit ću lijepo
Ne trebam tvoje isprike niti cu se ikamo maknuti.

Tema je moja koliko i tvoja pa ako imas problem s tlakom upotrijebi opciju ignore.

Chulpan
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pet oľu 28, 2014 10:00 pm

Žužika je napisao/la:pa lijepo sam te pitala u čega ti vjeruješ?

Ideja da je nevidljivi čiča zamijesio čovjeka od blata i ženu od rebra (čuj molim te, stvori cijeli svemir iz ničega, a za ženu mu trebao repromaterijal, pa se ti sad nemoj rugat  kiša ) nije čak ni teorija. To je Samo Vjerovanje. I to nomada brončanog doba, koji su jednako jako vjerovali da je Zemlja ravna ploča, da je žena dvostruko nečista ako rodi kćer, a silovanu ženu treba kamenovati do smrti.

Kada vjernica tipa "nisamsvetica" neistomišljeniku kaže da je od majmuna, jasna je ideja - uvrijedi ti ga.
No, to je zapravo oduvijek bilo zabavno gledati. Kako netko tko za sebe vjeruje da je iz blata, tj druga intencija - rebra, stigao sve do ovce, pa se ruga neistomišljeniku da je od majmuna (odakle vam to, da mi je znati. jasno je da vas kler uči razne religijske besmilice, ali osnove evolucije se uče već u nižim razredima svjetovnih škola), to izgleda kao sasvim neloš vic.

fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty21 / 99921 / 999Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet oľu 28, 2014 10:02 pm

pa dobro recimo da je isus i postojao, ali zanima me dal stvarno vjerujete da je začet bezgrešno i dali bi se to recimo moglo ponoviti !
da vam vlastita kći zatrudni po duhu svetom koliko ste spremni povjerovati?
zašto bi bog imao samo jednog sina hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty700 / 999700 / 999Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika pet oľu 28, 2014 10:03 pm

fosoforica,,,,već sam ti rekla da me tvoje filozofsko smeće ne zanima,,, sama sebi pričaj nebuloze... Very Happy
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pet oľu 28, 2014 10:05 pm

Sama o sebi govoriš više nego bi htjela.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :
Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty21 / 99921 / 999Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet oľu 28, 2014 10:16 pm

fosforica je napisao/la:Sama o sebi govoriš više nego bi htjela.
e fosi mene sad stvarno zanima koje ti spoznaje imao isusu jer ja sam bibliju pročitao davno!
eto o josipu brozu znam sve od djetinjstva a o isusu ne znam ništa.
dali se gdje isus spomine od perioda rođenja, dal postoji kakva zapisana anegdota od perioda njegovog bezgrešnog rođenja do njegovog osvještenja ?
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pet oľu 28, 2014 10:24 pm

Biblija spominje rođenje...pa nešto malo djetinjstva...i onda muk do tridesete.

Postoje knjige novijeg datuma, koje se bave nagađanjima di je mogao biti i šta je mogao raditi u međuvremenu, ali to je jednako maglovito kao i ono što imamo zapisano u "svetom pismu".

fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet oľu 28, 2014 10:37 pm

fosforica je napisao/la:

Postoje knjige novijeg datuma, koje se bave nagađanjima di je mogao biti i šta je mogao raditi u međuvremenu, ali to je jednako maglovito kao i ono što imamo zapisano u "svetom pismu".

pa što to pomalo od djetinjstva?
baš to me zanima (inaće za tebe još uvijek imam knjigu peto evanđelje- koja meni ništa ne znači )
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. sub oľu 29, 2014 5:27 am

fosforica je napisao/la:

