Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom (ili gorem) stanju

2 posters

Go down

Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom  (ili gorem)  stanju Empty Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom (ili gorem) stanju

Postaj by Neu uto ruj 08, 2015 10:50 am

Odeš na koncert Bebeka u nadi se da će otpjevati stare svima znane hitove kad gle... morbidno će zvučati, ali prva polovina koncerta biva monotonija od pjevanja po sahranama. Ti se naravno od muke pokupiš i odeš jer da ti se stoji i bleji, ne bi to radio u prostoru gdje dim možeš zgrabiti golim rukama. Nadalje, ide ti se u kino pogledati film, a kad otvoriš Cinestar izbornik padne ti mrak na oči kakve li se trešine prikazuju. Jebiga, kad malo bolje razmislim, nije iznenađujuće što je većina mladeži vikendom ubijena od alkohola kad je zapela u gomilu dreka.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom  (ili gorem)  stanju Empty999 / 999999 / 999Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom  (ili gorem)  stanju Empty

[Vrh] Go down

Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom  (ili gorem)  stanju Empty Re: Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom (ili gorem) stanju

Postaj by Rower uto ruj 08, 2015 11:28 am

Najlakše se ubit od alkohola a stanje u svijetu je izgovor za sve.

Neću slušat Bebeka, na meni je izbor, niti gledat nove trešine nego otić u kinoteku i guštat u ruskim crno-bijelim filmovima. (30 mi je godina, ali isto sam radio i kao balonja).
Rower
Rower
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 27.04.2015
Broj postova : 1366
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom  (ili gorem)  stanju Empty0 / 9990 / 999Mladi su u kurcu zato što je svijet oko njih u istom  (ili gorem)  stanju Empty

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics