Za koga će te glasovati?
+17
diabolik.
Lenica
RobinUd
m
Prop
FALKON 2
rider331
damfisk
zbracun
igor malteze
WEYLAND-YUTANI
eva kant
nikolina
Gabriel
Neu
Teo
tanuki
21 posters
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Za koga će te glasovati?
eva kant je napisao/la:@ rider
ja imam sreće što ne glasam u hr..
ali kad bih pod nekom prisilom morala glasati, glasala bih za josipovića, a već prije u nekom postu sam i rekla zašto.
A zašto ne bi glasala za Kolindu KITArević?
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
a zato ne za Don Grubišića ?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ni za koga. Furaš film samo toliko. Onda furaš drugi film. Jebeš život ako stalno isto živiš.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la: Jebeš život ako stalno isto živiš.
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:a zato ne za Don Grubišića ?
imam osjećaj da bi on svih stavija u pope ili časne
Lenica- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
rider331 je napisao/la:
A zašto ne bi glasala za Kolindu KITArević?
i to sam već rekla, jer mi je glupasta, nema svoje stavove i mijenja ih češće nego čarape.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Iskreno nisam siguran dali ću uopće glasati, ili ću glasati za sve, da se nitko ne ljuti od kandidata ...
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:
i to sam već rekla, jer mi je glupasta, nema svoje stavove i mijenja ih češće nego čarape.
Ma tanuki je dobro napisao. Dobit će Josipović sigurno.
Započeo/la tema :
za stečajnog upravitelja !
m- Faca foruma
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Politicki osvijescen gradjanin jedne zemlje bi trebao svoj glas dati uvijek onome, tko ima izgleda pobijediti. Dati glas autsajderu je politicki pogresno, sluzi samo za statistiku.
Tko ce kod biti predsjednik je za zemlju manje vazno. Nas predsjednik (Osim pokojnog Tudjmana) ima iskljucivo reprezentativne obaveze.
Tko ce kod biti predsjednik je za zemlju manje vazno. Nas predsjednik (Osim pokojnog Tudjmana) ima iskljucivo reprezentativne obaveze.
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
jebeno je to pravo glasa !
m- Faca foruma
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
RobinUd je napisao/la:Politicki osvijescen gradjanin jedne zemlje bi trebao svoj glas dati uvijek onome, tko ima izgleda pobijediti. Dati glas autsajderu je politicki pogresno, sluzi samo za statistiku.
naravno..zato je meni tragikomično kad slušam one kujundžićeve izjave kako će on natjerati premjera da ustaje u 6, ili tako nekako. pitam se samo jel on to stvarno vjeruje da će imati nekakve ovlasti ili samo misli kako su baš svi ovce da mu takvo što povjeruju?
Započeo/la tema :
a zanima e zašto Don Grubišić ostaje bez komentara?
apasolutno jest istina da nam Josipović ostaje predsjednik.,jer smo ofce
sli nije mi jasno zašto nitko ne komentira don grubišića,
njegovu tvrdnju za revizijom vatikanskih ugovora i micanjem vjeronauka iz škola!
njegovu tvrdnju za revizijom vatikanskih ugovora i micanjem vjeronauka iz škola!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
hrvati su katolički talibani i kao takvi ne komentiraju izdajnika iz crkvenih redova....tanuki je napisao/la:a zanima e zašto Don Grubišić ostaje bez komentara?
igor malteze- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.11.2013
Broj postova : 1413
Reputacija : 74
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
eva kant- Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja) - Registriran/a : 09.06.2009
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:a zanima e zašto Don Grubišić ostaje bez komentara?
ti se uvatija njega ka pijan plota
Lenica- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija : 110
Započeo/la tema :
U analizi socio-demografskih karakteristika biračkog tijela pojedinih kandidata uočava se kako je Ivo Josipović češći izbor žena (48%) nego Kolinda Grabar Kitarović (28,3%), dok je u muškom dijelu biračkog tijela ta prednost znatno niža (I. Josipović 36,5%; K. Grabar Kitarović 28,2%).
žene su izgleda ljubomorne na kolindu, pa joj ne žele dati svoj glas..
Kad je riječ o dobnim skupinama u jednoj je dobnoj skupini zabilježena prednost Kolinde Grabar Kitarović (najmlađi glasači), dok je u ostalima zabilježena prednost Ive Josipovića (zanimljivost: veća razlika u starijim dobnim skupinama).
U obrazovnim skupinama Kolinda Grabar Kitarović bilježi prednost među slabije obrazovnim biračima (birači bez škole/nezavršenom osnovnom školom, kao i oni sa završenom osnovnom školom), dok je u druge dvije obrazovne skupine zabilježena prednost Ive Josipovića (znatnija razlika zabilježena je u skupini s najvišim obrazovanjem).
U regionalnoj distribuciji glasača, manja razlika između dvoje kandidata bilježi se u dvije regije: Dalmaciji (I. Josipović 35,5% prema 30,8% K. Grabar Kitarović) i Slavoniji (I. Josipović 40,8% prema 32,2% K. Grabar Kitarović). Kad se promatra izborna distribucija glasova prema veličini naselja, najmanji je zaostatak kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović u naseljima koja imaju manje od 5.000 stanovnika.
U svjetonazorskom spektru (na odrednici svjetonazorske identifikacije lijevo-centar-desno) uočava se kako je Ivo Josipović uvjerljivo najčešći izbor među biračima s lijevog spektra (lijevo 77,6%, lijevi centar 83,6%). Kolinda Grabar Kitarović na lijevom spektru uzima znatno manje birača od svog glavnog protukandidata (4% na lijevom centru i 3,4% na krajnje lijevom dijelu spektra).
Na desnom krilu je nešto veća gužva. Kolinda Grabar Kitarović najčešći je izbor na desnom centru s 58,1%, dok slijedi Milan Kujundžić 19,4% (uz izbor Ive Josipovića od 11,6%). Među onim biračima koji su sebe označili kao "svjetonazorski desno" Kolinda Grabar Kitarović je prvi izbor s 50,6%, a slijedi Milan Kujundžić s 24,7% (Ivo Josipović 4,9%).
Među biračima koji za sebe smatraju da pripadaju političkom centru (odnosno niti lijevo niti desno), prvi je izbor Ivo Josipović 36,6%, a slijede Kolinda Grabar Kitarović (26,7%), Milan Kujundžić (11%), don Ivan Grubišić (4,4%), Ivan Rude (4%).
Iz spomenute analize svjetonazorskih usmjerenja birača kandidata vidljivo je kako je Ivo Josipović pretežiti kandidat lijevih i centrističkih birača s vrlo vidljivom inklinacijom u desnom biračkom tijelu, dok je Kolinda Grabar Kitarović pretežita kandidatkinja desnih i centrističkih birača s nešto manjom inklinacijom u lijevom biračkom tijelu. Milan Kujundžić je izrazitiji kandidat desnih birača.
U slučaju dva preostala zanimljivija kandidata, za Ivana Rudu se ne bilježi izrazitija prevaga niti jedne svjetonazorske skupine, dok se u slučaju biračkog tijela don Ivana Grubišića iščitava nagnutost na lijevu stranu.
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/1430989/josipovic-izbor-visokoobrazovanih-kolinda-mladjih-biraca/
žene su izgleda ljubomorne na kolindu, pa joj ne žele dati svoj glas..
Kad je riječ o dobnim skupinama u jednoj je dobnoj skupini zabilježena prednost Kolinde Grabar Kitarović (najmlađi glasači), dok je u ostalima zabilježena prednost Ive Josipovića (zanimljivost: veća razlika u starijim dobnim skupinama).
U obrazovnim skupinama Kolinda Grabar Kitarović bilježi prednost među slabije obrazovnim biračima (birači bez škole/nezavršenom osnovnom školom, kao i oni sa završenom osnovnom školom), dok je u druge dvije obrazovne skupine zabilježena prednost Ive Josipovića (znatnija razlika zabilježena je u skupini s najvišim obrazovanjem).
U regionalnoj distribuciji glasača, manja razlika između dvoje kandidata bilježi se u dvije regije: Dalmaciji (I. Josipović 35,5% prema 30,8% K. Grabar Kitarović) i Slavoniji (I. Josipović 40,8% prema 32,2% K. Grabar Kitarović). Kad se promatra izborna distribucija glasova prema veličini naselja, najmanji je zaostatak kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović u naseljima koja imaju manje od 5.000 stanovnika.
U svjetonazorskom spektru (na odrednici svjetonazorske identifikacije lijevo-centar-desno) uočava se kako je Ivo Josipović uvjerljivo najčešći izbor među biračima s lijevog spektra (lijevo 77,6%, lijevi centar 83,6%). Kolinda Grabar Kitarović na lijevom spektru uzima znatno manje birača od svog glavnog protukandidata (4% na lijevom centru i 3,4% na krajnje lijevom dijelu spektra).