Baš radi tog "maglovitog" se ne treba držati sto posto ko pijan plota svak svoje teorije i tupit je do besvjesti.
Naučno nije dokazano postojanje Boga, Isus je "maglovita" osoba, postanak materije još nije objasnio Higgsov bozon, svemir je još veća nepoznanica postao, no što je bio itd.
Pustimo vjernike da vjeruju, pustimo ateiste da ne vjeruju, budimo tolerantni, kulturni i fini, prepucavajmo se argumentima, a ne uvredama, jer ni jedni ni drugi nismo u pravu, zapravo samo mislimo i uvjereni smo da smo u pravu, mada su nam obima dokazi vrlo klimavi i "magloviti"
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty74 / 99974 / 999Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica sub oľu 29, 2014 5:30 am

Rođenje, osam dana - obrezanje, 40 dana - prikazanje, bijeg u Egipat ili povratak u Nazaret (ovisno kojem evanđelistu vjernik više vjeruje) pa ništa do 12. godine gdje se spominje da je zgibal starcima u hram ("dom Oca mojega") propovijedati, pa onda opet ništa do tridesetih.

fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica sub oľu 29, 2014 5:40 am

diabolik. je napisao/la:
Baš radi tog "maglovitog" se ne treba držati sto posto ko pijan plota svak svoje teorije i tupit je do besvjesti.
Naučno nije dokazano postojanje Boga, Isus je "maglovita" osoba, postanak materije još nije objasnio Higgsov bozon, svemir je još veća nepoznanica postao, no što je bio itd.
Pustimo vjernike da vjeruju, pustimo ateiste da ne vjeruju, budimo tolerantni, kulturni i fini, prepucavajmo se argumentima, a ne uvredama, jer ni jedni ni drugi nismo u pravu, zapravo samo mislimo i uvjereni smo da smo u pravu, mada su nam obima dokazi vrlo klimavi i "magloviti"

Pa nemam ja problema to shvatiti. A dok god ima onih koji imaju to problema shvatiti, do tad će biti i rasprava.

Da je Biblija ružna, brutalna (ne za mlađe od 18), zbrčkana, kontradiktorna, nevjerodostojna knjiga - ja to Znam.
Da je povijest Crkve i povijest papinstva, moralno ruglo i da je na tome izgrađeno ovo maglovito "samo vjerovanje" - ja to Znam.
Da postoje mnoge mitološke priče koje su usko vezane sa čovjekom i njegovim životom - ja to Znam.
Da ti mitovi ne govore baš ništa o postanku svemira, već o čovjekovoj nemogućnosti da ga shvati - ja to Znam.
Da mnogi ljudi Samo Vjeruju u svašta - ja to Znam.
Da svi imamo svoja prava - ja to znam, i za njih ću se zalagati dok sam živa (ne moram se slagati sa ničime što ti misliš ili samo vjeruješ, ali branit ću tvoje pravo na to).

Ništa od navedenog mi nije maglovito niti u sferi Samo Vjerovanja.
To su sve fakti na kojima gradim svoje stavove.

A isto tako znam da je Religija (ne osobne ideje o tome što bi bog mogao biti) ta koja sustavno gazi čovjeka. Da je nije možda bi do danas spoznali mnoge druge nepoznanice.

Da se krive drine mogu ispraviti, valjda bi ih ispravio i svemogući, umjesto da je davio svoje vlastite kreacije. Idući put bi trebalo izmisliti jednog dovoljno svemogućeg. Kako ovaj to nije u stanju, prokazati najveću svjetsku zločinačku organizaciju - Crkvu, morat će obični smrtnici.

Onog trena kada Neu zabrani ovakve diskusije, ovdje će se moći njonjkati kao na pravom katoličkom forumu, jedino o Isusu i anđelima...do tada...neki bi se trebali već naučiti nositi da drugim mišljenjem.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. sub oľu 29, 2014 5:40 am

Ogromna većina vjernika vrlo površno poznaje evanđelja, a o povijesnim činjenicama toga doba ima još manje saznanja, tako da se vjera temelji na vjerovanju u Boga, na neku nadnaravnu silu, jer opet s druge strane nema logičkog objašnjenja postanka materije, svemira i svijeta.
Tu ti je cijela mudrolija.
Islam je također vjera u Boga, isto imaju svoje "evanđelje", Židovi također i ak sve skupa pogledaš vidi se da ogromna masa vjeruje u nešto, a ta ogromna masa ljudi, većina, ipak nije za potcjenjivanje, ako se uzme u obzir koliko dugo vremena su se te vjere održale.
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :
Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty74 / 99974 / 999Mislite li da je Isus stvarno mogao izliječiti ljude od bolesti? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica sub oľu 29, 2014 6:24 am

Zato što površno poznaju ono za što samo misle da Samo Vjeruju, ne daje nikome za pravo, pa ni crkvi, da kaći svog grdi logo u svaku učinicu i kantinu, ne daje pravo da se Crkva petlja u svjetovni život, uči o spolnosti, svom lažnom moralu i tome. sl. U danjašnje vrijeme ne znanje nije opravdanje. A šutnja nije zlato.

Ne moramo ni znati postanak svemira, ali to ne znaci da moramo jesti tijelo kristovo i klečati pred kipovima. Idemo učiti i tražiti.

Kada bi suočio muslimana, židova i kršaćanina na temu - Isus, tek tada bi vidio što je to ogromna masa ljudi koja se ne podnosi.
Kada bi suocio predstavnike 40 000 kršćanskih denominacija, vidio bi što je to potcjenjivanje. A sve to na temelju pukog Samo Vjerovanja.
Sva ta većina ima problem zamisliti svemir kojim ne vlada bijesni alfa mužjak. Sva ta većina vodi ratove jedni protiv drugih a u ime svojih Samo Vjerovanja.
Nije za potcjenjivanje? To je glavni pokazatelj koliko zlo je religija.

"Argument" starine i večine spada u logičke pogreške. Pseudoargumenti ne koriste u ni jednoj raspravi koja bi se imala smatrati produktivnom.

fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. sub oľu 29, 2014 6:45 am

fosforica je napisao/la:
Sva ta većina ima problem zamisliti svemir kojim ne vlada bijesni alfa mužjak. Sva ta većina vodi ratove jedni protiv drugih a u ime svojih Samo Vjerovanja.
Nije za potcjenjivanje? To je glavni pokazatelj koliko zlo je religija.

Većina. To je bitno.
Većina i duugi vijek trajanja.
Nije to puka slučajnost Very Happy

diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica sub oľu 29, 2014 7:18 am

Pa upravo ti to govori o nevjerodostojnosti argumenta.
Vecina je do nedugo vjerovala i da je zamlja ravna ploca.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion sub oľu 29, 2014 8:11 am

Ja vjerujem da je Isus postojao ... i da je propagirao mir, ljubav, toleranciju, poštenje ... da je propagirao ono što mu je cijeli život nedostajalo

Vjerujem i da su ga Rimljani ubili (a u ono je vrijeme bilo popularno ostalima za uzor okačiti "nepoželjne elemente" na križ).

Ali ...

Činjenica je da je Isus bio vanbračno dijete (neki bi rekli kopile) ... djetinjstvo vanbačne djece i danas je stresno - mogu tek približno zamisliti kako stresno je bilo malom židovu prije 2000 godina ...

Logično bi bilo da postane kriminalac ili propovjednik. On je izabrao drugu moćnost.
Postao je propovjednik ... i time postao puntar i politično nepodoban (za Rimljane).

Nakon što su ga Rimljani ubili i pustili da ga lešinari pojedu njegovi su prijatelji ukrali mrtvo tijelo i pokopali ga uz čast koja mu je pripadala.

