Crno-bijeli svijet
+2
Nemo
Teo
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Crno-bijeli svijet
a ja se sjećam da bi mene i sestru mama nazvala s posla da idemo čekati red za ulje, brašno, šećer, prašak...za sve smo stalno čekali red ispred trgovine..
pa onda redukcije struje..brdo puta smo ostali zaglavljeni u liftu, sva sreća da smo znali kako otvoriti vrata..
pa si preko granice smio nositi samo 100 maraka..
ako to nije bila kriza i pranje mozga..ne znam šta je..
pa onda redukcije struje..brdo puta smo ostali zaglavljeni u liftu, sva sreća da smo znali kako otvoriti vrata..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
ima neki film na "jubito"... nemam pojma dal´ je to-to...
(Inace nemam gdje drugdje priliku vidjeti)
(Inace nemam gdje drugdje priliku vidjeti)
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
o jebote pa naravno da si službeno smio nositi samo 100 maraka, ali nitko te nije pitao otkuda ti i tih 100 maraka!eva kant je napisao/la:a ja se sjećam da bi mene i sestru mama nazvala s posla da idemo čekati red za ulje, brašno, šećer, prašak...za sve smo stalno čekali red ispred trgovine..
u Bugarskoj si morao imati potvrdu za mjenjanje valute, ali uvijek je bilo mjesta za dopisati nulu
o kako su to bila ljepa vremena, za malo sam se oženio u Rumunjskoj, stvarno sam se zaljubio u curu kojoj sam prodao farmerice 10 puta skuplje no što sam ih kupio u Trstu!
meni su u sječanju parni i neparni datumi i bonovi za gorivo, ali tu je opet snalažljivost dolazila do izražaja:
neki su kupovali drugi auto, a ja sam fasificirao tablice, a što se tiće bonova, poljoprivrednici su ih imali i za rundu pijaće mogo si imati bonova za preprodaju!
to su bila vremena gdje je snalažljivost dolazila do izražaja
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ako ja budem poceo pisati svoje dogodovstine, mogao bi se ugusiti forum... a mozda i srusiti server...
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
eva kant- Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja) - Registriran/a : 09.06.2009
Započeo/la tema :
pa moguće, možda smo se susreli na ponterosu?RobinUd je napisao/la:Ako ja budem poceo pisati svoje dogodovstine, mogao bi se ugusiti forum... a mozda i srusiti server...
sječam se da mi je netko dao savjet kako su rifle zakon u isočnoj europi, mada je u hrvatskoj bila potržnja za onima sa duplim šavom,
uh jebgate ne mogu se sjetiti trenutno, podsjeti me
Započeo/la tema :
U to vrijeme sam imao srecu, da sam radio u jednoj od najboljih firmi u (bivsoj) YU.
Posao i novci su se vrtjeli sami od sebe.
Jedan od tezih zadataka naseg (tadasnjeg) direktora je bio, kako legalno podijeliti novac, a ne ugroziti "socijalisticke vrijednosti".
Imao sam (legalno zaradjenog) novca, nisam ga imao gdje potrositi.
Ma jesam..... uvijek se nesto nadje....
Jedan od tezih zadataka naseg (tadasnjeg) direktora je bio, kako legalno podijeliti novac, a ne ugroziti "socijalisticke vrijednosti".
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
slični slučaj, kupovati devize na crnom tržištu, pa onda na konsignaciju kupovati glazbenu liniju i dopunska zarada-ponte rosso-hungari, Bulgarija, uz dodatak vegete, trenka, cezara, najlon čarapa i farmerica; i nisi trebao biti previše sofisticiran švercer!RobinUd je napisao/la:U to vrijeme sam imao srecu, da sam radio u jednoj od najboljih firmi u (bivsoj) YU.
samo na krevetu u sobi hotela podastreš robu u jutro s cijenama, a poslije podne na krevetu lova!
a koliko su nas voljele te cure! za kutiju saratoge napravile bi sve!, a sada je Tito diktator?
ok, razumijem Kolindu, zbog našeg liberalnog ponašanja i ljubavi prema mađarkama, čehoslovakinjama rumunjkama , bugarkama smo zapostavili malkice domaće cure, pa je opravdan njen bijes naspram TITU
Započeo/la tema :
sad ide serija Počivali u miru..pogledala sam današnju epizodu, i naježila se na užasan izgovor istarskog dijelekta..
glumci koji nisu u stanju dobro skinuti neki dijalekt nisu vrhunski glumci..anja šovagović s takvim izgovorom sigurno ne utjelovljuje tradicionalnu istrijanku...totalno promašeno..
glumci koji nisu u stanju dobro skinuti neki dijalekt nisu vrhunski glumci..anja šovagović s takvim izgovorom sigurno ne utjelovljuje tradicionalnu istrijanku...totalno promašeno..
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:.... i naježila se na užasan izgovor istarskog dijelekta..
To, sto ti vidis na sceni, to ja vidim u narodnoj pjesmi.
RobinUd- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Crno - bijela fotografija
» Bijelo ili crno grožđe?
» More i podmorski svijet
» Bibin svijet (2006–2009)