Whiplash (2014)
2 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Drama, romantični filmovi, erotski filmovi, obiteljski (blagdanski) filmovi, biografski filmovi :: 2014 + 2015 + 2016
Stranica 1 / 1.
Whiplash (2014)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ritam ludilarating
IZVORNO IME: Whiplash
REDATELJ: Damien Chazelle
ŽANR: drama, glazbeni
ULOGE: Miles Teller, J. K. Simmons
NAGRADE: 5 nominacija za nagradu Oscar:
najbolji film, sporedni glumac, prilagođeni scenarij, montaža, miks zvuka.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nominiran za nagradu Zlatni globus za sporednu mušku ulogu (J. K. Simmons).
SADRŽAJ FILMA:
Andrew Neiman (Miles Teller) je ambiciozni mladi jazz svirač bubnjeva koji se želi probiti na sam vrh elitnog glazbenog konzervatorija. Progonjen činjenicom što mu je otac propali pisac, Andrew svakog dana i noći žudi za tim da postane jedan od najboljih svirača bubnjeva ikada. Terence Fletcher (J. K. Simmons), profesor jednako poznat po svom učiteljskom talentu i zastrašujućim metodama, voditelj je vrhunskog jazz benda u školi. Fletcher otkriva Andrewa i dovodi nadarenog bubnjara u svoj bend te na taj način zauvijek mijenja mladićev život. Andrewova strast za postizanjem savršenstva, međutim, vrlo brzo prerasta u opsesiju, a nemilosrdne metode učitelja nastavljaju ga gurati do ruba vlastitih mogućnosti... I vlastitog mentalnog zdravlja. izvor: cinestar
Ritam ludilarating
IZVORNO IME: Whiplash
REDATELJ: Damien Chazelle
ŽANR: drama, glazbeni
ULOGE: Miles Teller, J. K. Simmons
NAGRADE: 5 nominacija za nagradu Oscar:
najbolji film, sporedni glumac, prilagođeni scenarij, montaža, miks zvuka.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nominiran za nagradu Zlatni globus za sporednu mušku ulogu (J. K. Simmons).
SADRŽAJ FILMA:
Andrew Neiman (Miles Teller) je ambiciozni mladi jazz svirač bubnjeva koji se želi probiti na sam vrh elitnog glazbenog konzervatorija. Progonjen činjenicom što mu je otac propali pisac, Andrew svakog dana i noći žudi za tim da postane jedan od najboljih svirača bubnjeva ikada. Terence Fletcher (J. K. Simmons), profesor jednako poznat po svom učiteljskom talentu i zastrašujućim metodama, voditelj je vrhunskog jazz benda u školi. Fletcher otkriva Andrewa i dovodi nadarenog bubnjara u svoj bend te na taj način zauvijek mijenja mladićev život. Andrewova strast za postizanjem savršenstva, međutim, vrlo brzo prerasta u opsesiju, a nemilosrdne metode učitelja nastavljaju ga gurati do ruba vlastitih mogućnosti... I vlastitog mentalnog zdravlja. izvor: cinestar
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Whiplash (2014)
u biti pederska prica o sado/mazo odnosu starijeg i mladjeg muskarca. dogadja se medju glazbenicima, a mogao je i u sportu, vojsci i sl.
jazz u filmu nevrijedan slusanja
glumac j.k. simmons u svojoj vjecnoj ulozi zlostavljaca, jedinoj koju zna odglumit
boooooooring
jazz u filmu nevrijedan slusanja
glumac j.k. simmons u svojoj vjecnoj ulozi zlostavljaca, jedinoj koju zna odglumit
boooooooring
twee- Nevina dušica
- Registriran/a : 26.01.2015
Broj postova : 1
Reputacija : 6
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Re: Whiplash (2014)
bio je dobar u seriji OZ, vjerujem da i ovdje rastura. pogledati će se film.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Similar topics
» CroFriends foto natječaj veljača 2014. - motiv ljubav - GLASOVANJE od 14.-22.2.2014.
» CF foto natječaj srpanj 2014 - motiv: zaustavljeno vrijeme - PRIJAVA od 16.07 - 25.07.2014.
» CF foto natječaj srpanj 2014 - motiv: zaustavljeno vrijeme - GLASOVANJE od 26.07 - 31.07.2014.
» CF foto natječaj listopad 2014 – motiv: SVJETLO U TAMI – prijave od 18.10. - 25.10.2014.
» CF foto natječaj listopad 2014 – motiv: svjetlo u tami – GLASOVANJE od 26.10. - 31.10.2014.
» CF foto natječaj srpanj 2014 - motiv: zaustavljeno vrijeme - PRIJAVA od 16.07 - 25.07.2014.
» CF foto natječaj srpanj 2014 - motiv: zaustavljeno vrijeme - GLASOVANJE od 26.07 - 31.07.2014.
» CF foto natječaj listopad 2014 – motiv: SVJETLO U TAMI – prijave od 18.10. - 25.10.2014.
» CF foto natječaj listopad 2014 – motiv: svjetlo u tami – GLASOVANJE od 26.10. - 31.10.2014.
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: Drama, romantični filmovi, erotski filmovi, obiteljski (blagdanski) filmovi, biografski filmovi :: 2014 + 2015 + 2016
Stranica 1 / 1.