I tu nastaje priča.
Tko bi u ono vrijeme vjerovao njegovim riječima da je govorio da je sin rimskog vojnika koji je spizdio nakon što mu je napunio mater?
I tko bi vjerovao u čuda nakon njegove smrti da su ga pustili lešinarima ili da su rekli da su njegovo tijelo ukrali i pokopali?
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica sub oľu 29, 2014 9:04 am

Bilo ih je mnogo.
Josip Flavije spominje ih 19 (samo ni jedan koji bi bio baš taj).
Priča o biblijskom Isusu je retroaktivno ismišljena i prilagođena.
Postoji mogućnost da se cijela stvar odvijala oko samo jedne, određene osobe, ali se u pokušaju da ga se prikaže kao bogočovjeka, poseglo za starijim idejama i mitovima, krivim prijevodima, pukim pripasivanjima.

Biblijski Isus upće nije tako miroljubiv i ljubavi pun, niti tolerantan kako ga prikazuje kler. Dapače, mogli bi ga vidjeti i kao lopova, lažova, ucjenjivača.
Biblijski  Isus je u potupnosti prerađen i prepakiran  kroz stoljeća, u svrhu postizanja svjetovne moci Rima, a sve obavijeno paravanom "božanski nadahnutog tumačenja".
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub oľu 29, 2014 9:12 am

diabolik. je napisao/la: Ogromna većina vjernika vrlo površno poznaje evanđelja, a o povijesnim činjenicama toga doba ima još manje saznanja, tako da se vjera temelji na vjerovanju u Boga, na neku nadnaravnu silu, jer opet s druge strane nema logičkog objašnjenja postanka materije, svemira i svijeta.
Tu ti je cijela mudrolija.
Islam je također vjera u Boga, isto imaju svoje "evanđelje", Židovi također i ak sve skupa pogledaš vidi se da ogromna masa vjeruje u nešto, a ta ogromna masa ljudi, većina, ipak nije za potcjenjivanje, ako se uzme u obzir koliko dugo vremena su se te vjere održale.
apsolutno se slažem s tobom
naše spoznaje su još uvijek kratke, ali imamo nevjerojatnu potrebu da sve stavimo na svoje mjesto.
koliko god je darvinova teorija o nastanku čovijeka šupljikava ipak je prihvatljivija od reigijske dogme o nastanku čovjeka, a zove se teorija i podložna je kritici, kada se dođe do novih spoznaja!
kao i svaki čovijek i ja se bojim kraja.
volio bi kada bi mogao vjerovati u zagrobni život,ali jednostavno ne mogu, pa tako pomalo i zavidim vjernicima, ali im se i čudim zašto se panično boje svog kraja, pače i više od mene!
zašto su na ovome svijetu čudotvorna izljećenja čudo!
ako je Bog osudio pojedinca da pati i umre, zar to nije razlog za veselje, jer što je 50-100 godina naspram vječnosti!
mrzim pogrebe inaće, ali uvjek sam zatečen kada stotine vjernika izgovaraju molitve koje ja ne znam i uvjek sam u čudu zašto se ne vesele ako stvarno vjeruju hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion sub oľu 29, 2014 9:13 am

fosforica je napisao/la:
Postoji mogućnost da se cijela stvar odvijala oko samo jedne, određene osobe ...

Biblijski Isus upće nije tako miroljubiv i ljubavi pun, niti tolerantan ...

Da, to sam mislio.
Postoji mogućnost da je zaista postojao netko oko koga se (puno kasnije) razvila (i razvijala) priča.
U tu mogućnost vjerujem.

Dovoljno je pogledati slike Isusa i nasmijati se do suza .... zamisli si blond židova, ravnog nosa, uredno ošišane brade i sa svim zubima u ustima ....  kes 

U Bibliji nema ni M od miroljubivosti, ni LJ od ljubavi ... a posebno ne T od tolerantnosti.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub oľu 29, 2014 9:16 am

piča počinje u rimu 300g poslije, koliko ja znam i to iz političkih razloga, ali opet o tome fosforica zna daleko više od mene!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 13 / 14. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

[Vrh]

- Similar topics