Na desnom krilu je nešto veća gužva. Kolinda Grabar Kitarović najčešći je izbor na desnom centru s 58,1%, dok slijedi Milan Kujundžić 19,4% (uz izbor Ive Josipovića od 11,6%). Među onim biračima koji su sebe označili kao "svjetonazorski desno" Kolinda Grabar Kitarović je prvi izbor s 50,6%, a slijedi Milan Kujundžić s 24,7% (Ivo Josipović 4,9%).
Među biračima koji za sebe smatraju da pripadaju političkom centru (odnosno niti lijevo niti desno), prvi je izbor Ivo Josipović 36,6%, a slijede Kolinda Grabar Kitarović (26,7%), Milan Kujundžić (11%), don Ivan Grubišić (4,4%), Ivan Rude (4%).
Iz spomenute analize svjetonazorskih usmjerenja birača kandidata vidljivo je kako je Ivo Josipović pretežiti kandidat lijevih i centrističkih birača s vrlo vidljivom inklinacijom u desnom biračkom tijelu, dok je Kolinda Grabar Kitarović pretežita kandidatkinja desnih i centrističkih birača s nešto manjom inklinacijom u lijevom biračkom tijelu. Milan Kujundžić je izrazitiji kandidat desnih birača.
U slučaju dva preostala zanimljivija kandidata, za Ivana Rudu se ne bilježi izrazitija prevaga niti jedne svjetonazorske skupine, dok se u slučaju biračkog tijela don Ivana Grubišića iščitava nagnutost na lijevu stranu.
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/1430989/josipovic-izbor-visokoobrazovanih-kolinda-mladjih-biraca/
Započeo/la tema :
Ili, drugim rijecima receno, primitivci iz KraDeZea ce glasati za Kitarevicku, oni iz KraDeZea, koji su zavrsili (bar) osnovnu skolu, glasati ce za nekog drugog.
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
a ne, nisi precizno čitao, i oni sa završenom osnovnom školom će glasati za nju..
U obrazovnim skupinama Kolinda Grabar Kitarović bilježi prednost među slabije obrazovnim biračima (birači bez škole/nezavršenom osnovnom školom, kao i oni sa završenom osnovnom školom),
inače, zanimljivo je i primjetiti da su dvije najnaprednije regije u državi (istra i primorje (već tradicionalno) i sjeverozapadna HR) crvene.
U obrazovnim skupinama Kolinda Grabar Kitarović bilježi prednost među slabije obrazovnim biračima (birači bez škole/nezavršenom osnovnom školom, kao i oni sa završenom osnovnom školom),
inače, zanimljivo je i primjetiti da su dvije najnaprednije regije u državi (istra i primorje (već tradicionalno) i sjeverozapadna HR) crvene.
Započeo/la tema :
eva kant je napisao/la:
inače, zanimljivo je i primjetiti da su dvije najnaprednije regije u državi
V tim regijama ne žive pravi državotvorni Hrvati
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
misliš, ne busaju se okolo dovoljno glasno svojim hrvatstvom i domoljubljem?
Započeo/la tema :
ne daj bože da kolinda bude predsjednica
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
24-godišnji Ivan Vilibor Sinčić je najmlađi predsjednički kandidat
Predsjednički kandidat Živog zida Ivan Vilibor Sinčić predao je u subotu navečer Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) više od 15 tisuća potpisa za predsjedničku kandidaturu, a ako potvrde njihovu valjanost ovaj 24- godišnji Karlovčanin postat će najmlađi predsjednički kandidat. "Imamo brojne zakone, ali u njima malo pravde. Kakav je to zakon u kojem imate legaliziranu otimačinu privatne imovine građana novim ovršnim zakonom? Ni jedan predsjednik na svijetu ne smije mirno gledati kako mu policija usred noći izvlači građane iz kuća i baca ih na ulicu", navodi Sinčić. » Jutarnji, Slobodna
Predsjednički kandidat Živog zida Ivan Vilibor Sinčić predao je u subotu navečer Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) više od 15 tisuća potpisa za predsjedničku kandidaturu, a ako potvrde njihovu valjanost ovaj 24- godišnji Karlovčanin postat će najmlađi predsjednički kandidat. "Imamo brojne zakone, ali u njima malo pravde. Kakav je to zakon u kojem imate legaliziranu otimačinu privatne imovine građana novim ovršnim zakonom? Ni jedan predsjednik na svijetu ne smije mirno gledati kako mu policija usred noći izvlači građane iz kuća i baca ih na ulicu", navodi Sinčić. » Jutarnji, Slobodna
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Za nikoga.
Zločesti Ivek- CroFriends premium Ivek
- Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :